Lechuza Delta 10 cm, valkoinen

(0)
Lisätiedot:
Materiaali: Muovi
Korkeus, cm: 13 cm
Leveys, cm: 30 cm
Tuotekoodi: 4555776

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Lechuza Delta 10 cm, valkoinen

LECHUZA - on korkealaatuisesta muovista valmistettu kukkaruukku, joka on valmistettu Saksassa. Laaja valikoima: klassisista muodoista moderneihin ja monimutkaisiin malleihin, sileästä muovista tai punottua pajua, kukkaruukkuja, pienempiin tai vaikuttaviin kasveihin. Pakkauksessa on erityinen sisäastia, jossa on integroitu automaattinen kastelujärjestelmä, joka toimittaa kasveille tarvittavan määrän vettä ja lannoitetta jopa 12 viikon ajan (kasvin koosta riippuen). Sinun tarvitsee vain kaataa vettä kastelujärjestelmään ja nauttia kauniista, vihreistä ja kukkivista kasveista ilman tarpeetonta hoitoa! Kasvien liikakastelua ei tarvitse pelätä, koska vahan sisällä oleva viemäri imee ylimääräisen veden ja antaa sen juurille, kun sitä eniten tarvitaan. Kukkaruukut on valmistettu erittäin vahvasta muovista, jotka kestävät iskuja, UV-säteilyä ja lämpötilan muutoksia, mikä tekee siitä ihanteellisen Liettuan ilmasto-olosuhteisiin.


-

 

Kestävyys. LECHUZA-kukkaruukut kestävät UV-säteilyä, lämpötilan muutoksia ja iskuja. Ruukkujen väri ei haalistu ja sitä voidaan käyttää ulkona myös hyvin alhaisissa lämpötiloissa.

Kasteluvaihe. Kasvien istuttaminen LECHUZA: n ruukkuun, kastele sitä noin 12 viikon ajan tavalliseen tapaan - ylhäältä. Jos haluat nähdä, ovatko kasvin juuret märällä alueella, täytä koko vesisäiliö. Jos vedenpinta nousee seuraavan kolmen päivän aikana, laitoksessasi on jo tarpeeksi vettä. Jos näin ei ole, tulisi kastella hieman pidempään (esim. Kasvi, jonka juuret ovat aluksi hyvin pienet jne.). Kasteluvaiheen jälkeen kasvi alkaa ottaa vettä itse vesisäiliöstä. Aivan kuten luonnossa.


-
Reunusruukun settiin sisältyy:

  • Ulompi kukkaruukku;
  • Sisempi kukkaruukku;
  • Vedenpinnan mittari;
  • Viemäröinti.
 

Kuten useimmilla muillakin kukkaruukuilla, myös muovisilla kukkaruukuilla on omat edut ja haitat. Ensinnäkin muoviruukut ovat yleensä erittäin vahvoja ja joustavia, mutta jos ne rikkoutuvat, ne ovat edullisia vaihtaa. Kevyitä muoviruukkuja on saatavilla monissa väreissä, muodoissa ja ko'oissa, joten ne saa helposti sopimaan lähes mihin tahansa sisustukseen. Tämäntyyppiset ruukut eivät kuitenkaan ole yhtä huokoisia kuin savi- tai terrakottaruukut, joten niihin voi kertyä ylimääräistä vettä. Yksi muovisten kukkaruukkujen suurimmista eduista on kuitenkin niiden kestävyys. Kova muovi on yleensä erittäin vahvaa ja kestävää materiaalia, joten tästä materiaalista valmistetut ruukut rikkoutuvat harvemmin kuin savesta tehdyt ruukut. Muoviruukut ovat myös joustavia jossain määrin, kun taas saviruukut eivät ole. Toisaalta muoviruukut ovat alttiimpia halkeiluille kuin metalliset kukkaruukut

Yleiset tuotetiedot: Lechuza Delta 10 cm, valkoinen

Tuotekoodi: 4555776
Kategoria: Kukkaruukut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,105 x 0,29 x 0,13 m, 0,995 kg
Materiaali: Muovi
Korkeus, cm: 13 cm
Leveys, cm: 30 cm

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Lechuza Delta 10 cm, valkoinen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu