Ulkovaloketju ProGarden, 10 LED

Tuotekoodi: 2771248
VARASTONTYHJENNYS
-31%

Tällä merkillä on merkitty tuotteet, joiden hintaa on alennettu verrattuna tavaran aiemmin voimassa olleeseen hintaan. Teknisistä ongelmista johtuen hinta voi poiketa ilmoituksessa ja tuotekortissa ilmoitetusta hinnasta muutaman tunnin sisällä tarjouksen päättymisestä.

Polttimoteho, W:
Lamppujen lukumäärä:
Lamppujen tyyppi:
10 W
10
LED
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 020
Rekisteröidy
1999
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Ulkovaloketju ProGarden, 10 LED

  • Koristeellinen valoketju sopii sisä- ja ulkokäyttöön - puutarhaan, terassille, parvekkeelle.
  • Valoketjussa on 10 läpinäkyvää LED-lamppua.
  • Jokaisessa polttimossa on koukku ripustamista varten.
  • Pistokkeen ja ensimmäisen polttimon välinen etäisyys on 3 m.
  • Polttimojen välinen etäisyys on 50 cm
  • Pituus:  7,5 m.
  • Yhden lampun halkaisija: 6 cm.
  • Teho: 10 W.
  • Valon väri: lämmin valkoinen
  • Suojausluokka: IP44.

Jos etsit tapaa valaista patioasi tai terassia, voit valita riippuvalaisimen. Vaikka riippuvalaisimia on useita erilaisia, ​ulkovalaisimilla on kuitenkin omat ominaisuutensa. Riippuvalaisimet luovat kodikasta ilmettä pihallesi, mökillesi, terassillesi samalla kun ne suorittavat tärkeän valaistustehtävän. Ne auttavat valaisemaan pihaa ja tekevät siitä kutsuvamman ja mukavamman viettää iltaa ulkona pimeän tultua. Ulkovalaisimia valittaessa on kiinnitettävä huomiota valaisimen erityiseen kiinnitykseen ja esteettiseen tyyliin. On tärkeää valita väri, materiaali ja viimeistely, jotka näyttävät parhaiten valitsemassasi paikassa täydentäen maisemaa ja pihan sisustusta. Lopuksi sinun on harkittava valaistuksen yleistä sijoittelua ja sitä, minkä tyyppistä virtalähdettä ja kytkimiä käytät niiden kytkemiseen päälle. Älä unohda kiinnittää huomiota valaisimien IP-luokkaan (tämä on valaisimen suojausaste, joka osoittaa sen kestävyyden erilaisille ulkoisille tekijöille), vedenkestävyyteen jne. Saatavilla on erilaisia ​​vaihtoehtoja. Haluatko kattokruunun, joka roikkuu juuri terassipöydän yläpuolella, tai seppeleen, joka valaisee tiesi puutarhaan, vai pidätkö lyhtymaisista kattokruunuista? Laajasta valikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset takapihasi suunnitteluun.


Ulkovalot ovat yksinkertaisesti välttämättömiä, varsinkin omakotitalossa, kun pitää avata ovi pimeän tullessa, ottaa vastaan ​​vieraita valoisalla pihalla tai istua mukavasti terassilla lämpimänä kesäiltana. Ulkovalaisimia ilman liiketunnistinta voidaan ohjata kytkimen painalluksella. Tämäntyyppinen valo on hyödyllinen, kun et halua heiluttaa kättäsi anturin ympärillä ollessasi ulkona saadaksesi valon syttymään uudelleen hetkeksi. Tämän tyyppisillä ulkovalaisimilla voit hallita täysin kotisi valaistusta auringon laskiessa.

Aurinko antaa meille päivänvaloa, mutta sen laskeessa joudumme luottamaan keinovalaistukseen, jotta voimme kävellä turvallisesti ja nähdä ympäristömme myös vuorokauden pimeimpinä aikoina. Lämpöä kestävät, tiiviit ja kestävät LED-ulkovalaisimet ovat täydellinen ratkaisu niille, jotka tarvitsevat valoa koko päivän. LEDit säästävät enemmän sähköä ja edistävät siten planeettamme suojelua. Nämä valaisimet kuluttavat jopa 80 % vähemmän sähköä kuin perinteiset halogeenivalot. LED-lamppujen käyttöikä on myös huomattavasti pidempi, joten jos valitset tämän valaistuksen, sinun ei tarvitse huolehtia lampunvaihdosta pitkään. Tämäntyyppinen valaisin on monipuolinen ja kestävä, joten voit valaista kätevästi ja turvallisesti ulkoalueita, kuten pihaa, polkuja tai ajotietä. Valo on korvaamaton osa jokaisen ihmisen elämää, ja käyttämällä vain laadukkaita, pitkäikäisiä ja taloudellisia LED-valaisimia ulkoalueensa valaistukseen, ne tervehtivät sinua mukavalla valolla, vaikka aurinko olisi jo laskenut.

IP44

IP on lyhenne sanoista Ingress Protection, mikä tarkoittaa, missä määrin sähkökomponentti on suojattu ulkoisilta ympäristötekijöiltä, ​​kuten pölyltä tai vedeltä. Jokainen sähkötuote on luokiteltu kahdella erillisellä numerolla, jotka erikseen osoittavat suojaa kiinteitä aineita vastaan ​​(luokitus 0 - 6) ja nesteitä vastaan ​​(luokitus 0 - 9K), ja numero 0 tarkoittaa, että tuotetta ei ole suojattu millään tavalla. IP44-luokitus tarkoittaa, että ulkovalaisimesi on suojattu yli 1 mm:n kiinteiltä hiukkasilta ja hitailta vesiroiskeilta kaikista suunnista. Jos etsit valaisinta käytettäväksi puutarhassa, jossa se voi altistua vedelle suurilla nopeuksilla (esim. rankkasade), suosittelemme sen sijaan IP65-luokiteltua tuotetta. IP44-ulkovalaisimet eivät ole täysin vedenpitäviä, eikä niitä tule asentaa ulkotiloihin ilman suojausta.
Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Ulkovaloketju ProGarden, 10 LED

Tuotekoodi: 2771248
Kategoria: Puutarha- ja ulkovalot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,38 x 0,25 x 0,15 m, 0,8 kg
Tyyppi: Riippuva
Tavaramerkki: ProGarden
Polttimoteho, W: 10 W
Lamppujen lukumäärä: 10
Lamppujen tyyppi: LED
Jännite, V: Nenurodyta V
Väri: Musta, Läpinäkyvä
Materiaali: Muovi
Mitat, cm: 750 cm
Liiketunnistin: Ei ole
IP-suojausluokka: IP44
Näytä: ProGarden, riippuva puutarha- ja ulkovalot
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Progarden tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Ulkovaloketju ProGarden, 10 LED kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia