Halmar

Halmar Pagoni, musta nojatuoli

Lisätiedot:
Tyyppi: Nojatuolit
Leveys: 67 cm
Makuuosan mitat: Ei cm
Tuotekoodi: 3470707
22800
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  900 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 4. huhtikuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 6. huhtikuuta (1799 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Halmar Pagoni, musta nojatuoli

  • Korkeus: 95 cm.
  • Syvyys: 82 cm.
  • Tuotteen leveys: 67 cm.
  • Istuimen korkeus: 43 cm
  • Väri: musta;
  • Materiaalti: massiivipuuta, veluuria
  • Tuote toimitetaan kokoamattomana.

Tyylikkäästi muotoiltu huonekalu, ja se tuo kodikkuutta kotiisi!

Kuvauksessa on ilmoitettu pehmeiden huonekalujen mitat Pehmeiden materiaalien, kuten polyuretaanivaahdon, käytön vuoksi todelliset mitat voivat poiketa +/- 4 cm kuvauksessa olevista mitoista. Huonekalujen kankaan kuvio ei välttämättä vastaa kuvan kankaisiin. Huomioithan, että verkkokaupassa olevat tuotteet eivät välttämättä vastaa kuvassa esitettyjä, koska ostajan käyttämät näyttöasetukset (väri, muoto tai muut parametrit) voivat poiketa.

Halmar on yksi suurimmista Kaukoidän huonekalujen maahantuojista Itä- ja Keski-Euroopassa. Merkittävä osa heidän tuotevalikoimastaan sisältää myös Puolan paikallisilla markkinoilla tuotettuja huonekaluja. Yhteistyössä yli 1 300 kumppanin kanssa tarjotaan markkinoiden moderneimpia trendejä. Neljä vuosikymmentä sitten perustettu yritys on hyödyntänyt kokemustaan ja on pysynyt yhtenä luotetuimmista brändeistä useiden vuosien ajan. Laaja valikoima, nopea toimitus ja modernit kalusteet - nämä ovat Halmarin etuja!

Halmar Pagoni, musta nojatuoli

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Laadusta, ylellisyydestä ja kestävyydestä haaveilevien tulee rakastaa massiivipuuhuonekaluja. Se koostuu luonnonpuusta, joka on kiillotettu, lakattu ja käsitelty. Vaikka koko prosessi kestää kauan, tätä materiaalia pidetään yhtenä arvokkaimmista monien vuosien ajan.

Tämän huonekalun tärkeimmät edut ovat lujuus ja kestävyys. Aiemmin puuta käytettiin talojen, siltojen ja muun infrastruktuurin rakentamiseen. Joten jos puumateriaali kestää tällaisiakin kuormituksia, on vaikea edes kuvitella kuinka vahvoja talon huonekalut ovat!

Massiivipuuhuonekalujen väitetään tuovan talolle lisäarvoa: nämä tuotteet näyttävät erityisen tyylikkäiltä ja mukavilta ja samalla säteilevät hellyyttä ja mukavuutta, joten nämä huonekalut on helppo mukauttaa mihin tahansa tyyliin. Kalusteiden ulkonäköä rikastaa entisestään miellyttävä ja herkkä pinta.

Voidaan sanoa, että Halmar Pagoni, musta nojatuoli on ajaton klassikko. Se on ollut suosituimpien trendien listalla monta vuotta. Massiivipuu on erityisen suosittua, kun luonnonaiheet, luonnollisuus ja ympäristöystävällisyys ovat muodissa – kaikki nämä ominaisuudet ovat puuhuonekaluissa.

Puu on melko helppo työstää, joten näiden huonekalujen valikoimasta löytyy erilaisia muotoja, monipuolisia sävyjä tai mielenkiintoisia kaltevuuksia. Puiset huonekalut eivät jää koskaan huomaamatta, eikä niiden ylläpito vaadi paljon vaivaa. Lisäksi massiivipuu on helppo entisöidä.

Jos haluat ostaa massiivipuuhuonekaluja, sinun on investoitava paljon enemmän, mutta investointi maksaa itsensä takaisin vuosien kuluessa!

Halmar Pagoni, musta nojatuoli

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Velour on erittäin monipuolinen ja suosittu materiaali, jonka nimi tulee ranskan sanasta "velour", joka tarkoittaa "samettiä". Tätä materiaalia käytettiin teattereissa paitsi verhojen, myös hattujen, kenkien, mekkojen ja hienojen käsineiden valmistukseen. Se on kangas, jolle on ominaista lyhyt, tiivis ja pehmeä kansi kankaan takana. Ei ole väärin sanoa, että velouuri muistuttaa sametin ja villan seosta.

Veluuria ei käytetä vain vaate- tai tekstiiliteollisuudessa - sitä käytetään usein autoteollisuudessa ja se on myös erittäin suosittu huonekaluteollisuudessa kestävyyden vuoksi. Veluuri on enimmäkseen puuvillaa, mutta polyesterilisäaineet antavat kankaalle kiiltoa ja lisäävät kestävyyttä.

Ei ole mikään salaisuus, että tämän vuoden muotitrendit ovat yleensä hieman eklektisiä. Veluurin ja teollisen tyylin kaksikko sanelee kotimaisia tyylitrendejä: massiiviset metallit ja karkeat kulmikkaat muodot sopivat hyvin pehmeän ja herkän velouurin kanssa. Näin voit luoda erityisen tyylikkäitä sisustuselementtejä moderniin kotiin!

Halmar Pagoni, musta nojatuoli

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Halmar Pagoni, musta nojatuoli pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Halmar Pagoni, musta nojatuoli

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Halmar Pagoni, musta nojatuoli

Tuotekoodi: 3470707
Kategoria: Nojatuolit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1 x 0,85 x 0,7 m, 20 kg
Väri: Musta
Tyyppi: Nojatuolit
Näytä: Halmar, nojatuolit nojatuolit
Nukkumistoiminto: Ei
Materiaali: Veluuri, Massiivipuu
Helposti puhdistettava materiaali: Ei
Tyyli: Moderni
Tuotemerkki: Halmar
Leveys: 67 cm
Korkeus: 95 cm
Syvyys: 82 cm
Alkuperämaa: EU
Makuuosan mitat: Ei cm
Kulutuskestävyys: -
Haalistumaton: -
Takuu: - kuukautta
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Halmar tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Halmar Pagoni, musta nojatuoli
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu