Henry Wag

HENRY WAG BOOSTER -koiran turvaistuin, harmaa/musta

Lisätiedot:
Tyyppi: Laukku
Tuotekoodi: 2985758
6949
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 4. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 6. huhtikuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 6. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 6. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 6. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: HENRY WAG BOOSTER -koiran turvaistuin, harmaa/musta

Tuotekuvaus:
Jotkut koirat ahdistuvat matkoilla, mikä tekee turvakorista hyvän ratkaisun. Tämä antaa lemmikille mahdollisuuden nähdä omistajan ja tien, mikä tekee matkakokemuksesta rauhallisemman ja nautinnollisemman. Niska- ja selkänojaan kiinnitetty kori takaa pienemmälle koiralle mukavan ajoasennon. Korissa oleva asennuskiinnike tarjoaa lisää turvallisuutta. Verhoiltu pohja tarjoaa mukavuutta, irrotettava fleecevuori pitää lemmikkisi talvella lämpimänä.

Mitat:
Korin koko: 38 x 38 x 25 cm

Tuotemateriaalit ja hoito-ohjeet:
--Puhdista tarpeen mukaan

Tuottaja, pakkaaja jälleenmyyjä:
3P Enterprise LTD

Alkuperämaa:
Englanti,

Kankainen kuljetuslaukku sopii ihanteellisesti lemmikkien kuljettamiseen, sitä on helppo kantaa ja sen voi kiinnittää kärryihin tai matkalaukkuun. Tämmöiset kantolaukut sopivat hyvin kissoille, pienikokoisille koirille, kaneille ja muille pieneläimille. Kankainen kuljetuslaukku voi olla päältä avoin tai suljettu. Suljetussa kantolaukussa eläintä on helpompaa käsitellä ja se myös varmistaa, ettei lemmikki pääsee karkaamaan tai häiritsee kuljettajaa ajon aikana. Kantolaukku voidaan avata yleensä molemmilta puolilta, joten saat lemmikkisi helposti sisään ja pois kuljetuslaukusta. Kuljetuslaukun sisäpuolella on yleensä erilaiset säädettävät hihnat, joihin voit kytkeä lemmikin valjaista. Tämä helpottaa laukun nostamista, olalla kantamista sekä matkalaukkuun kiinnittämistä. Kankainen kuljetuslaukku takaa tehokkaan ilmanvaihdon ja lemmikki näkee hyvin ympärilleen. Laukkuun on jätetty paljon onteloita, jotta eläin olisi rauhallisempi ja tuntisi olonsa turvallisemmaksi. Kuljetuslaukkuun kannattaa aina laittaa lemmikin omia tavaroita kuten suosikkityyny tai -lelu, koska tuttu tuoksu rauhoittaa hänen mieltä ja auttaa rentoutumaan matkan aikana.

Yleiset tuotetiedot: HENRY WAG BOOSTER -koiran turvaistuin, harmaa/musta

Tuotekoodi: 2985758
Kategoria: Kuljetushäkit ja kuljetuslaatikot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,4 x 0,4 x 0,3 m, 0,9 kg
Tyyppi: Laukku
Näytä: Henry Wag, laukku kuljetushäkit ja kuljetuslaatikot
Tavaramerkki: Henry Wag
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Henry Wag tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

HENRY WAG BOOSTER -koiran turvaistuin, harmaa/musta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu