Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Ruukku Lechuza Classico 43, 43 x 39,5 cm, taupe

(0)
Lisätiedot:
Materiaali: Muovi
Korkeus, cm: 40 cm
Leveys, cm: 42 cm
Tuotekoodi: 4096756
8660
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

2. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

6. toukokuuta

599

Postin noutopiste

6. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

6. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

6. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

6. toukokuuta

1349

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Ruukku Lechuza Classico 43, 43 x 39,5 cm, taupe

Lechuza Classico 43 on tyylikäs ja käytännöllinen istutusastia, joka sopii niille, jotka arvostavat kodin sisustuksessa yksinkertaisuutta ja nykyaikaisuutta. Kestävästä muovista valmistettu istutusastia sopii kaikkiin sisä- ja ulkotiloihin. Kokonsa ansiosta se on ihanteellinen monenlaisten kasvien esillepanoon, aina rehevistä saniaisista eloisiin kukkiin, ja se parantaa näin minkä tahansa tilan esteettisyyttä.

  • Kestävä materiaali: Laadukkaasta muovista valmistettu istutusastia on sekä kevyt että kestävä, joten se on kestävä ja helppo liikutella.
  • Tilava muotoilu: Koska siinä on runsaasti tilaa kasvien kasvulle, se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat kasvattaa suurempia kasveja tai saada viherkasvit erottumaan.
  • Moderni estetiikka: Tyylikkäät linjat ja yksinkertainen profiili antavat sille nykyaikaisen ilmeen, joka sopii mihin tahansa sisustustyyliin klassisesta moderniin.
  • Optimaaliset mitat: 40 cm:n korkeuden ja 42 cm:n leveyden ansiosta ruukku on monipuolinen, ja sitä voidaan käyttää monenlaisille kasvityypeille ja -koille.

Kuten useimmilla muillakin kukkaruukuilla, myös muovisilla kukkaruukuilla on omat edut ja haitat. Ensinnäkin muoviruukut ovat yleensä erittäin vahvoja ja joustavia, mutta jos ne rikkoutuvat, ne ovat edullisia vaihtaa. Kevyitä muoviruukkuja on saatavilla monissa väreissä, muodoissa ja ko'oissa, joten ne saa helposti sopimaan lähes mihin tahansa sisustukseen. Tämäntyyppiset ruukut eivät kuitenkaan ole yhtä huokoisia kuin savi- tai terrakottaruukut, joten niihin voi kertyä ylimääräistä vettä. Yksi muovisten kukkaruukkujen suurimmista eduista on kuitenkin niiden kestävyys. Kova muovi on yleensä erittäin vahvaa ja kestävää materiaalia, joten tästä materiaalista valmistetut ruukut rikkoutuvat harvemmin kuin savesta tehdyt ruukut. Muoviruukut ovat myös joustavia jossain määrin, kun taas saviruukut eivät ole. Toisaalta muoviruukut ovat alttiimpia halkeiluille kuin metalliset kukkaruukut

Yleiset tuotetiedot: Ruukku Lechuza Classico 43, 43 x 39,5 cm, taupe

Tuotekoodi: 4096756
Kategoria: Kukkaruukut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,44 x 0,44 m, 6,07 kg
Myyjä: Hobbyhall.fi
Materiaali: Muovi
Korkeus, cm: 40 cm
Leveys, cm: 42 cm

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Ruukku Lechuza Classico 43, 43 x 39,5 cm, taupe
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu