Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!
Michelin

Michelin Pilot Sport Cup 2 305/30R20 103 Y XL AO FSL

Lisätiedot:
Polttoainetehokkuus: E
Rengasmelu: 73 dB
Märkäpitoluokka: E
Tuotekoodi: 4081851

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Michelin Pilot Sport Cup 2 305/30R20 103 Y XL AO FSL

"Michelinin" tehtävä yrityksen perustamisen alusta lähtien oli edistää tavaroiden ja ihmisten liikkuvuutta, sekä myös yhteiskunnan kehitystä.
Jokainen Michelinin toiminta ja päätös perustuu näihin viiteen tärkeimpään arvoon: asiakkaiden , ihmisten , osakkeenomistajien , ympäristön, sekä tosiasioiden kunnioittaminen. Michelin on ollut johtava rengasvalmistusmarkkinoilla ja -segmenteillä useiden vuosien ajan. Tärkeitä faktoja Michelinistä - 109 193 työntekijää (102 692 kokopäiväistä työntekijää); tuottaa vuosittain yli 150 miljoonaa rengasta ja 10 miljoonaa karttaa ja matkaopasta; liikevaihto yli 15 miljardia euroa. Henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen renkaiden markkinat - 80 % renkaista myydään jälkimarkkinoilla. Raskaiden kuorma-autojen markkinat - 80 % renkaista myydään jälkimarkkinoilla (vyörenkaat); 72 tehdasta 19 maassa ympäri maailman. Tuotantoa markkinoidaan yli 170 maassa ympäri maailmaa. Michelin Corporation, joka soveltaa korkeimpia laatustandardeja, päätti hankkia tärkeimmät tuotantoon tarvittavat raaka-aineet - heillä on omat kumiviljelmät Vietnamissa (näitä raaka-aineita myydään myös kilpailijoille), ja heillä on myös omat terästehtaat. Michelin-rengasrunkoja pidetään maailman parhaimpana, koska ne ovat ainutlaatuisia ja patentoituja, ja Michelin-brändi (Michelin Man) on rengasvalmistajien keskuudessa maailman suosituin merkki.
Kaksi veljestä, Andre ja Edouard Michelin, perustivat yrityksen vuonna 1889 ja etsivät ratkaisuja, jotka avaisivat oven taloudelliselle kehitykselle ja vapaudelle, aloittivat suuren ihmiskunnan ja teollisuuden odysseian ottamalla käyttöön jatkuvia innovaatioita.

Kätevämmän palvelun saat valitsemalla Hobby Hallista ostettujen renkaiden toimitustavaksi kotiinkuljetus. Voit palauttaa vanhat vanteettomat renkaasi keräyspisteisiin, jotka löytyvät Suomen rengaskierrätyksen sivuilta https://www.rengaskierratys.com/

Michelin on kansainvälinen rengasyritys, jonka kotipaikka on Ranskassa. Michelin on yksi maailman suurimmista rengasvalmistajista ja parhaiden ravintoloiden luokitusasteikkojen laatija, minkä vuoksi Michelin on tuttu sekä auto- että ruoka-harrastajille.
Michelin, joka aloitti renkaiden valmistuksen yli sata vuotta sitten, on tehnyt historiaa ympäri maailmaa tuomalla markkinoille irrotettavat renkaat ja vyörenkaat. Pitkä historia, lukuisat patentit ja moitteeton tuotteiden laatu ovat määrittäneet yrityksen menestyksen, mutta Michelin jatkaa investointejaan innovaatioihin ja tuo markkinoille uusia tuotteita, jotka ovat hämmästyttäviä sekä laadultaan että teknisesti ylivertaisesti.
Erikoisen Michelin-miehen merkityt autonrenkaat kestävät pitkään, myös kovassa käytössä. Tämän valmistajan renkaat valitsevat myös ne, jotka pitävät suuresta nopeudesta - Michelin-renkaiden erityinen koostumus takaa turvallisuuden ja mukavuuden.
Michelin valmistaa kesä- ja talvirenkaita sekä yleisrenkaita autoihin. Lisäksi polkupyörän renkaat ja sisärenkaat, jotka synnyttivät Michelinin perustajien intohimon moitteettomiin, turvallisiin ja kestäviin renkaisiin.

Michelin Pilot Sport Cup 2 305/30R20 103 Y XL AO FSL

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Michelin Pilot Sport Cup 2 305/30R20 103 Y XL AO FSL

Tuotekoodi: 4081851
Kategoria: Kesärenkaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,64 x 0,64 x 0,205 m, 9 kg
Halkaisija: R20
Leveys: 305 mm
Korkeus: 30
Tavaramerkki: Michelin
Nopeusindeksi: Y (300 km/h asti)
Kuormitusindeksi: 103
Renkaan tyyppi: Ilman nastoja
Polttoainetehokkuus: E
Rengasmelu: 73 dB
Märkäpitoluokka: E
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Michelin tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Michelin Pilot Sport Cup 2 305/30R20 103 Y XL AO FSL
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu