Turvaistuin Joie Stages Isofix 0-25kg, harmaa

(0)
Lisätiedot:
Painoluokka: 0/1/2 (0-25 kg)
Pituusluokka: 0-105 cm
Tuotekoodi: 5294456
29900

OVH

44000
-32%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1100 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

18. joulukuuta

000

Kotiinkuljetus

20. joulukuuta

1549

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Turvaistuin Joie Stages Isofix 0-25kg, harmaa

 • Testattu uuden i-Size ECE R129/00 -standardin mukaisesti syntymästä 105 cm:iin (noin 4 vuotta).
 • Selkä ajosuuntaan: jopa 18 kg/4 vuotta
 • Soveltuu 9-25 kg:n painoisille selkä menosuuntaan.
 • Eksklusiivinen Tri-Protect™-pääntuki, jossa on 3 suojakerrosta, mukaan lukien patentoitu Intelli-Fit™-vaahtomuovi.
 • Guard Surround Safety™ -ulkokulmapaneelit.
 • Grow Together™ 7-asentoinen pääntuki ja valjaat säätyvät samanaikaisesti ilman ruuvia.
 • "Grow-with-me" -vauvan vartalon ja pään tuki on säädettävissä.
 • Pikairrotettava pestävä istuintyyny irtoaa sekunneissa.
 • Istuimen selkänojan tuuletus lisää lapsen mukavuutta ajon aikana.
 • 5-pistevaljaat, joissa on pehmeät pehmustetut suojukset, pitävät vauvan mukavasti ja turvallisesti.
 • 5-pistevaljaat ovat helposti säädettävissä yhdellä vedolla.
 • Helppo ja turvallinen napsautus ISOFIX-jalustaan.
 • Pohjassa on integroitu takaiskukisko.
 • Nopea yhden kosketuksen käynnistys takaa eteen.

Joie on brittiläinen tuotemerkki, jolla on erinomainen tuotteiden laatu. Tuottajien mukaan lapset ovat yksi tärkeimmistä ilmiöistä maan päällä, minkä vuoksi kiinnitämme heihin erityistä huomiota. Brändin tekijöiden mukaan he ymmärtävät, että lapsen syntymä tuo mukanaan monia uusia, ennennäkemättömiä haasteita, joten vain oikean lapsen kehittäminen oikeilla työkaluilla auttaa kasvattamaan häntä paremmin. Kaikki Joie-tuotteet läpäisevät erityistestit. Kaikki varmistaaksemme 100 % tuoteturvallisuuden ja huippulaadun. Kaikki tuotteet on luotu suurella energialla, luovuudella ja vastuullisuudella. Brändin valmistajat ymmärtävät, että tämän päivän ihminen etsii tuotetta, joka ei ole vain tyylikäs, vaan myös taloudellinen, ergonominen ja mahdollisimman mukava. Tätä silmällä pitäen Joie pyrkii valmistamaan tuotteita, jotka vaalivat vain näitä arvoja. Lisäksi Joie pyrkii vähentämään tuotannossa olevien saasteiden määrää ja lahjoittaa useammin hyväntekeväisyyteen. Kaikki Joie-tuotteet valmistetaan äärimmäistä huolellisuutta noudattaen, ja asiakkaat ympäri maailman ovat todistaneet niiden pitkäikäisyyden. Osta Joien tuotteita ja ole itse osa sitä.

Turvaistuin Joie Stages Isofix 0-25kg, harmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Pinnasängyn valinta on haaste, joka sinun on kohdattava ennen vauvan syntymää. Tietenkin, kuten jokainen vanhempi, haluat lapsellesi täydellisen kehdon matkustamiseen ja turvallisuuteen. Siksi ei ole epäilystäkään siitä, että olet jo voinut kysyä ystäviltäsi suosituksia ja ehkä lukea palautteita verkossa. Olet luultavasti jo kuullut, että turvaistuimet on ryhmitelty ja jokaisella on omat ominaisuutensa ja toiminnallisuutensa. Yksi turvakaukalon tärkeimmistä ominaisuuksista on kuitenkin mahdollisuus säätää se vauvan vartalon muodon mukaan. Lasten kasvaessa todella nopeasti heidän pituutensa, painonsa sekä käsivarsien ja jalkojen pituus muuttuvat nopeasti, ja myös istuimen säätöä tarvitaan maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi matkoilla. Yleisimmät ovat säädettävät autossa käytettävät turvaistuimet ja niskatuet. Tässä uusi, erityisesti suunniteltu Pallas M-fix -turvatyyny (joissakin Cybex-turvaistuimissa), jota voidaan säätää eteen- ja taaksepäin, mikä antaa lapselle enemmän liikkumisvapautta ja sopivan istumakorkeuden lapsen mittasuhteiden mukaan. Tämäntyyppinen istuin - paljon turvallisempi ja mukautuvampi törmäystilanteessa - vaimentaa törmäysvoimaa. Jos näet mahdollisuutta säätää istuinta valitessasi turvaistuinta, muista, että tämä on näkökohta, joka voi lisätä lapsesi turvallisuutta.

Turvaistuimia, joihin lapsi asetetaan kasvot menosuuntaan, käytetään kun lapsi on kasvanut ulos selkä menosuuntaan asennettavalta istuimelta. Turvallisinta on käyttää ryhmän 1 turvaistuinta, joka on ajosuuntaan käännetty sisäisillä turvavöillä. Tällaisia ​​istuimia käyttävät lapset loukkaantuvat paljon harvemmin onnettomuudessa kuin ne, jotka on kiinnitetty pelkillä auton omilla turvavöillä ilman lisäistuinta tai, mikä pahempaa, ovat täysin ilman turvavöitä. Kasvot menosuuntaan käännetyt lastenistuimet tarjoavat törmäyssuojan ja niissä on integroidut viiden pisteen tai kolmen pisteen turvavyöt tai lasta tukeva turvakilpi. On erittäin tärkeää varata riittävästi aikaa ennen matkaa, jotta lapsen ehtii kiinnittää vöillä mukavasti ja varmistaa, että vyöt on oikein säädetty. Ne tulee kiristää niin tiukasti, että vain yksi tai kaksi sormea mahtuu ​​lapsen rinnan ja hihnojen väliin. Vyön solki ei saa olla lapsen vatsan yläpuolella. Vaatteet voivat vaikuttaa vöiden kireyteen, joten tarkista ne jokaisen matkan alkaessa! Kasvot menosuuntaan olevia lastenistuimia voi käyttää auton etu- tai takaistuimella, mutta ne ovat turvallisempia takana, etenkin jos etupenkin matkustajille on autossa turvatyynyt. Lasten on turvallisinta matkustaa turvaistuimessa, kunnes he kasvavat niistä ulos.

ISO-FIX

Turvaistuimien turvallisuus kattaa monenlaisia ​​teknisiä kysymyksiä, joista yksi on kiinnitystyyppi ISO-FIX. Kun valitset ISO-FIX turvaistuimen, valitset lapsellesi turvallisimman tavan matkustaa autossa. Mutta mikä on ISO-FIX ja miksi se on niin arvostettu? ISO-FIX on kansainvälisesti tunnustettu ja standardoitu turvaistuinten kiinnitysjärjestelmä. Se lukitsee turvaistuimen automaattisesti ISO-FIX-kiinnityspisteisiin. Tämä järjestelmä ohjaa iskuvoiman alas turvaistuimeen ja sitten eteenpäin, mikä vähentää lapsen pään ja kaulan loukkaantumisriskiä. ISO-FIX-järjestelmässä riski, että turvaistuin kiinnitetään väärin, on paljon pienempi kuin auton turvavyötä käytettäessä. Koosta riippuen tätä järjestelmää voidaan käyttää vauvojen, taaperoiden ja vanhempien lasten turvaamiseen heidän ikänsä ja painonsa mukaan.

Nykyaikaiset turvaistuimet kiinnitetään yleensä kahdella tavalla - ISO-FIX-järjestelmällä tai turvavöillä. Turvavyön kiinnitys on luultavasti yleisin tapa, jossa ajoneuvon turvavyö vedetään istuinkiinnityspisteiden läpi ja lukitaan vyölukkoon, ikään kuin turvavyö olisi kiinnitetty normaalisti. Tällä tavalla turvaistuin voidaan asentaa kahdella tavalla - kasvot ajosuuntaan tai selkä ajosuuntaan. Se riippuu turvavyön tarkasta sijainnista: joko turvavyö on kiinnitettävä sinisten tulppien kautta tai sen täytyy mennä punaisten tulppien läpi. Yksi auton istuimien turvavöiden tärkeimmistä eduista on niiden liikkuvuus. Jos istuin on jo kiinnitetty autoon turvavöillä, se on erityisen helppo siirtää autosta toiseen tai yksinkertaisesti nostaa autosta ulos, heti kun turvavyö on irrotettu. Lisäksi tällä tavalla kiinnitetyt istuimet ovat usein kevyempiä kuin ISO-FIX-järjestelmällä kiinnitetyt. On tärkeää huomata, että auton turvavöitä voidaan käyttää kaikissa turvaistuinryhmissä, mikä tekee tästä menetelmästä erityisen monipuolisen.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Turvaistuin Joie Stages Isofix 0-25kg, harmaa

Tuotekoodi: 5294456
Kategoria: Turvaistuimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,59 x 0,54 x 0,62 m, 8 kg
Säätömahdollisuus: Istuva osa, Niskatuki
Asennus autoon: Kasvot menosuuntaan, Selkä menosuuntaan
Asennus autoon: ISO-FIX, Turvavyöt
Sivutörmäyssuoja: Kyllä
Väri: Harmaa
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tuotemerkki: Joie
Painoluokka: 0/1/2 (0-25 kg)
Näytä: Joie, 0/1/2 (0-25 kg) turvaistuimet
Pituusluokka: 0-105 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Joie tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Turvaistuin Joie Stages Isofix 0-25kg, harmaa
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu