Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Kukkateline Garden Line

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Kukka-alustat
Mitat, cm: 31x31x200 cm
Materiaali: Teräs
Tuotekoodi: 1832343
1239
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

26. huhtikuuta

000

Postin noutopiste

30. huhtikuuta

899

Kotiinkuljetus

30. huhtikuuta

1499

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Kukkateline Garden Line

Laadukkaasta telineestä tulee puutarhasi todellinen koriste! Vakaa pohja, jolla on erittäin vahva rakenne, on ihanteellinen ihmisille, jotka arvostavat hyvää laatua, luotettavuutta ja viehätysvoimaa. Säänkestävä jauhepinnoitteen ansiosta. 

  • Nopea ja helppo kokoonpano;
  • Sopii puutarhoihin, terasseille, sisäpihoille;
  • Mitat: 31x31x200 cm;
  • Materiaali: jauhemaalattu teräs;
  • Putken halkaisija: 12 mm;
  • Paino: 1,4 kg.

logo

Nykyaikaisessa kodin ja toimiston sisustuksessa näemme yhä enemmän suuntauksen kohti teräksen käyttöä, joka suorittaa sekä käytännöllisiä että esteettisiä tehtäviä. Metalliosia käytetään siellä, missä vaaditaan kestävyyttä, lujuutta ja modernia estetiikkaa. Tätä metallia voidaan käyttää monenlaisissa sisätiloissa, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen materiaalin. Kukkatelineet ja ruukkutelineet auttavat luomaan kukka-asetelmia ja säästämään tilaa kotona. Ne on yleensä valmistettu koristemetallista, osa on ripustettavia, toisissa on pyörät kukkaruukun siirtämistä varten ja ne on helppo kiinnittää mihin tahansa pintaan. Teräs on erittäin korroosionkestävää, vahvaa ja kompaktia. Se kestää raskaita kuormia, joten sinun ei tarvitse huolehtia ruukun ylimääräisestä painosta. Se on moderni ja kestävä ratkaisu, joka sopii hyvin yhteen minkä tahansa tyylin tai muun materiaalin, kuten puun, kanssa. Metalli lisää keveyttä ja leikkisyyttä klassiseen kodin sisustukseen ja teräs korostaa modernia tyyliä entisestään modernissa sisustuksessa. Kukat ja kasvit näyttävät paremmilta kuin koskaan terästelineillä ja pidikkeillä. Tämä materiaali lisää taloon halutun korostuksen ja pitää kasvit tiukasti paikoillaan.

Yleiset tuotetiedot: Kukkateline Garden Line

Tuotekoodi: 1832343
Kategoria: Kukkatelineet ja kukkapöydät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 2 m, 1,4 kg
Tuotemerkki: Garden Line
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Kukka-alustat
Näytä: Garden Line, kukka-alustat kukkatelineet ja kukkapöydät
Mitat, cm: 31x31x200 cm
Materiaali: Teräs
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Garden Line tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Kukkateline Garden Line
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu