Ketjusaha LXT® DUC306Z Makita

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Akkukäyttöiset moottorisahat
Moottori: Akku
Akun jännite: 18 V
Tuotekoodi: 4705746

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Ketjusaha LXT® DUC306Z Makita

18V X2 • 20 m/s • 30 cm / 12"

Tehokas hiiliharjaton saha 20 m/s ketjunopeudella
Yläkahvallinen ketjusaha on viheralan ammattilaisen valinta. Puiden hoito- ja muotoonleikkaus ovat haastavia kun työskennellään nostokorissa tai jopa köysien varassa. Makitan yläkahvallinen DUC306 tarjoaa turvallisen kokonaisuuden tehosta tai kapasiteetista tinkimättä: esim. katkaisuja 50x50 oksaan yli 300 kpl.
Jännite 2 x 18 V
Maksimi ketjunopeus 20 m/s
Teräketju 3/8 "
Ketjun paksuus 0,050 "
Ketjun paksuus 1,1 mm
Vetolenkkien määrä 46
Teräöljysäiliö 0,2 L
Akun suojausjärjestelmä 1
Teräsuoja 1
Ääniteho (Lwa) 103 dB(A)
Äänenpainetaso (LpA) 89 dB(A)
Melun toleranssi (K-tekijä) 3 dB(A)
Tärinäarvo 3,2 m/s²
Tärinän toleranssi (K-tekijä) 1,5 m/s²
Paino akulla (EPTA) 4,6 - 5,1 kg
Tuotteen mitat (P x L x K): 651 x 205 x 232 mm
Hiiliharjaton moottori 1
Akkutyyppi LXT 1
Laippa 300 (12") mm

Makita

Makita on yksi maailman arvostetuimmista sähkötyökalujen valmistajista. Japanilainen yritys tarjoaa markkinoille akku-, sähkö- ja bensiinityökaluja sekä työkalujen akkuja ja erilaisia lisävarusteita.
Brändin erittäin laaja valikoima koostuu yli 2000 tuotteesta. Maailmanlaajuisesti toimiva yritys on ansainnut erittäin hyvän maineen sekä ammatti- että kotitalouksien keskuudessa. Ihanteellinen suorituskyky ja laatu liittyvät Makitan punavalkoisella logolla merkittyihin tuotteisiin.
Yhtenä markkinajohtajista Makita pyrkii luomaan kestävää maailmaa. Asiakastyytyväisyyden lisäksi yritys välittää myös luonnosta luodessaan turvallisia ja tehokkaita työkaluja. Makitan työkalut on suunniteltu käyttämään mahdollisimman vähän energiaa ja toimimaan nopeasti ja turvallisesti.
Ammatti- ja rakennustyökalujen lisäksi Makita valmistaa myös puutarhatyökaluja. Makitan tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia ruohonleikkureita ja -leikkureita, pensasleikkureita ja imurityökaluja.

Ketjusaha LXT® DUC306Z Makita Makita

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Akkukäyttöiset moottorisahat

Moottorisahat jaetaan pääasiassa kolmeen tyyppiin - sähkö- ja bensiinimoottorisahat sekä akkukäyttöiset moottorisahat. Jälkimmäistä tyyppiä arvostetaan eniten sen hiljaisesta ja rauhallisesta toiminnasta sekä sen tuomasta käyttömukavuudesta, koska mitään johtoja ei tarvita. Akkumoottorisahat ovat kannettavia ja kevyempiä kuin esimerkiksi bensiinisahat, joten niitä voidaan käyttää pidempään ja ne selviävät vaativista tehtävistä pienemmällä vaivalla. Tämän tyyppiset sahat eroavat toisistaan ​​teholtaan, kooltaan ja lisäominaisuuksiltaan, joten voit valita mallin, joka sopii parhaiten henkilökohtaisiin tarpeisiisi. Valikoimaamme kuuluvat suosituimmat tuotemerkit kuten Makita, Hecht, Karcher, Villager ja muut.

Suuren kapasiteetin litiumakkujen tulo on luonut jotain hämmästyttävää: akkumoottorisahat. Jos haluat leikata puiden oksia nopeasti, siististi ja ilman suurta melua, sinun on tiedettävä akkusahojen tärkeimmät edut. Unohda polttoaineen ja öljyn sekoittamisen rituaalit. Sinun ei enää tarvitse täyttää polttoainesäiliötä tai käynnistää sahaa vetämällä köydestä. Paina vain sahan virtapainiketta ja tunnet kaiken tehon kerralla, toisin kuin polttoainekäyttöisissä sahoissa. Akkumoottorisahat eivät vaadi sytytystulpan tai ilmansuodattimen huoltoa. Työskennellessä on vähemmän tärinää. Puun leikkaamisen aiheuttamalta tärinältä ei tietenkään vältytä, mutta moottorin tärinä eliminoituu. Hiljaisempi toiminta on taattu. Akkusaha tuottaa 90-100 desibeliä. Moottorisaha tuottaa 105-120 desibeliä. Riippumatta käyttämäsi sahan tyypistä, kuulosuojaimia on käytettävä kuulovaurioiden estämiseksi.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Ketjusaha LXT® DUC306Z Makita

Tuotekoodi: 4705746
Kategoria: Moottorisahat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,651 x 0,205 x 0,232 m, 5,1 kg
Tyyppi: Akkukäyttöiset moottorisahat
Näytä: Makita, akkukäyttöiset moottorisahat
Moottori: Akku
Tuotemerkki: Makita
Akun jännite: 18 V
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Makita tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Ketjusaha LXT® DUC306Z Makita
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu