Sanelimet

(16)
Suodata

Sanelimen avulla saat helposti ideat ja muistiinpanot talteen sen sijaan, että yrittäisit kirjoittaa kaiken ylös juuri siinä hetkessä. Sanelin on tallennuslaite ja ääninauhuri, jota käytetään kyselyiden, keskustelujen ja haastattelujen tallentamiseen. Sanelimen ideana on saada muistiinpanot tai keskustelut talteen, ja litteroida myöhemmin kun aon aikaa tehdä kunnolliset muistiinpanot. Sanelukoneet ovat pieniä, joten niitä on kätevä kuljettaa mukana. Vaikka puhelimet tarjoavat saman toiminnon nykyään, laadukkaalla sanelimella on parempi tallennuslaatu. Mallista riippuen sanelimissa on ladattava akku tai paristot. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman sanelimia tarpeidesi mukaan. Tutustu erilaisiin sanelimiin ja tilaa omasi nyt!

Sanelimet äänen tallentamiseen

Nykyään voi tehdä äänityksiä lähes millä tahansa puhelimella tai jopa tietokoneella, mutta usein se voi olla melko kankeaa ja vielä useammin tallennuksen laatu on huono. Hyvä äänenlaatu on erittäin tärkeää ääninauhurissa, jotta haastatteluista, keskusteluista ja omista muistiinpanoista saa selvää myös niitä ylös kirjattaessa. Sanelimella voit tehdä sukututkimuksen haastatteluja, artikkelien haastatteluja, omia päiväkirjamuistiinpanoja ja suunnitelmia vaikkapa oman kirjan kirjoittamiseksi. Sanelimella tallennat ääntä nopeasti ja näppärästi.

Jos tarvitset korkealaatuisia ja erilaisia äänen tallennusominaisuuksia (kuten mono tai stereo), sekä pitkän akunkeston, on tallennin erinomainen valinta. Toki puhelimeen, tietokoneeseen, videokameraan tai muuhun laitteeseen voi hankkia laadukkaan erillisen mikrofonin, mutta sanelimet ovat usein pienikokoisia, joten niitä on paljon helpompi kuljettaa mukana. Kuten MP3-soittimet, myös ääninauhurit valitaan usein niiden monipuolisuuden vuoksi. Yksi erillisen sanelimen tuomista eduista on pidempi käyttöikä ja vaihdettavat akut. Puhelimen tai tietokoneen käyttöaika ilman latausta on yleensä vajaan päivän verran, varsinkin jos käytät niitä myös muihin toimintoihin kuin äänen tallentamiseen. Samalla sanelimet kestävät erittäin pitkiä äänitysistuntoja, ja akut voidaan vaihtaa tai ladata yleensä hyvin nopeasti.

Osta sanelin edullisesti Hobby Hallista

Valikoimastamme löydät muun muassa Olympus-, Sony- ja Philips -sanelimet, joten voit olla varma näiden laadusta. Edullisemmat sanelukoneet ovat hyviä peruskäyttöön, kun taas arvokkaammissa sanelimissa on enemmän toimintoja. Jos etsit laitetta, jonka avulla voit tallentaa laadukasta musiikkia, haastatteluja tai muita tapahtumia hyvällä äänenlaadulla sekä taustamelun eristäminen on sinulle tärkeää tai jos olet väsynyt laitteen jatkuvaan tyhjentämiseen, sanelin on hyödyllinen laitevalinta. Tutustu sanelukoneiden valikoimaan ja tilaa nyt itsellesi sopiva sanelin hobbyhall.fi-verkkokaupasta edullisesti!