vidaXL Traktorin istuin jousituksilla, Juoda

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Istuimet
Tuotekoodi: 8538357
54429
Muiden myyjien tarjoukset (1):
59331
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1800 /kk

Kotiinkuljetus

22. huhtikuuta

3499

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
  • 59% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: vidaXL Traktorin istuin jousituksilla

Tämä muotoilultaan avoin traktorin istuin tarjoaa lisää istumismukavuutta. Erityinen vaahtomuovi on pehmustettu, jotta se olisi entistä mukavampi ja miellyttävämpi. Istuimen tukeva jousitus takaa tasaisimman mahdollisen ajon traktorillasi. Traktorin istuin on varustettu liukukiskoilla, jotta asennus olisi helppoa ja joustavaa. Jouset on suunniteltu painolle 50-130 kg. Useat kiinnitysreiät pohjalevyssä lisäävät kestävyyttä. Traktorin istuimen selkäosan musta suojus on erittäin kestävä ja vedenpitävä. 150 mm:n pituussuuntainen säätö tarjoaa enemmän mukavuutta. Niskatuki ja taitettava käsinoja ovat suunniteltu tarjoamaan entistä rennomman istumisasennon.

AL-KO

AL-KO-tuotemerkin historia ulottuu vuoteen 193, Saksaan. AL-KO-logoa on sen perustamisesta lähtien päivitetty useita kertoja, mutta viime aikoina se on pysynyt muuttumattomana pitkään ja tunnetaan hyvin kaikkialla maailmassa. Puutarhanhoitomarkkinoilla se edustaa saksalaista laatua, vakautta ja kestävyyttä koskevaa standardia. AL-KO:n filosofia ei ole vain inspiroida kuluttajia innovatiivisilla ja erittäin luotettavilla teknisillä ratkaisuilla, vaan myös osoittaa, että AL-KO:n tuotteet edistävät kestävästi koko yhteiskunnan elämänlaatua. Brändin visiona on parantaa AL-KO:n kuluttajien, liikekumppaneiden ja työntekijöiden elämänlaatua maailmanlaajuisesti. Kehittäminen vaatii jatkuvaa edistymistä, ja brändi arvostaa globalisoituneiden markkinoiden tarjoamia mahdollisuuksia tässä suhteessa. Dynaamisen ja joustavan lähestymistavan ansiosta AL-KO on valmis hyödyntämään nämä mahdollisuudet nopeasti ja luotettavasti. AL-KO:n missiona on tuotteiden ainutlaatuinen laatu. Mukavuus, ilo ja turvallisuus ovat tärkeimpiä elementtejä asiakastyytyväisyyden saavuttamisessa. Tällä hetkellä AL-KO-valikoimaan kuuluvat: ruohonleikkurit, trimmerit, raivausleikkurit, pensasleikkurit, lehtikerääjät, okassilppurit, puutarhajyrsimet, nurmikon ilmaajat, likavesipumput, halkomakoneet ja paljon muuta.

vidaXL Traktorin istuin jousituksilla AL-KO

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: vidaXL Traktorin istuin jousituksilla

Tuotekoodi: 8538357
Kategoria: Puutarhatyökalujen tarvikkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,64 x 0,61 x 0,56 m, 29,5 kg
Myyjä: Greatstore Sp. z o. o., Extrastore Sp. z o.o.
Tyyppi: Istuimet
Tuotemerkki: AL-KO
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki AL-KO tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

vidaXL Traktorin istuin jousituksilla
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Kotiinkuljetus

22. huhtikuuta

3499
Toimitustapavaihtoehdot