Akku X 20V Team 20V.-4 Ah.

4 (1)
Lisätiedot:
Tyyppi: Akut
Tuotekoodi: 4285781
4029
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

22. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

24. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

24. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

24. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

24. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Akku X 20V Team 20V.-4 Ah.

Akku X 20V Team (20 V - 4,0 Ah)
Akun latauksen ilmaisin;
Akkutyyppi: Litiumioni (Li-Ion)
Akun jännite: 20 V
Akun kapasiteetti: 4,0 Ah
Akun malli: PAP 20 B3

Grizzly Tools GmbH & Co. KG on saksalainen puutarhakoneyritys, joka on toiminut vuodesta 1998. Sen pääomistajat ovat Inge Christ, Horst Lieb ja Thono GmbH Herdecke.
Yhdessä useiden italialaisten puutarhavälinevalmistajien kanssa päätettiin luoda uusi tuotemerkki, jolle ovat ominaisia innovatiivisuus, laatu ja mikä tärkeintä edullinen hinta. Tuotteet oli alun perin tarkoitettu vain Saksan markkinoille. Siitä lähtien yritys on kasvanut säännöllisesti ja nykyään Grizzly on yksi Euroopan johtavista puutarha/pihakoneiden myyjistä.

Yrityksen kehittämisen tavoitteena on saada kaikki tuotteen elinkaareen osallistuvat - tehtaan työntekijät, myyjät, asiakkaat, yrityksen hallinto, liikekumppanit - tuntemaan olonsa tyytyväisiksi ja onnelliseksi: tuotesuunnittelusta päivittäiseen puutarhanhoitoon. Grizzly-laitteet valmistetaan käyttämällä edistyneempiä suunnittelu- ja valmistusteknologioita. Tavoitteena on luoda arvoa, jotta Grizzlyn käyttäjät luottaisivat laitteidensa kestävyyteen ja laatuun. Grizzly-tuotteiden markkinoinnissa keskitytään ensisijaisesti parhaan hinta-laatu suhteen tarjoamiseen. Yritys tarjoaa edullisen hinnan ja korkean laadun optimoimalla tuotanto- ja kuljetusprosesseja, käyttämällä edistyksellistä suunnittelua, tuotantoteknologioita ja soveltamalla oikeudenmukaisen katteen periaatetta. 

Akku X 20V Team 20V.-4 Ah.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Nykyään puutarhanhoitolaitteet ilahduttavat meitä laajalla valikoimalla, erilaisiin tarpeisiin sovitettuina ja monilla eri toiminnoilla. Puutarhalaitteiden akut - ruohonleikkurit, tuulileikkurit, traktorit, sahat, kultivaattorit, moottorisahat ja muut puutarhakalusteet ovat välttämättömiä lisävarusteita tehokkaaseen energiankäyttöön ja laadukkaaseen työhön. Se on tärkeä osa energiaa varastoivaa tekniikkaa. Ilman akkua laite purkautuu ja moottori sammuu, joten laite ei enää toimi. Ne ovat ihanteellisia laitteille, jotka vaativat enemmän tehoa ja pitempiä käyttöaikoja. Joissakin niistä on sisäänrakennettu suojaus purkautumista vastaan, mikä pidentää akun käyttöikää. On tarpeen kiinnittää huomiota tämän osan mittoihin, tehoon, purkausaikaan ja käytetyn laitteen tyyppiin. Laadukkaat akut tekevät vaikutuksen vankalla kotelollaan ja maksimaalisella käyttömukavuudellaan, joten puutarhatyökalusi kestävät pitkään ja toimivat kunnolla.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Akku X 20V Team 20V.-4 Ah.

Tuotekoodi: 4285781
Kategoria: Puutarhatyökalujen tarvikkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,17 x 0,09 x 0,08 m, 0,8 kg
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Akut
Tuotemerkki: Grizzly
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Grizzly tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (1)

Akku X 20V Team 20V.-4 Ah.
4

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(0)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
ML S.
14.12.2023

Myyjä: Hobbyhall.fi

Vähän ollut käytössä, mökillä