Action-kamera GoPro Hero11 Black

(0)
Lisätiedot:
Videotallenteen resoluutio: 5.3K
Tuotekoodi: 7814352
38428
Muiden myyjien tarjoukset (4):
49975
-
62199
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1400 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Perjantai, 19. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

23. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

23. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

23. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

23. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
PrimeOnline
53499
Eventure, SIA
56152

Tuotteen kuvaus: GoPro Hero11 Black

Saat uskomattomia kohokohtavideoita automaattisesti puhelimeesi. Kaikki alkaa HERO11 Blackistä – tähän mennessä tehokkaimmasta GoProsta. Sen uusi kuvakenno tallentaa enemmän kohtausta paremmalla kuvanlaadulla, paremmalla videon vakautuksella ja joustavuudella muuntaa materiaalisi leveiksi elokuvamaisiksi otoksiksi tai erittäin korkeiksi pystykuviksi sosiaalisia viestejä varten. Siinä on 5,3K video ja 27MP valokuvat sekä Emmy®-palkittu HyperSmooth 5.0 -vakain ja kaksi LCD-näyttöä kuvien rajaamiseen. Tallennuksen jälkeen lataa kamerasi ja videosi latautuu automaattisesti pilveen, jolloin sinulle lähetetään automaattisesti kohokohtavideo.

Kaapata. Lataa. Hanki Highlight Video automaattisesti.
Liitä vain GoPro, kun se on yhdistetty kodin Wi-Fi-verkkoon. Kun se latautuu, materiaalisi ladataan automaattisesti pilveen ja sitä käytetään kohokohtavideon tekemiseen, jossa on synkronoitu musiikki ja tehosteet. Videot lähetetään automaattisesti puhelimeesi ja valmiina jaettavaksi.

Vallankumouksellinen uusi kuvasensori
HERO11 Blackin uusi tehokas kuvakenno tarjoaa HERO-kameran kaikkien aikojen laajimman näkökentän pakkauksesta otettuna. Tämä antaa sinulle erittäin suuren kankaan luovuudellesi vangitsemalla enemmän taivasta ja horisonttia jokaisessa kuvassa. Käytä vain GoPro Quik -sovellusta lähentääksesi, rajataksesi otoksesi, säädäksesi kuvasuhteita ja paljon muuta samalla, kun säilytät kuvamateriaalisi rikkaat tekstuurit ja terävyyden.

Uskomaton kuvanlaatu
5,3K-videolla, joka antaa sinulle 91 % enemmän resoluutiota kuin 4K ja uskomattoman 665 % enemmän kuin 1080p, HERO11 Black tallentaa toiminnan terävin yksityiskohdin ja elokuvamaisen kuvanlaadun. Vettä hylkivä linssinsuojus auttaa jopa poistamaan linssin heijastuksia ja muita esineitä, mikä tekee valokuvistasi ja videoistasi vieläkin upeampia.

Korkearesoluutioiset valokuvat + videot, korkea kuvataajuus
HERO11 Blackin uusi kuvakenno nostaa valokuvan resoluution uskomattomaan 27 megapikseliin ja tuottaa 5,3K60-videota hämmästyttävän sulavalla liikkeellä. Voit myös napata upeita jopa 24,7 megapikselin suosikkikuvia videoistasi GoPro Quik -sovelluksella. Lisäksi voit tallentaa 2,7K240-videota, joka voidaan toistaa 8x hidastettuna ja vangita yksityiskohtia, jotka eivät näy normaalinopeudella.

Emmy®-palkinnon voittanut HyperSmooth-vakain
HyperSmooth ei ole koskaan ollut parempi. Ja nyt se on voittanut valtavan palkinnon älyttömän sujuvasta kuvamateriaalistaan – vuoden 2021 Emmy®-palkinnon kameran sisäisestä anturista ja ohjelmiston vakauttamisesta. HyperSmooth 5.0 nostaa rimaa entisestään Horizon Lockilla, parannetulla 4:3-kuvasuhteen kuvanvakauksella uuden kuvakennon ansiosta ja AutoBoostilla, joka takaa maksimaalisen vakautuksen minimaalisella kuvan rajauksella. Pyöräile, luistele, hiihtä, jahda lapsiasi puiston halki tai ota upeita lemmikkieläinten POV-kuvia – tärisevistäkin videoista tulee silkkisen sileitä.

