Smart Pro

(0)
Lisätiedot:
Yhteensopivuus: Samsung Galaxy S24 Plus
Kotelon tyyppi: Avattava
Tuotekoodi: 8522982
1279

1 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Tiistai, 23. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

Torstai, 25. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

Torstai, 25. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

Torstai, 25. huhtikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

Torstai, 25. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

Torstai, 25. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 79% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Smart Pro

Tyylikäs klassinen Smart Pro -kotelo laadukkaista materiaaleista. Sisämateriaalin värisillä paksuilla ompeleilla vahvistetut reunat tuovat kanteen erityistä tyyliä.

Kotelo on tehty erittäin tukevaksi ja huolella – reunat on vahvistettu paksulla saumalla ja koko rakenne on jäykistetty, minkä ansiosta se suojaa laitetta riittävästi. Sisäpuolen pehmeä viimeistely suojaa näyttöä naarmuilta ja pieniltä vaurioilta.

Kotelon sisällä on tasku tarvittavien asiakirjojen säilyttämiseen, ja kaksoismagneettisuljin takaa käyttövapauden.

Kotelossa on leikkaukset puhelimen toimintopainikkeille, joiden avulla voit käyttää laitetta irrottamatta sitä kuoresta.

Kotelon avulla voit järjestää puhelimen niin, että voit mukavasti katsella videoita tai katsella valokuvia (TV-tasotoiminto).

Materiaali: luonnollinen nahka, TPU (termoplastinen polyuretaani)

Älypuhelinkotelot ovat yksi markkinoiden suosituimmista lisävarusteista. Kannen tehtävänä on suojata älylaitetta: se tarjoaa suojaa ulkoisilta iskuilta, naarmuilta, hankauksilta, kosteudelta, pölyltä ja muilta haitallisilta ympäristövaikutuksilta. Koteloita on erityyppisiä ja eri materiaaleista, mikä määrää niiden laadun ja suojaluokan. Saranoidun kotelon ansiosta voit kuljettaa laitetta mukavasti mukanasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia ei-toivotusta kulumisesta. Käyttämäsi kotelot ovat turvallisia, koska niissä on usein silikoninen takaosa ja kotelo sulkeutuu yläosasta. Koko puhelin, sekä kotelo että näyttö, on peitetty suojaamaan puhelimen ulkopuolta. Useimmissa läppäkoteloissa on taskuttaskut pankki- tai muille korteille. Niissä on myös takaosa, joka voidaan taittaa tueksi, mikä tekee siitä erityisen mukavan videoiden tai elokuvien katseluun. Usein nämä kotelot ilahduttavat lisäominaisuuksilla, kuten langattomalla latauksella tai näytön ohjauksella läpinäkyvän kannen kautta. Laaja valikoima tyylikkäitä koteloita - tavallisia, värillisiä, mattapintaisia, näyttäviä, peililla varustettuja ja useita muita - josta löytyy jokaiselle sopiva versio.

Yleiset tuotetiedot: Smart Pro

Tuotekoodi: 8522982
Kategoria: Puhelimen kuoret ja kotelot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,22 x 0,12 x 0,03 m, 0,1 kg
Puhelimen valmistaja: Samsung
Tyyppi (materiaali): Luonnollinen nahkaa
Tuotemerkki: OEM
Väri: Musta
Myyjä: ANMA Ventures, SIA
Yhteensopivuus: Samsung Galaxy S24 Plus
Kotelon tyyppi: Avattava
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki OEM tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Smart Pro
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu