vidaXL Traktorin istuin selkänojalla Musta

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Istuimet
Tuotekoodi: 8559267
12259
Muiden myyjien tarjoukset (2):
11983
-
13795
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Kotiinkuljetus

22. huhtikuuta

1399

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Shumee
11983
  • 59% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: vidaXL Traktorin istuin selkänojalla Musta

Tämä korkealaatuinen selkänojallinen traktorin istuin tarjoaa erinomaista istumismukavuutta. Erityisesti suunniteltu vaahtomuovipehmuste takaa miellyttävän istumisasennon. Traktorin istuimessa on liukukiskot, jotta se on helppo ja joustava asentaa. Useat asennusreiät takaavat sen tukevuuden. Istuimen musta suoja on todella kestävä ja vesitiivis. Käytännöllinen 150 mm:n pituussäätö tarjoaa yhä enemmän mukavuutta.

AL-KO

AL-KO-tuotemerkin historia ulottuu vuoteen 193, Saksaan. AL-KO-logoa on sen perustamisesta lähtien päivitetty useita kertoja, mutta viime aikoina se on pysynyt muuttumattomana pitkään ja tunnetaan hyvin kaikkialla maailmassa. Puutarhanhoitomarkkinoilla se edustaa saksalaista laatua, vakautta ja kestävyyttä koskevaa standardia. AL-KO:n filosofia ei ole vain inspiroida kuluttajia innovatiivisilla ja erittäin luotettavilla teknisillä ratkaisuilla, vaan myös osoittaa, että AL-KO:n tuotteet edistävät kestävästi koko yhteiskunnan elämänlaatua. Brändin visiona on parantaa AL-KO:n kuluttajien, liikekumppaneiden ja työntekijöiden elämänlaatua maailmanlaajuisesti. Kehittäminen vaatii jatkuvaa edistymistä, ja brändi arvostaa globalisoituneiden markkinoiden tarjoamia mahdollisuuksia tässä suhteessa. Dynaamisen ja joustavan lähestymistavan ansiosta AL-KO on valmis hyödyntämään nämä mahdollisuudet nopeasti ja luotettavasti. AL-KO:n missiona on tuotteiden ainutlaatuinen laatu. Mukavuus, ilo ja turvallisuus ovat tärkeimpiä elementtejä asiakastyytyväisyyden saavuttamisessa. Tällä hetkellä AL-KO-valikoimaan kuuluvat: ruohonleikkurit, trimmerit, raivausleikkurit, pensasleikkurit, lehtikerääjät, okassilppurit, puutarhajyrsimet, nurmikon ilmaajat, likavesipumput, halkomakoneet ja paljon muuta.

vidaXL Traktorin istuin selkänojalla Musta AL-KO

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: vidaXL Traktorin istuin selkänojalla Musta

Tuotekoodi: 8559267
Kategoria: Puutarhatyökalujen tarvikkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,52 x 0,46 x 0,23 m, 11,05 kg
Myyjä: Shumee, Greatstore Sp. z o. o., Extrastore Sp. z o.o.
Tyyppi: Istuimet
Tuotemerkki: AL-KO
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki AL-KO tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

vidaXL Traktorin istuin selkänojalla Musta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Muiden myyjien tarjoukset (2)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Shumee 4.8
(6 asiakasarviota)

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

25. huhtikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot

Kotiinkuljetus

22. huhtikuuta

1399
Toimitustapavaihtoehdot