Kaiutin Niceboy RAZE Neon Bluetooth langaton kannettava kaiutin / IPX6 / MP3 / Micro SD / USB

Tuotekoodi: 4081591
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 056
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Niceboy RAZE Neon Bluetooth langaton kannettava kaiutin / IPX6 / MP3 / Micro SD / USB

Lisää tyyliä juhliisi!

Kaiuttimen ainutlaatuinen muotoilu ja valotilat korostavat suosikkimusiikkisi tunnelmaa. Niceboyn kannettava RAZE Neon -kaiutin tarjoaa vakaan äänensiirron Bluetooth 5.0:lla, kestää jopa 12 tuntia yhdellä latauksella ja toimii myös virtapankkina.

Toista musiikkia mistä tahansa - matkapuhelimesta, USB-asemasta tai SD-kortista

Kaiutin voidaan liittää useisiin laitteisiin. Voit esimerkiksi liittää sen tietokoneeseen äänikaapelilla ja 3,5 mm:n liittimellä. Mutta voit myös toistaa musiikkia tai kuunnella äänikirjoja microSD-kortilta tai USB-asemalta (enintään 32 Gt). Lisää sitten mahdollisuus muodostaa langaton yhteys matkapuhelimeesi, tablettiin tai tietokoneeseen, niin sinulla on todella laaja valikoima hauskoja valintoja.

Hemmottele itseäsi upealla äänentoistolla ja langattomalla vapaudella

Tulet rakastamaan 15 W:n kannettavaa Niceboy RAZE Neon -kaiutinta sen puhtaasta äänestä ja massiivisesta bassosta, joka toimii 66 mm:n kaiuttimilla. Bluetooth 5.0 -tekniikan ansiosta langaton äänensiirto on uskomattoman luotettavaa, keskeytyksettä ja jopa 10 metrin etäisyydellä äänilähteestä.

12 tuntia energiaa musiikin kuunteluun tai laitteiden lataamiseen

Voit todella luottaa kannettavaan Niceboy RAZE Neon -kaiuttimeen; tarjoaa 12 tuntia soittoaikaa yhdellä latauksella, mikä tarkoittaa, että juhlat voivat kestää illasta aamuun. Lataus on nopeaa ja helppoa USB-C-liitäntäkaapelilla, ja kaiutinta voidaan käyttää jopa kannettavana virtapankina. Liitä vain laitteesi USB-kaapelilla ja RAZE Neon lataa ne nopeasti.

Kaiutin on vedenpitävä

Oletko kyllästynyt juhliisi määräävään säähän? RAZE Neonissa on IPX6-luokitus, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä uima-altaalla tai patiolla, vaikka sataakin. Vesiroiskeet altaalta tai sade eivät voi pilata sitä, joten juhlasi voivat jatkua ja jatkua.

Parametrit:

BT-versio: 5.0
Taajuuskaista: 2,4 GHz
RF-teho: ≤ 2,5 mW
Lähetysetäisyys: 10 metriä
Tuetut koodekit: SBC
Tuetut profiilit: A2DP, AVRCP, HFP
Teho: 15W
Vastus: 4 Ω
Herkkyys: >88dB
Taajuusalue: 80 Hz – 15 kHz
Tuetut mediat: USB-asema, microSD-kortti (max. 32 Gt)
Tuetut ääniformaatit: MP3
Akku: Li-Ion 1800 mAh
Akun kesto: 12 tuntia (50 % äänenvoimakkuudella)
Vesitiivis: IPX6

Paketin sisältö:
Langaton Niceboy RAZE Neon -kaiutin
USB-C latauskaapeli
Audiokaapeli
Käyttöohjeet

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Uudet ja laadukkaat laitemallit ovat todella kosteuden ja roiskeiden kestäviä. Varoitamme, että näiden mallien käyttö ja luonnollisen kuluminen voivat vähentää laitteiden kestävyyttä kosteutta, roiskeita ja vaurioita vastaan.

Huomioimme myös, että tuotteiden kosteudenkestävyys määritettiin puhtaassa ja juoksevassa vedessä. Muissa tapauksissa jopa näiden laitteiden uudet mallit voivat olla vähemmän kestäviä kosteutta ja roiskeita vastaan, esim. jos kyseessä oleva kosteuslähde (juokseva tai roiskeet) on likainen.

Älä millään tavalla testaa kotona näiden mallien kestävyyttä kosteutta ja roiskeita vastaan. Vaikka nämä laitteet on suunniteltu kosteutta kestäviksi, tämä ei tarkoita, että näiden mallien laitteet olisivat 100 % vedenpitäviä. Huomioi, että kosteuden aiheuttamat vauriot eivät kuulu takuun piiriin.


Kaiutin

Kaiutin (yleensä kaiutin) on sähköakustinen muuntimen, joka muuntaa sähköisen äänisignaalin vastaavaksi ääneksi. Kaiutinjärjestelmä, johon usein viitataan myös nimellä "kaiuttimet", sisältää yhden tai useamman tällaisen kaiutinajurin. Kaiutinohjain on raaka sähköakustinen komponentti, joka saa kaiuttimen toimimaan. Muuntimena sen tehtävänä on muuttaa energia yhdestä muodosta toiseen. Muunnin muuntaa vahvistetut sähköaallot laitteesta, olipa kyseessä sitten puhelin tai äänilevyn kasetti, äänenpaineaalloiksi ilmassa, jotta korvasi voivat havaita ne.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Niceboy RAZE Neon Bluetooth langaton kannettava kaiutin / IPX6 / MP3 / Micro SD / USB

Tuotekoodi: 4081591
Kategoria: Kaiuttimet
Valmistajan koodi: RAZE-NEON
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,25 x 0,25 x 0,25 m, 4 kg
Tuotemerkki:

Se on merkki (sana, graafinen kuva tai molempien yhdistelmä), jonka päätarkoituksena on erottaa yhden myyjän tavarat toisen myyjän tavaroista. Tavaramerkki luokittelee tuotteen myös erottuvaksi, ainutlaatuiseksi ja rekisteröidyksi tavaramerkiksi.

Niceboy
Tyyppi:

Kuvaa laitteen tarkoitusta tai tyyppiä.

Kaiutin
Virtalähde:

Määritä, mikä virtalähde on

Ei ole määritelty
Kaiuttimen lähtöteho (RMS):

Asettaa kaiuttimen lähtötehon (RMS). Se on merkitty numeerisella arvolla.

15 W
Mahdollisuus kaukosäätimeen:

Osoittaa, onko kaukosäädin saatavilla vai ei.

Kyllä
Sisältää:

Kuvaa tuotesarjaa.

Kaiutin
Yhteystyyppi:

Niiden avulla voit yhdistää muita laitteita, siirtää tietoja tai ladata akkua.

Bluetooth
Bluetooth:

Bluetooth on langaton datayhteys mobiililaitteiden ja muiden laitteiden välillä.

Kyllä
Väri:

Ilmoita tuotteen värin.

Musta
Kosteudenkestävä: Kyllä
Älylaite:

Määrittää, kuuluuko laite älylaitteisiin ja ohjataanko sitä älykkäillä sovelluksilla

Ei
Näytä: Niceboy, kaiutin kaiuttimet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Niceboy tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Niceboy RAZE Neon Bluetooth langaton kannettava kaiutin / IPX6 / MP3 / Micro SD / USB kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.