Langattomat kuulokkeet Niceboy HIVE Prodigy 3 Max langattomat Bluetooth-kuulokkeet

Tuotekoodi: 4081581
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 054
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Niceboy HIVE Prodigy 3 Max langattomat Bluetooth-kuulokkeet

Uusi suosittu Niceboy HIVE Prodigy 3 MAX -sarja tarjoaa sekä paremman akunkeston että oman mobiilisovelluksen, jonka avulla voit laajentaa sen toimintoja. 

Nauti musiikin kuuntelusta MAXissa
Niceboy HIVE Prodigy 3 MAX -kuulokkeiden avulla voit luottaa tehokkaaseen ja erottuvaan ääninäyttöön, jossa on 40 mm:n kaiutinelementit. Voit nauttia musiikin kuuntelusta laajalla taajuusalueella, eli puhtailla korkeilla, tasapainoisilla keskiäänillä ja paksulla bassolla. Löydät iloa myös Apple-laitteiden AAC-koodekkien tuesta, joka auttaa siirtämään ääntä matkapuhelimesta kuulokkeisiin korkealaatuisella langattomalla laadulla.

Kevyt
Niceboy HIVE Prodigy 3 MAX -kuulokkeet ovat hauskoja käyttää; ne ovat kevyitä, ja niissä on säädettävä pääpanta ja joustavat korvakupit, mikä tarkoittaa, että ne sopivat sinulle täydellisesti. Matkustettaessa pidät myös Prodigy 3 MAXista, koska ne on helppo säilyttää eivätkä vie lähes yhtään tilaa.

42 tunnin musiikkimaraton
Valmiina maratoniin? HIVE Prodigy 3 MAX -kuulokkeet vaikuttavat jopa 42 tunnin akulla yhdellä latauksella. Ja kun sinun on ladattava kuulokkeet, liitä ne vain USB-C-kaapelilla ja ne ovat valmiita maksimikäyttöön vain 2 tunnissa! Eikö sinulla ole aikaa? Älä huoli, tarvitset vain 5 minuuttia kuulokkeiden lataamiseen 100 minuutin musiikin toistoon.

Vielä hauskempaa mobiilisovelluksella
Voit muokata Niceboy HIVE Prodigy 3 MAX -kuulokkeita edelleen älykkään kodin mobiilisovelluksessamme Niceboy ION. Erityisellä taajuuskorjaimella voit säätää ääntä mieleiseksesi. Sovellus tarjoaa myös tarkat tiedot kuulokkeiden akun varaustasosta musiikin kuuntelua ja puheluita varten. Ja jos olet vahingossa hukannut kuulokkeet, voit käyttää sovelluksen karttaa nähdäksesi, missä ne on viimeksi yhdistetty matkapuhelimeesi.

Parametrit

BT-versio: 5.3
Taajuuskaista: 2,4 GHz
RF-teho: ≤ 2,5 mW
Tuetut BT-profiilit: A2DP, AVRCP, HFP
Tuetut koodekit: SBC, AAC
Taajuus: 20Hz - 20kHz
Herkkyys: 101+/-3dB
Toistoaika: jopa 42 tuntia (100 % äänenvoimakkuudella)
Puheluaika: jopa 35 tuntia
Kantama: jopa 10 m
Akku: 380 mAh
Kaiutin: 40 mm
Latausaika: 2 tuntia


Paketin sisältö:
Langattomat kuulokkeet
Lataus USB-C-kaapeli
Käyttöohjeet

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Sangalliset kuulokkeet voivat olla kevyitä ja pieniä tai muhkeita ja ylellisten materiaalien vuoksi tukevia ja hieman painavia. Suuret, tiivisti asettuvat ja pehmustetut kuulokkeet ovat hyvin äänieristetyt, tarjoavat syvän bassovasteen, ja toistavat äänet realistisemmin kuin vähemmän tiiviit ja kevyet kuulokkeet. Toisaalta pienemmät ja kevyemmät kuulokkeet sopivat esimerkiksi liikuntaan ja urheiluun massiivisia kuulokkeita kätevämmin. Isoja kuulokkeita valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, onko sanka tarpeeksi pehmustettu ja korvatyynyt itselle sopivat. Pienemmillä pehmusteilla varustetut kuulokkeet taittuvat ja vievät vähemmän tilaa, mutta niissä on pienempi akunkesto kuin isoilla kuulokkeilla. In-ear-nappikuulokkeita puolestaan on laaja valikoima eri tarpeisiin ja eri työnkuviin.

Langattomat kuulokkeet yhdistetään laitteeseen radio- tai infrapunasignaalilla, ja ne yhdistävät sisällönkuuntelun ja muun fyysisen toiminnan urheilussa, työssä ja muussa arkielämässä. Bluetoothin, kohinaneston ja kaiunpoiston ansiosta langattomissa kuulokkeissa on nykyisin erinomainen äänenlaatu, joissakin malleissa myös aktiivinen vastamelutoiminto. Bluetooth-yhteydellä langaton kontakti puhelimeen vapauttaa kädet ja lisää turvallisuutta muun muassa liikenteessä. Kuulokkeiden Bluetooth-taajuus on hyvin alhainen, eikä se ole vaarallista ihmisille – taajuutta on itse asiassa tuhat kertaa vähemmän kuin tavallisella matkapuhelimella. Lähes kaikissa langattomissa kuulokkeissa on latausteline, joten akun kestokaan ei ole mikään ongelma.


Yleiskäyttöön

Kuulokkeiden L- (vasen) ja R- (oikea) -merkinnöillä on tarkoituksensa, eikä kyse ole vain istuvuudesta korvakäytävään. Äänilähde - olipa se sitten puhelin, tietokone tai MP3-soitin - lähettää vasemman ja oikean kanavan äänet vastaaviin kuulokkeisiin. Vaikka tämä saattaa tuntua merkityksettömältä, se voi tehdä eron musiikin, elokuvien ja muiden videoiden kuuntelun epätasa-arvoisen kokemuksen välillä, sillä se yhdistää kuvan (videon tapauksessa) ja äänen siihen suuntaan, johon se on tarkoitettu kulkemaan. Yleiskuulokkeet - päättävät itse, mikä korva on missä ja lähettävät äänen kuhunkin kanavaan sen mukaisesti. Yleispätevissä kuulokkeissa on korvakappaleessa siru, joka määrittää, ovatko ne ulkoilmassa korvan etuosassa vai lähellä korvan takaosaa. Kun kuulokkeet tunnistavat, kumpi korva on vasen ja kumpi oikea, ääni ohjataan vasemman korvan vasempaan kanavaan ja oikean korvan oikeaan kanavaan. Toinen etu on se, että kun käyttäjä jakaa kuulokkeet ystävänsä kanssa, yleiskuulokkeet havaitsevat tilanteen ja lähettävät yhteisen signaalin vasemmalle ja oikealle. Tämä tarkoittaa, että kaikki ääni välittyy tasaisesti eikä suuntautuneesti.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Niceboy HIVE Prodigy 3 Max langattomat Bluetooth-kuulokkeet

Tuotekoodi: 4081581
Kategoria: Kuulokkeet
Valmistajan koodi: HIVE-PRODIGY-3-MAX
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,23 x 0,23 x 0,1 m, 0,5 kg
Tuotemerkki: Niceboy
Tyyppi: Langattomat kuulokkeet
Käyttötapa:

Kertoo, millainen kuuloke on ja miten kuulokkeita käytetään: korvan sisällä, korvan päällä tai ympärillä.

Sankakuulokkeet (On-ear/Over-ear)
Tarkoitus:

Kertoo kuulokkeiden käyttötarkoituksen. Esimerkiksi töihin, pelaamiseen, urheiluun.

Yleiskäyttöön
Väri: Musta
Liitännät:

Kertoo kuulokkeissa olevan liitännän, minkä kautta voit ladata kuulokkeita tai yhdistää kuulokkeet toisiin laitteisiin.

Bluetooth
Mikrofoni: On
Melunvaimennus:

Osoittaa, onko melunvaimennustoiminto aktiivinen vai ei.

Ei
Näytä: Niceboy, langattomat kuulokkeet kuulokkeet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Niceboy tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Niceboy HIVE Prodigy 3 Max langattomat Bluetooth-kuulokkeet kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia