Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Lentopallopolvisuojat

(5)

Polvisuojat ovat tärkeä varuste lentopalloilun harrastajille. Polvisuoja nimensä mukaisesti suojaa polvea iskuilta ja osumilta, minkä ansiosta syöksyt ja liu'ut voi tehdä rohkeammin. Polvisuojan tulee olla oikean kokoinen - liian iso suoja liikkuu eikä suojaa oikeaa kohtaa, ja liian pieni suoja puristaa sekä vaiketuttaa liikkumista. Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta löydät polvisuojat useina eri kokoina, muun muassa suositun Asicsin valmistamana. Meiltä saat samalla myös muut varusteet lentopalloiluun, kuten lentopallot ja verkot pelien järjestämiseksi kotipihalla tai rannalla. Tutustu polvisuojien valikoimaan ja tilaa helposti verkkokaupastamme!

Polvisuojat edullisesti netistä

On tärkeää, että lentopalloilu ja urheilu on mukavaa ja turvallista. Helpoin tapa edesauttaa turvallista urheilua on käyttää erilaisia suojia. Lentopallossa yleisin loukkaantumisen syy on polvivammat. Sen vuoksi on tärkeää hankkia polvisuojat, jotta voidaan ehkäistä erilaisia vammoja, joita voi aiheutua pelin tuoksinassa esimerkiksi syöksyistä tai kaatumisesta.

Miten valitsen polvisuojat?

Polvisuojien käyttö on tärkeää niin aloittelijoille kuin kokeneillekin pelaajille, pelattiinpa sitten hallissa tai rannalla. Koska lentopallo on nopeatempoinen ja peliin kuuluvat useat syöksyt ja liu'ut, on viisasta pelata varman päälle ja hankkia lentopalloon polvisuojat mahdollisten vammojen välttämiseksi.

Polvisuojia valittaessa on tärkeää löytää oikea koko, jotta suojasta olisi optimaalinen höyty. Liian iso polvisuoja saattaa liikkua pelin aikana, eikä välttämättä suojaa oikeaa kohtaa polvesta. Liian pieni suoja taas vaikeuttaa liikkumista ja puristaa ikävän tuntuisesti. Koska jokaisen valmistajan mallit on eri tavalla valmistettu, tarkemmat mitat kannattaa tarkistaa tuotekuvauksesta. Jotkin suojat ovat itsesäätyviä ja mukautuvat käyttäjän polveen. Itse suoja on yleensä valmistettu erilaisista muoviseoksista, kun taas mukavan istuvuuden ja pehmeyden takaavat puuvilla tai muut tekstiilit.

Osta polvisuojat verkosta

Löydä parhaat polvisuojat Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta. Valikoimastamme löydät muun muassa laadukkaat Asicsin polvisuojat edullisesti. Tilaa polvisuojat, lentopallot ja lentopalloverkot helposti netin kautta kotisohvalta käsin, ja varmista harrastusvälineiden turvallisuus sekä ajanmukaisuus. Verkosta tilaaminen muutamalla klikkauksella on helppoa ja kätevää, ja saat tuotteet vaikka suoraan kotiovelle toimitettuna. Tutustu polvisuojien ja muiden lentopallotarvikkeiden valikoimaan ja osta jo tänään!