Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

vidaXL Kasvihuone 8 hyllyllä 143x143x195 cm, Permatomas

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Kasvihuoneet
Materiaali: PVC
Kokonaispinta-ala, m²: -
Leveys, cm: 143 cm
Pituus, cm: 143 cm
Korkeus, cm: 195 cm
Tuotekoodi: 8523472
12399
Myyjä: Urmo Kaina 4.1
Muiden myyjien tarjoukset (4):
10499
-
14886
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Lauantai, 27. huhtikuuta

000

Postin noutopiste

2. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

2. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

2. toukokuuta

1349

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Pro Baltic
10499 13648
Shumee
11784
Myyjä: Urmo Kaina 4.1
  • 76% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: vidaXL Kasvihuone 8 hyllyllä 143x143x195 cm

Pidennä kasviesi kasvatusaikaa kasvihuoneen avulla. Se sopii erinomaisesti niin harrastelijoille kuin kokeneillekin puutarhureille! Kasvihuoneessa on ruostumaton, vankka teräsrunko ja PVC-kalvo, jotka takaavat erinomaisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Kasvihuoneessa on 8 säleikköhyllyä (4 kummallakin puolella) ja se tarjoaa runsaasti tilaa kasvaville kasveille, kukkiville kukille ja tuoreille yrteille ja kasviksille. Läpinäkyvä muovisuoja päästää auringonvalon lävitsensä kasvien käytettäväksi, ja voit lisäksi itse pitää silmällä kasvejasi kaiken aikaa. Kasvihuoneessa on vetoketjullinen, ylös kiertyvä ovi, joka takaa hyvän ilmankierron ja helpon sisäänpääsyn. Kasvihuone on helppo asentaa ja purkaa ilman erityisvälineitä. Se on helppo siirtää ja asettaa varastoon kausien vaihtuessa.

Kasvihuoneita on saatavilla erittäin laajassa valikoimassa. Tunnetuimmat mallit ovat kaarevat, viisto- ja pisaramuotoiset kasvihuoneet. Kasvihuoneen peitemateriaali ei ole tärkeä, vaan myös materiaali(t), joista niiden kehykset on valmistettu. Nämä ovat pääasiassa alumiini-, muovi- ja teräsrakenteita. Yleisimmät kasvihuoneet ovat tehokkaita ja taloudellisia PVC-pinnoitettuja malleja, joissa on erinomaiset kasviystävälliset lämpötilat ja joita on helppo asentaa sekä huoltaa.
Ympäri vuoden säänkestävät ja tehokkaasti UV-säteilyä estävät polykarbonaattikasvihuoneet sopivat tinkimättömän laadun ystäville. Polykarbonaattimallit säilyttävät lämmön täydellisesti ja sisälle muodostunut mikroilmasto edistää kasvien intensiivisempää kehitystä ja aikaisempaa kypsymistä.
Lasikasvihuone on pitkäikäinen puutarharakennus ja erillinen koristelu. Lasi on läpikuultava ja kasvihuoneelle on ominaista mukavuus, esteettisyys sekä leveät ovet, automaattiset kattoluukut ja kasvihuoneen tehokas ilmanvaihto. Lasi työnnetään tiiviisti profiileihin ja on lisäksi suojattu kumitiivisteellä. Jotta kasvihuone näyttäisi pihallasi entistäkin tukevammalta, kasvihuoneen runko voidaan tarvittaessa maalata uudelleen pitkäkestoisella jauhemaalilla. Kasvihuoneen osat ovat käteviä ja se on erittäin helppo asentaa itse.
 

PVC

Monet ovat ehkä kuulleet lyhenteen PVC, mutta harvat ihmiset todella tietävät tämän lyhenteen merkityksen ja missä sitä tarkalleen käytetään. PVC tarkoittaa polyvinyylikloridia, materiaalia, jota käytetään erityisesti rakennusalalla sen erinomaisten ominaisuuksien vuoksi. PVC kestää negatiivisia ympäristötekijöitä, lämpötilaa ja UV-säteitä, minkä vuoksi se on erityisen kysytty teollisuudessa - siitä valmistetaan sadetakkeja, sähkökaapeleita, suihkuverhoja ja myös kasvihuoneita. Sitä arvostetaan myös kestävänä ja helposti kierrätettävänä materiaalina - se voidaan helposti taittaa, rullata tai leikata. PVC:tä käytetään usein kasvihuoneissa, koska se on vedenpitävä, kestää hyvin paineen muutoksia sekä hometta, korroosiota ja muita kemiallisia reaktioita. Ympäristötekijöiden kestävyyden ansiosta PVC tuskin kuluu, joten se on kestävä ja palvelee useita vuosia. Lisäksi PVC:tä on saatavana laajassa värivalikoimassa, joten voit valita useista eri värisistä PVC-kasvihuoneista juuri sinun tarpeisiisi ja tyyliisi sopivan.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: vidaXL Kasvihuone 8 hyllyllä 143x143x195 cm

Tuotekoodi: 8523472
Kategoria: Kasvihuoneet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,98 x 0,35 x 0,14 m, 9,85 kg
Tuotemerkki: vidaXL
Myyjä: Shumee, Greatstore Sp. z o. o., Urmo Kaina, Pro Baltic, Extrastore Sp. z o.o.
Tyyppi: Kasvihuoneet
Näytä: vidaXL, kasvihuoneet
Materiaali: PVC
Kokonaispinta-ala, m²: -
Leveys, cm: 143 cm
Pituus, cm: 143 cm
Korkeus, cm: 195 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki vidaXL tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

vidaXL Kasvihuone 8 hyllyllä 143x143x195 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Muiden myyjien tarjoukset (4)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Pro Baltic 4.3
(63 asiakasarviota)
-23%

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

8. toukokuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
10499 13648
Myyjä: Shumee 4.4
(9 asiakasarviota)

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

7. toukokuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
(25 asiakasarviota)
0 €

Kotiinkuljetus

3. toukokuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot

Kotiinkuljetus

3. toukokuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot