Apilan muotoinen kaapeli Makita Nylon Clover Line, 2,4mm/225mb

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Trimmerien osat
Tuotekoodi: 8636802
4559
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

6. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

8. toukokuuta

599

Postin noutopiste

8. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

8. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

8. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

8. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Apilan muotoinen kaapeli Makita Nylon Clover Line, 2,4mm/225mb

Tämä Makitan apilan muotoinen johto varmistaa vähemmän melua ja pienemmän energiankulutuksen, joten se sopii hyvin myös akkuruohonleikkureihin. Tällä kaapelilla voit työskennellä jopa 20 % pidempään yhdellä latauksella/akulla verrattuna tavalliseen pyöreään kaapeliin. Kaapelin halkaisija on 2,4 mm ja pituus 225 metriä.

Makita

Makita on yksi maailman arvostetuimmista sähkötyökalujen valmistajista. Japanilainen yritys tarjoaa markkinoille akku-, sähkö- ja bensiinityökaluja sekä työkalujen akkuja ja erilaisia lisävarusteita.
Brändin erittäin laaja valikoima koostuu yli 2000 tuotteesta. Maailmanlaajuisesti toimiva yritys on ansainnut erittäin hyvän maineen sekä ammatti- että kotitalouksien keskuudessa. Ihanteellinen suorituskyky ja laatu liittyvät Makitan punavalkoisella logolla merkittyihin tuotteisiin.
Yhtenä markkinajohtajista Makita pyrkii luomaan kestävää maailmaa. Asiakastyytyväisyyden lisäksi yritys välittää myös luonnosta luodessaan turvallisia ja tehokkaita työkaluja. Makitan työkalut on suunniteltu käyttämään mahdollisimman vähän energiaa ja toimimaan nopeasti ja turvallisesti.
Ammatti- ja rakennustyökalujen lisäksi Makita valmistaa myös puutarhatyökaluja. Makitan tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia ruohonleikkureita ja -leikkureita, pensasleikkureita ja imurityökaluja.

Apilan muotoinen kaapeli Makita Nylon Clover Line, 2,4mm/225mb Makita

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Trimmerin siima on siimapäähän kiinnitettyä, yleensä kevyttä nailonlankaa, joka pyörii trimmerissä vinhasti ja pysytyy leikkamaan korkeaa ruohoa. Jotkut trimmerimallit on suunniteltu siten, että siima voidaan vaihtaa sen kuluessa. Trimmerin siiman valinta riippuu leikattavan ruohon paksuudesta ja leikattavasta alueesta. Siiman vaihto on suositeltavaa, kun sen pituus ei enää riitä ruohon leikkaamiseen ja leikkuuteho on heikentynyt. Siiman eri tyyppejä ovat: Pyöreä - sopii päivittäiseen ruohonleikkuutöihin. Neliön tai monikulmion muotoinen siima leikkaa paksumpaa ruohoa, joka ei ole vielä ehtinyt ruskettua. Kierrettyä siimaa käytetään pitkiin leikkauksiin suurilla alueilla. Tähtiprofiilinen siima selviytyy kovemmista pensaista. Hiljainen siima - pyöreä siima ohuemmalla poikkileikkauksella on vähemmän meluisa.

Laadukkaat puutarhatarvikkeet ovat välttämättömiä kaikille puutarhureille, jotka haluavat pitää puutarhansa kunnossa ja kauniina sekä tehdä työstään nopeampaa ja vähemmän väsyttävää. Niille, joilla on nurmikko, trimmeri on korvaamaton liittolainen paitsi tehokkaassa ruohonleikkuussa myös maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi ja mukavimman asennon valitsemiseksi ruohonleikkuua varten. Näissä ergonomisissa työkaluissa on lisälaitteet, jotka auttavat trimmereita työskentelemään tarkasti ja johdonmukaisesti. Trimmerit, joissa on oikeat terät ja lautaset, auttavat leikkaamaan ruohoa puiden ympäriltä tai pensaiden alta, parantavat pääsyä terassille ja kukkapenkkiin sekä lisäävät ohjattavuutta. Jos haluat erittäin hiljaisen toiminnan tällä ruohonleikkurilla, valitse vaimennettu trimmeri. Sekä pienten alueiden leikkaamiseen että suuremman alueen kattamiseen tehokkaammat kenttätyökalut ja niiden lisävarusteet mahdollistavat laitteiden oikean toiminnan ja työsi laadukkaista tuloksista nauttimisen.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Apilan muotoinen kaapeli Makita Nylon Clover Line, 2,4mm/225mb

Tuotekoodi: 8636802
Kategoria: Puutarhatyökalujen tarvikkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,01 x 0,01 x 0,01 m, 1,25 kg
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Trimmerien osat
Tuotemerkki: Makita
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Makita tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Apilan muotoinen kaapeli Makita Nylon Clover Line, 2,4mm/225mb
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu