Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Moottorisaha Verke GS5800M 3,5HP 50cm

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Moottorisahat
Moottori: 2-tahtinen
Teho: 3.5 hv
Tuotekoodi: 7992642
16872
Muiden myyjien tarjoukset (1):
18918

Alle 5 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Perjantai, 19. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

23. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

23. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

23. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

23. huhtikuuta

1349

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Pro Baltic
18918 22702
 • 86% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Moottorisaha Verke GS5800M 3,5HP 50cm

Bensiinimoottorisaha VERKE GS5800M erittäin tehokkaalla ja tehokkaalla 3,5 hv moottorilla on korvaamaton laite jokaiselle moottorisahan kuljettajalle. Se on varustettu Easy Start -järjestelmällä, joka vähentää merkittävästi moottorin käynnistämiseen tarvittavaa voimaa. Sahassa on myös tärinänvaimennusjärjestelmä. Hyvin sijoitettu kahva ja laitteen painopiste mahdollistavat pitkän työskentelyn ilman väsymystä. Sahassa on erittäin hyviä sen rakentamisessa käytettyjä komponentteja. Kevyen painonsa ja suuren tehonsa ansiosta se on välttämätön jokaisessa kodissa.

Tekniset tiedot:

 • Moottorin teho: 3,5 hv
 • Moottorin iskutilavuus: 58 cc
 • Leikkuupalkin pituus: 20"/50 cm
 • Ketjun nousu: 0,325"
 • Automaattinen ketjun voitelupumppu säädettävällä öljynsyötöllä.
 • Polttoainesäiliön tilavuus: 550 ml
 • Öljysäiliön tilavuus: 260 ml
 • Suurin kierrosluku - 10500 rpm.
 • Öljyn ja polttoaineen suhde: 1:25
 • Paino: noin 6,5 kg.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Moottorisahat

Moottorisahat jaetaan pääasiassa kolmeen tyyppiin - akkukäyttöiset, sähkö- ja bensiinimoottorisahat. Jälkimmäistä tyyppiä pidetään yhtenä tehokkaimmista ja monipuolisimmista monenlaisiin tilanteisiin. Niitä käytetään, kun haastavat kenttätyöt vaativat maksimitehoisen työkalun, joka leikkaa helposti paksuimmankin materiaalin läpi. Tämä riippuu kuitenkin tietyn mallin tehosta. Lisätietoja ominaisuuksista löytyy kunkin sahan kuvauksesta, mikä auttaa sinua päättämään ja valitsemaan sinulle parhaiten sopivan mallin. Tämän tyyppistä sahaa arvostavat erityisesti käyttäjät ympäri maailmaa, koska sitä ei rajoita johdot, joten voit työskennellä vapaasti missä tahansa. Valikoimastamme löytyy laadukkaat bensiinimoottorisahat sellaisilta tunnetuilta merkeiltä kuten Bosch, Gardnex, Grizzly, Karcher, Makita, NAX, Villager.

Monet ostajat ovat huolissaan haitoista, joita 2-tahtimoottoreissa vaadittava öljyn ja bensiinin sekoittaminen voi aiheuttaa. Kuitenkin lähes kaikki moottorisahat ovat 2-tahtisia, paitsi jos ne ovat sähköisiä tai joissain harvoissa tapauksissa niissä on hybridimoottori, joka on pääosin 4-tahtinen, mutta silti käyttää samaa bensiinin ja öljyn seosta kuin 2-tahtimoottori. 2-tahtimoottoreiden etuna on, että siinä on vähemmän liikkuvia osia ja siksi ne ovat pienempiä. Tämä on erittäin tärkeä tekijä moottorisahojen ja muiden vastaavien työkalujen kohdalla, sillä ihmiset käyttävät niitä usein tuntikausia, mikä ei olisi mahdollista, jos ne olisivat liian painavia. 2-tahtimoottori saavuttaa suurimman kiihtyvyyden paljon lyhyemmässä ajassa kuin 4-tahtimoottori, vaikka 4-tahtimoottoreilla on paljon suurempi vääntömomentti alhaisilla kierrosluvuilla. Toinen huomioitava tekijä on se, että nelitahtimoottoreita ei voi käyttää sivuttain tai ylösalaisin käännettyinä, mikä ei pidä paikkaansa 2-tahtisissa moottorisahoissa.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Moottorisaha Verke GS5800M 3,5HP 50cm

Tuotekoodi: 7992642
Kategoria: Moottorisahat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,49 x 0,3 x 0,26 m, 7 kg
Myyjä: Meistro draugas, MB, Pro Baltic
Tyyppi: Moottorisahat
Näytä: Verke, moottorisahat
Moottori: 2-tahtinen
Tuotemerkki: Verke
Teho: 3.5 hv
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki VERKE tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Moottorisaha Verke GS5800M 3,5HP 50cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Pro Baltic 4.3
(60 asiakasarviota)
-16%

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

26. huhtikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
18918 22702