Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Syöttihäkit

(38)

Syöttihäkit tuovat kalastukseen lisää tehoa. Syöttihäkkien eli feederien tarkoitus on houkutella kaloja paikalle. Niitä käytetään tavallisesti heitto-onginnassa, jossa on käytössä vankka pohjaonkivapa. Syöttihäkkejä on saatavilla eri mallisia ja muotoisia. Varmista itsellesi huippusaaliit syöttihäkin ja houkuttelevien syöttien avulla. Tee itse tai osta valmiit syötit syöttihäkkiin asetettavaksi. Meiltä saat myös kaikki ongintavälineet kilpaongintaan tai harrastukseen. Tutustu kalastustarvikkeisiin verkkokaupassamme, klikkaa parhaat välineet ostoskoriisi ja tee tilaus helposti ja nopeasti. Saat tilaamasi tuotteet kotiisi pian, ja olet taas valmis kalaretkille! Syöttihäkeillä saat uutta mielenkiintoa kalastukseen.

Syöttihäkit helpottamaan kalastusta

Kalastus on mukava harrastus, jonka avulla pääsee hetkeksi irtautumaan arjesta. Kalastus voi tuoda elämään jännitystä ja onnistumisen iloa, minkä lisäksi ympäröivä luonto rentouttaa. Jotta kalastuksesta saisi kaiken irti, kanattaa hankkia lisävarusteita, jotka helpottavat kalastusta tai tekevät siitä mukavampaa. Esimerkiksi syöttihäkillä eli feederillä tehostetaan usein heitto-ongintaa tai muuta kalastusta. Kalojen pyydystäminen helpottuu, kun hyödyntää syöttihäkkiä apunaan.

Kuinka valita syöttihäkki?

Ihanteellisen syöttihäkin tulee olla kartion muotoinen kori. Syöttihäkin valinta vaikuttaa saaliiseen varsin paljon, joten niitä kannattaa hankkia erikokoisina ja eripainoisina erilaisten tilanteiden varalle kalastamaan lähdettäessä.

Syöttihäkin materiaali on yleensä muovia ja metallia tinapainoilla. Useimmissa muovikoreissa on niin sanotusti siivet, jotka auttavat koria nousemaan pintaan nopeammin. Lisäksi löytyy suljettuja ja avoimia syöttikoreja. Syöttihäkin painon tulee olla sellainen, että se ei liiku pohjassa, mutta on riittävän kevyt nostettavaksi ylös pohjasta. Koko riippuu siitä, kuinka monta kalaa haluat saada kerralla, mutta liian suuri syöttikori voi pelottaa kalat pois.

Syöttimuotilla on mahdollista muotoilla syötti itse joko valmiista syöttimateriaalista tai itse tekemästäsi taikinasta. Jousella on mahdollista laittaa syötti sen päälle niin, että se myös pysyy siellä turvallisesti.

Osta syöttihäkit Hobbyhall.fi-verkkokaupasta

Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löydät kaikki kalastukseen tarvittavat tarvikkeet erittäin edulliseen hintaan kalastuksen. Meiltä saat syöttihäkit kalojen houkutteluun, sekä kaikki muut tarvikkeet mitä tarvitset kalastusharrastukseen. Verkosta tilaaminen on helppoa ja kätevää. Tutustu valikoimaan ja tee kalastuksesta hitusen verran helpompaa syöttihäkeillä.