Horisontin lukko
Anna videoillesi ammattimaisten tuotantojen ulkoasua pitämällä horisontti vakaana, suorana ja tasaisena, kun käytät Linear + Horizon Lock -digitaaliobjektiivia. HERO11 Black tarjoaa Horizon Lockin, joka pitää kuvamateriaalisi vakaana, vaikka kamerasi kääntyisi täydet 360° kuvauksen aikana. Yhdessä HyperSmoothin kanssa Horizon Lock tuottaa erittäin sileää kuvamateriaalia, joka näyttää täydellisen suoralta, kun haluat. Et tarvitse gimbaalia tai stabilointiohjelmistoa saadaksesi laadukkaita tuloksia.

Kestävä + vedenpitävä 33 jalkaan (10 metriin)
Täysin vedenpitävä ja luja kuin koskaan, HERO11 Black on tarpeeksi monipuolinen mihin tahansa seikkailuun. Se on rakennettu kestämään lyöntiä ja jatkamaan matkaa riippumatta siitä, oletko repimässä mudassa, lumessa tai vedessä (33 jalkaan/10 metrin syvyyteen). Kestävä ja naarmuuntumaton linssin suojus lisää suojaa ja se voidaan tarvittaessa vaihtaa helposti.

Mukana pitkäkestoinen Enduro-akku
HERO11 Blackin mukana tulee uraauurtava Enduro-akku. Edistyksellistä tekniikkaa käyttävä 1720 mAh Enduro parantaa dramaattisesti kameran suorituskykyä kylmissä lämpötiloissa ja pidentää tallennusaikoja jopa 38 % aiempiin GoPro-kameroihin ja akkuihin verrattuna kohtuullisissa lämpötiloissa. Sen avulla voit tehdä hiihto-, lumilauta- ja muita talvikuvia alemmissa lämpötiloissa. Se myös latautuu nopeammin, joten käytät vähemmän aikaa odottamiseen ja enemmän aikaa seikkailusi jahtaamiseen.

Yli 1 miljardi väriä
HERO11 Black antaa sinun valita 8- tai 10-bittisten värien kaappaamisen. Kykenee näyttämään yli miljardia väriä, ja 10-bittinen väri tarjoaa paremman värisyvyyden, tasaisemmat sävyt ja enemmän realistisuutta videoissasi.

Uusi HyperView digitaalinen linssi
Tämä GoPro-yksinomainen objektiivi ottaa uuden kuvakennon tarjoaman 8:7-kuvasuhteen ja tuottaa sen laajakulmaisena 16:9-kuvana. Tuloksena on erittäin mukaansatempaava video, joka vahvistaa toimintaan suuntautunutta POV-materiaalia vangitsemalla enemmän sinusta ja ympäristöstäsi.

Erittäin monipuolinen 8:7-kuvasuhde
8:7-kuvasuhde kaappaa enemmän kohtausta jokaisessa kuvassa. Lisätty korkeus tekee siitä täydellisen erittäin korkeiden 9:16 pystykuvien tai minkä tahansa muun tarvitsemasi koon luomiseen mille tahansa sosiaalisen median alustalle vähemmällä rajauksella GoPro Quik -sovelluksella tai muulla muokkausohjelmistolla. Sovelluksen avulla voit zoomata videoidesi parhaisiin osiin ja luoda korkearesoluutioisia kuvauksia toiminnasta ja rajata loput pois. Tämä monipuolinen muoto sopii erinomaisesti myös valokuville. Sen avulla on helppo muuttaa kuvasuhdetta ja tehdä muita säätöjä kuvien hienosäätämiseksi niiden ottamisen jälkeen.

LCD-näytöt edessä + takana
Rajaa kuvasi täydellisesti joko etu- tai taka-LCD-näytöllä. Käytä suurta takakosketusnäyttöä tallentaaksesi edessäsi oleva kohtaus tai käännä kamera ympäri ja käytä etunäyttöä vloggaamiseen ja itsekuvaamiseen. Etunäytössä on tasainen live-esikatselu tarkalla yksityiskohdalla, kun taas takanäytön näppärät kosketusohjaimet helpottavat kuvaustiloja ja asetusten säätämistä lennossa.

Uudet yöefektit
HERO11 Black sisältää kolme uutta Time Lapse -tilaa, joiden avulla voit olla luova pimeässä. Star Trails käyttää Maan kiertokulkua ja tähtiä vangitakseen kauniita valopolkuja yötaivaalla. Light Painting -toiminnolla voit luoda loistavia sivellinvetoefektejä liikkuvalla valolla. Vehicle Light Trails käyttää yöaikaista liikennettä tallentaakseen upeita valopolkuja.

Easy tai Pro Controls
HERO11 Black sisältää kaksi ohjausvaihtoehtoa, joiden avulla voit valita yksinkertaisesta kohdista ja ammusta tai täydellisestä kameran ohjauksesta, jossa voit säätää jokaista tilaa ja asetusta. Helppokäyttöisissä säätimissä on esiladattu erittäin monipuoliset kuvausasetukset, jotka sopivat erinomaisesti useimpiin kuviin. Rajaa kuvasi ja paina suljinpainiketta saadaksesi upeita tuloksia. Pro-ohjaimet vapauttavat esiasetettujen asetusten lukituksen, joiden avulla voit valita parhaat asetukset otokselle (Standard, Activity, Cinematic, Slo-Mo ja paljon muuta) sekä mahdollisuuden hienosäätää kaikkia tiloja, asetuksia ja ominaisuuksia.

Mukauta GoProasi modeilla
HERO11 Black -modien avulla voit mukauttaa GoPron tarpeidesi mukaan. Media Modissa on suuntamikrofoni, tavallinen 3,5 mm:n mikrofoniportti oman ulkoisen mikrofonin lisäämistä varten, HDMI-lähtö ulkoisten näyttöjen toistoa varten sekä kaksi kylmäkenkäkiinnitystä valoille ja LCD-näytöille tai muille lisävarusteille. Haluatko valaista aihettasi? Light Modin avulla voit kirkastaa toimintaa ja valaista seuraavaa seikkailuasi laajalla, tasaisella ja tasaisella valolla. Ota Max Lens Mod käyttöön saadaksesi entistä laajemman näkökentän – hämmästyttävän 155̊. Lisäksi päivitys Max HyperSmoothiin, äärimmäiseen rikkoutumattomaan videon stabilointiin.

Sähkötyökalut
Kynsikuvat helposti sähkötyökaluilla. HindSight tallentaa jopa 30 sekuntia materiaalia ennen kuin aloitat tallennuksen – vaikka painaisit laukaisinta liian myöhään, saat silti kuvan. Mukana on myös Scheduled Capture, jonka avulla voit asettaa GoPron kytkeytymään päälle ja ottamaan kuvan jopa 24 tuntia etukäteen, ja Duration Capture, jonka avulla on helppo siepata 15 sekunnista 3 tuntiin pituisia videoleikkeitä.

Asennuksen joustavuus
Kiinnikkeiden vaihtaminen kestää vain sekunteja sisäänrakennettujen taittuvien sormien ansiosta. Kehystä ei tarvita – käännä ne auki, kiinnitä kamera ja mene. Mikä parasta, kaikki mahtavat HERO9 Blackin ja HERO10 Blackin lisävarusteet ovat yhteensopivia HERO11 Blackin kanssa.

Verkkokamera + suoratoisto
Käytä HERO11 Blackia erittäin monipuolisena verkkokamerana tai suoratoista seuraavaa toimintaasi vlogaaessasi voitaisen HyperSmooth-videon stabiloinnin ja terävän resoluution avulla.

Helppo siirto + rajoittamaton pilvivarmuuskopiointi
Super helppoa, supernopeaa. Valokuvien ja videoiden siirtäminen pilveen yhdistetystä kamerasta puhelimeesi on yksinkertaista ja monipuolista, ja voit valita vaivattoman langattoman latauksen Quik-sovelluksen kautta tai salamannopean langallisen yhteyden USB:n kautta. Mukana on myös rajoittamaton pilvitallennustila ja vaivaton automaattinen lataus. Liitä vain kamerasi, kun olet yhteydessä kodin Wi-Fi-verkkoon, ja kamera hoitaa loput. Voit myös käyttää SD-korttia sisällön siirtämiseen tietokoneelle varmuuskopioitavaksi pilveen.

GPS Performance Tarrat
Ota tämä ominaisuus käyttöön ja saat reaaliaikaisia animoituja peittokuvia, jotka näyttävät nopeudesi, korkeutesi, radan sijainnin ja G-voimasi. Se on visuaalinen tapa esitellä tilastosi ja antaa videoillesi ammattimaista tunnelmaa.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

GoPro

GoPro päästää valloilleen ja rohkaisee sinua juhlimaan tätä hetkeä innostamalla ympärilläsi olevia tekemään samoin. Kaikki GoPro-brändituotteet on suunniteltu auttamaan sinua vangitsemaan elämää, vangitsemaan jokainen hetki, jakamaan kokemuksia ja antamaan energiaa. GoPro uskoo, että kokemuksesi jakaminen tekee siitä merkityksellisemmän ja vieläkin inspiroivamman. Vuonna 2002 GoPron perusti Nick Woodman, surffaaja, hiihtäjä ja moottoriurheilun harrastaja, joka etsi parempaa tapaa kuvata itseään ja ystäviään liikkeessä. Vanhoista märkäpuvuista ja muovijätteistä valmistetusta 35 mm kamerasta ja rannehihnasta alkaneesta tuotteesta on kasvanut kansainvälinen yritys, joka on myynyt jo yli 26 miljoonaa GoPro-kameraa yli 100 maahan. Miljoonat intohimoiset GoPro-käyttäjät ympäri maailmaa herättävät henkiin todellista taikuutta. Ne inspiroivat itse GoPron tekijöitä joka päivä uskomattomalla luovuudella, joka auttaa heitä katsomaan maailmaa aivan uudella tavalla ja rohkaisee heitä jatkamaan upeimpien, innovatiivisimpien tuotteiden luomista: toiminta- ja vapaa-ajan kameroita, kameroiden lisävarusteita, videokameroita ja televisioita.

GoPro Hero11 Black GoPro

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: GoPro Hero11 Black

Tuotekoodi: 7814352
Kategoria: Action-kamerat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,6 x 0,36 x 0,19 m, 1 kg
Sopivat muistikortit: Micro SD
Tuotemerkki: GoPro
Myyjä: Hobbyhall.fi, Galador Grupp, OÜ, Eventure, SIA, PrimeOnline, Vitalimax
Videotallenteen resoluutio: 5.3K
Näytä: GoPro, 5.3k action-kamerat
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki GoPro tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

GoPro Hero11 Black
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Muiden myyjien tarjoukset (4)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

(58 asiakasarviota)

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

20. huhtikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
Myyjä: PrimeOnline 4.4
(39 asiakasarviota)

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

25. huhtikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
Myyjä: Eventure, SIA 4.3
(125 asiakasarviota)

Kotiinkuljetus

Perjantai, 19. huhtikuuta

1299
Toimitustapavaihtoehdot
Myyjä: Vitalimax 4.3
(63 asiakasarviota)

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

7. toukokuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot