Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

vidaXL Puutarhajyrsimen vakoaura musta metalli

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Viljelytarvikkeet
Tuotekoodi: 8567377
10027
Myyjä: Shumee 4.4
Muiden myyjien tarjoukset (3):
9499
-
12986
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

8. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

13. toukokuuta

599

Postin noutopiste

13. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

13. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

13. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

13. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Pro Baltic
9499 12348
Myyjä: Shumee 4.4
  • 86% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: vidaXL Puutarhajyrsimen vakoaura musta metalli

Tämä erittäin kestävä puutarhajyrsimen vakoaura lisävaruste on suunniteltu käytettäväksi 6,5 HV bensiinijyrsimemme kanssa. Se luo syvempiä vakoja ja korkeampia valleja, joka luo ihanteelliset olosuhteet vihanneksille, erityisesti perunalle ja purjolle. Auranterä on säädettävissä helposti mihin tahansa neljästä korkeusasetuksesta. Näin vakojen syvyyttä voidaan helposti hallita matalista riveistä syviin uriin.

Puutarhanhoitoa tai maanviljelyä rakastavat ihmiset eivät voi kuvitella maatilaansa ilman muokkauslaitteita. Ne ovat välttämättömiä maaperän valmistelemiseksi kylvöä tai istutusta varten, mikä varmistaa paljon tehokkaamman maanmuokkauksen. Eri jyrsimien avulla voit valita puutarhallesi sopivimman tekniikan, joka palvelee luotettavasti monta vuotta. Puutarhajyrsimet löysäävät maan pintaa ja valmistelevat maaperän istutusta varten. Ne voidaan kiinnittää traktoriin, mutta jos viljeltävä pinta-ala on pieni, toimivat pienemmätkin puutarhajyrsimet hyvin. Ne voivat olla bensiini-, sähkö-, manuaalisia ja muita, jotka valitaan puutarhurin yksilöllisten tarpeiden mukaan. Erilaiset muokkauslaitteet, kuten maata löysäävät ja maan pintaa tasoittavat jyrsimet, aurat tai äkeet, tekevät työstäsi puutarhassa ja maatilalla paljon mukavampaa. Niiden avulla et vain löysää maata, vaan myös poistat kerääntynyttä ruohoa, sekoitat kompostia ja lannoitteita helpommin. Nykyaikaiset puutarhajyrsimet on suunniteltu poistamaan rikkaruohot ja valmistelemaan maata kaikkeen työhön ilman, että selkääsi taivutetaan ja käytetään tehokkaasti arvokasta aikaa.

Olkahihna on paras apuväline helpottamaan erilaisia puutarha- ja maataloustöitä. Se voidaan kiinnittää useisiin painaviin ruohonleikkureihin, kuten raivaussahoihin ja moottorisahoihin tai ruohontrimmereihin. Olkahihna tekee nurmikon leikkaamisesta turvallisempaa ja helpompaa vähentämällä käsivarsien ja ranteiden rasitusta ja jakamalla tasaisesti hartioiden kuormituksen, mikä vähentää käsiin kohdistuvaa painetta. Hihna on säädettävä, joten voit helposti säätää sen fyysisten ominaisuuksiisi ja mukavuutesi mukaan. Kun hihna on kiinnitetty leikkuriin tai muuhun laitteeseen, se pysyy turvallisessa asennossa, kunnes päätät irrottaa sen. Se on pehmeä, kestävä, joustava ja helppokäyttöinen, joten se tarjoaa lisämukavuutta puutarhatöissä ja vähentää väsymystä pitkän käytön aikana. Monikäyttöinen hihna tekee raskaiden puutarhatyökalujen käytöstä paljon helpompaa ja nautinnollisempaa. Ei enää epämukavuutta oikeilla puutarhatyökaluilla!

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: vidaXL Puutarhajyrsimen vakoaura musta metalli

Tuotekoodi: 8567377
Kategoria: Puutarhatyökalujen tarvikkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,5 x 0,3 x 0,14 m, 5,48 kg
Myyjä: Shumee, Greatstore Sp. z o. o., Pro Baltic, Extrastore Sp. z o.o.
Tyyppi: Viljelytarvikkeet
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

vidaXL Puutarhajyrsimen vakoaura musta metalli
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Muiden myyjien tarjoukset (3)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Pro Baltic 4.3
(63 asiakasarviota)
-23%

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

10. toukokuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
9499 12348
(25 asiakasarviota)
0 €

Kotiinkuljetus

7. toukokuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot

Kotiinkuljetus

7. toukokuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot