30 päivän palautusoikeus 

Kuluttajasuojalain mukaan kuluttaja voi perua verkkokaupassa tehdyn sopimuksen 14 päivän kuluessa, mutta Hobbyhall.fi-verkkokaupassa tarjoamme kuluttajille pidennetyn 30 päivän palautusoikeuden, kun ostat myyjän Hobbyhall.fi-tuotteita.
Muiden myyjien tuotteisiin sovelletaan kuluttajansuojalain 14 päivän palautusoikeutta. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta tilattujen tuotteiden osalta toimitusaika alkaa päivästä, jolloin tavara on luovutettu kuluttajalle, ellei lainsäädännössä toisin säädetä.
 

30 päivän palautusoikeutta käytettäessä tulee noudattaa kuluttajansuojalain ja Hobbyhall.fi tilaus- ja toimitusehtojen määräyksiä. Tällä sivulla on lueteltu tärkeimmät ehdot palautusoikeuteen liittyen: 

1. Kuluttajan on peruuttamisoikeutta käyttäessään noudatettava kuluttajasuojalain etämyyntiin liittyviä kuluttajan velvollisuuksia. Jos palautettava tuotteen laatu on huonontunut, on kuluttaja vastuussa esineen käytöstä johtuvasta arvon alentumisesta, jos hän on käyttänyt tavaraa muulla tavalla kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan varmistamiseksi. Tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan varmistumiseksi kuluttajan tulee käsitellä ja käyttää tavaraa vain niin kuin hän tavallisesti voi tehdä fyysisessä kaupassa.

2. Palautusoikeuden käyttämiseksi kuluttajan tulee lähettää palauttamisilmoitus sähköpostilla osoitteeseen [email protected] viimeistään 30 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Asiakaspalvelu kuittaa tiedon palautuksesta vastaanotetuksi. 

3. Sopimuksen peruuttamisen yhteydessä kuluttajan on palautettava ostettu tuote välittömästi, kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluessa palauttamisilmoituksesta.

4. Huom! Tuotteita palauttaessasi varmista, että kaikki tuotteet on pakattu oikein ja huolellisesti, varmistaen että tuote ei vaurioidu paluumatkalla.

5. Tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan (myös kuntolaitteet, polkupyörät, huonekalut jne.). Myös kaikki tuotteen mukana tulleet tarvikkeet, ohjeet, kylkiäistuotteet ja lisäosat tulee palauttaa.

6. Hyödyntäessään 30 päivän palauttamisoikeutta kuluttaja vastaa välittömistä kustannuksista, jotka liittyvät tuotteen palauttamiseen Hobby Hallille.

7. Jos palautat kaikki tilaamasi tuotteet, palautetaan tilauksen summa kokonaisuudessaan, myös toimituskulu. Jos palautat vain osa tilaamistasi tuotteista, toimituskulua ei palauteta.

8. Rahat palautetaan sille maksutavalla, millä tilaus on maksettu. Rahapalautus tehdään 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun tuote on palautunut Hobby Hallille tai asiakas on toimittanut todisteen tuotteen palautuksesta. 

9. Huom! 30 päivän palautusoikeus ei koske kuluttajansuojalain 16§ rajoitettuja tapauksia, mukaan lukien:

  • asiakkaalle räätälöidyt tai tarpeiden mukaan muunnellut tuotteet
  • kuluttajan avaamat ääni- ja videotallenteet sekä tietokoneohjelmistot
  • sinetöityjä tuotteet, jotka eivät terveydellisistä tai hygieniasyistä kelpaa palautettavaksi, jos pakkaus avataan toimituksen jälkeen (esim. kuulokkeet, kosmetiikkatuotteet jne.)

Hobbyhall.fi tilaus- ja toimitusehdot ovat luettavissa kokonaisuudessaan täällä.
Tarvittaessa voit aina kysyä lisätietoja asiakaspalvelustamme [email protected] tai puhelimitse: 09 8566 8000.