Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Kinderkraft Askoy Matkarattaat musta

(0)
Lisätiedot:
Kaksisuuntainen istuimen asento: Ei
Tuotekoodi: 3689342

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Kinderkraft Askoy Matkarattaat musta

ASKOY Kinderkraft rattaat ASKOYn kanssa helpotat elämääsi! Se on ihanteellinen seuralainen perheille, jotka tarvitsevat ketterää lastenvaunua kaupunkikäyttöön. ASKOY palvelee lasta jopa noin 4-vuotiaaksi asti. Ne ovat rattaat, jota rakastaa lapsen lisäksi molemmat vanhemmat. Taitat sen kokoon yhdellä kädellä ja iskunvaimennettujen, puhkeamattomien pyörien ansiosta korkeatkaan reunakivet eivät ole teille haasteellisia. Suuri vedenpitävä kuomu UPF50+ suodattimella ja joka sään varustesetti saavat aikaan sen, että ASKOYsta tulee nopeasti suosimasi kaupunkiapulainen. Rattaat 24 kg asti ASKOY on kevyet rattaat, jotka sopivat täydellisesti koko vaunuiän ajaksi. Selkänoja voidaan taittaa makuuasentoon ja vyöt voidaan mukauttaa vastasyntyneelle. Rattaiden kuormitettavuus on 24 kg asti, sen ansiosta voit kuljettaa niissä jopa esikoululaista. Kokoontaitto yhdellä kädellä Asutko kaupungin kiireessä? Sitten tarvitset luotettavan apulaisen! ASKOYn taitat kokoon yhdellä kädellä muutamassa sekunnissa CLICK & FOLD-mekanismin ansiosta hissin ja portaiden edessä tai laittaaksesi rattaat auton tavaratilaan ennen matkalle lähtöä. Ketterä ja luetettava ASKOY on helposti ohjattavat ja ketterät rattaat. Pyöriä ei tarvitse pumpata ja rattaiden iskunvaimennuksen ansiosta et pelkää kuoppaisia teitä tai korkeita reunakiviä. Puhkeamattomasta vaahtomuovista valmistetut etupyörät kääntyvät 360° - ne voidaan lukita suoraan työntämistä varten. Takapyörät puolestaan on valmistettu muovivaahdolla täytetystä kumista, mikä tekee niistä puhkeamattomia ja lisää kestävyyttä. Makuuasento Rattaiden selkänojassa on portaaton ja hiljainen säätö. Hetkessä voit laskea sen tasaiseksi tai laittaa sen istuma-asentoon. Ja kun lapsesi kyllästyy maailman tarkkailuun, voit helposti säätää selkänojaa jalkatuella (3 säätötasoa) siten, että pienokaisesi voi nukkua makuuasennossa. Auringonpaisteeseen ja sateeseen ASKOY rattaat ovat vanhemman käytännöllinen apulainen, joka on valmis mihin tahansa säähän. Suuri kuomu on valmistettu vedenpitävästä materiaalista, jossa on UPF50+ suodatin. Se suojaa pienokaista sateelta, mutta myös UV-säteiltä. Kuomussa on lisäksi aurinkosuojalippa ja ikkuna katsekontaktiin lapsen kanssa, jotta voit joka hetki nähdä, mitä pienokainen tekee. Edut: ● Jalkatuen 3-portainen säätö ● varusteet; mukipidike, sadesuoja ● kori, jota voi kuorimittaa 2 kg asti Valmistus

Materiaalit: pyörät: ● etupyörät: EVA-vaahtomuovi ● takapyörät: kumi vaahtomuovitäytteellä Päällys: polyesteri Vanhempainkahva, turvakaari: EVA-vaahtomuovi Mitat: ● Avattuna: 88 x 51 x 108 cm ● Kokoontaitettuna: 85 x 51 x 28 cm Pyörien halkaisija: ● etupyörät: 17 cm (7”) ● takapyörät: 25 cm (9”) Muut: ● Vanhempainkahvan korkeus: 108 cm ● Istuimen pituus: 85 cm ● Jalkatuen koko: 18 x 34 cm ● Istuimen koko: 22 x 33 cm ● Selkänojan koko 45 x 33 cm Paino: 9 kg

Kinderkraft

Kinderkraft on brändi, joka pyrkii vastaamaan kaikkien vanhempien tarpeisiin, olivatpa he korkealla uralla ja aina vähällä aikavälillä tai erittäin aktiivisia vanhempia, jotka eivät halua luopua nykyisestä elämäntyylistään lapsen syntyessä. Kinderkraftin tuotteet ovat liikkuvia, älykkäitä ja erittäin yksinkertaisia. Kinderkraft uskoo, että heidän menestyksensä piilee ihmisten palvelemisessa ja yhdistämisessä parempaa tarkoitusta varten. Tuotteita tarjoaessaan Kinderkraft keskittyy ainutlaatuisuuteen, turvallisuuteen, laatuun ja erinomaiseen muotoiluun. Kaikki Kinderkraft-tuotteet myydään kohtuuhintaan, koska, kuten he väittävät: "Haluamme, että kaikilla maailmassa on mahdollisuus hyötyä tuotteistamme."

Turvallisuus on tärkein kriteeri, johon kaikki Kinderkraft-tuotteet perustuvat. Kehittäjät keskittyvät korkealaatuisimpiin materiaaleihin ja yksityiskohtiin. Kinderkraft hankkii materiaalinsa ja kankaansa vain laitoksilta, jotka on sertifioitu eurooppalaisten standardien mukaisiksi. Kinderkraft rohkaisee sinua luottamaan heihin, kun kasvatat lastasi – loppujen lopuksi heidän luomansa tuotteet tarjoavat innovaatioita turvallisuuden ja laadun lisäksi, joten voit olla varma, että käytät markkinoiden älykkäintä ja uusinta teknologiaa.

Kinderkraft Askoy Matkarattaat musta Kinderkraft

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Kinderkraft Askoy Matkarattaat musta

Tuotekoodi: 3689342
Kategoria: Vaunut ja rattaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,9 x 0,3 x 0,52 m, 9 kg
Tyyppi: Matkarattaat
Näytä: Kinderkraft, matkarattaat vaunut ja rattaat
Ominaisuudet: Säädettävä selkänoja, Säädettävä työntöaisa
Pyörän tyyppi: Nelirenkaiset rattaat
Vaunun paino: 9 kg
Kärryn pyörät: Eteenivinyyliasetaatti (EVA)
Säädettävä kahva: Kyllä
Säädettävä vaunun takaosa: Kyllä
Iskunvaimentimet: Ei
Väri: Musta
Kaksisuuntainen istuimen asento: Ei
Tuotemerkki: Kinderkraft
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Kinderkraft tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Kinderkraft Askoy Matkarattaat musta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu