Roll-on deodorantti Nivea Black & White Invisible Ultimate Impact 5in1 50 ml

Tuotekoodi: 3484397
TOP TUOTE
Tyyppi:
Tarkoitettu:
Tilavuus, ml:
50 ml
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 005
Rekisteröidy
549
10980 / l
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Roll-on deodorantti Nivea Black & White Invisible Ultimate Impact 5in1 50 ml

Käyttö: levitä puhtaalle ja kuivalle iholle kainaloiden alla.

Ainesosat: Aqua,AluminumChlorohydrate, lsoceteth-20, Butylene Glycol, Dicaprylyl Ether, Glyceryl lsostearate, Laureth-7 Citrate, Palmitamidopropyltrimonium Chloride,Propylene Glycol,PEG-150 Distearate, Benzyl Alcohol, Alpha-lsomethyl lonone, Citronellol, Benzyl Salicylate, Parfum.

NIVEA® Antiperspirant Black & White Invisible Ultimate Impact on tuote, joka tarjoaa tehokkaan ja luotettavan suojan hikoilua vastaan jättämättä tahroja vaatteisiin. Tuote tekee ihosta pehmeän, ei ärsytä. Ainutlaatuinen koostumus suojaa ihoa liialliselta hikoilulta jopa 48 tunnin ajan.
 

Yli 100 vuotta sitten NIVEA loi modernin ihonhoitotuotteen - NIVEA Creme -voiteen. Nykyään miljoonat ihmiset erilaisilla ihotyypeillä ympäri maailmaa valitsevat NIVEA-brändin. Siksi tämän kosmetiikkayrityksen tutkijat työskentelevät eri ihotyypeillä ja erilaisilla hoitovaatimuksilla kulttuurin, sukupuolen ja iän ohjaamana. Vuosikymmenten aikana NIVEA on kehittänyt useita innovatiivisia ihonhoitotuotteita deodoranteista aurinkosuojavoiteisiin.

NIVEA tekee yhteistyötä yli 50 viraston kanssa ympäri maailmaa varmistaakseen, että tuotteemme ovat yhteensopivia ihomme kanssa. Tämä yritys tekee lujasti töitä varmistaakseen, että kaikki maailmassa voivat luottaa NIVEA-tuotteisiin. Nimi "NIVEA" tulee latinan sanoista "nix, nivis" ja ilmaisusta "lumi". Käännettäessä "NIVEA", se voi tarkoittaa "valkoista lunta" joillakin kielillä.

Tämän kosmetiikkavalmistajan valikoimaan kuuluu päivittäisiä kasvojen, vartalon ja hiustenhoitotuotteita. NIVEA on kehittänyt tuotteita pienille, ikääntyville ja aikuisille käyttäjille. NIVEA on yksi johtavista ihonhoitoyrityksistä yli 130 vuoden kokemuksella ja brändi on aina valmis vastaamaan tarpeisiimme.

Roll-on deodorantti Nivea Black & White Invisible Ultimate Impact 5in1 50 ml

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Roll-on deodorantti Nivea Black & White Invisible Ultimate Impact 5in1 50 ml

Tuotekoodi: 3484397
Kategoria: Deodorantit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,1 x 0,1 x 0,13 m, 0,1 kg
Tyyppi: Roll-on deodeorantit
Tarkoitettu: Naisille
Tavaramerkki: Nivea
Tilavuus, ml: 50 ml
Paino, g: - g
Näytä: Nivea, roll-on deodeorantit deodorantit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Nivea tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Roll-on deodorantti Nivea Black & White Invisible Ultimate Impact 5in1 50 ml kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia