TV-pöytä Hit, valkoinen

5 (1)
Lisätiedot:
Materiaali: Lastulevy (MDP)
TV-tason tyyppi: Vapaasti seisova
Väri: Valkoinen
Tuotekoodi: 180893
8910

OVH

12700
-29%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

27. toukokuuta

000

Postin noutopiste

29. toukokuuta

1199

Kotiinkuljetus

29. toukokuuta

3499

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: TV-pöytä Hit, valkoinen

  • Moderni TV-taso;
  • Pöydässä on 2 ovea ja 2 avointa osaa (ovien takana ei ole hyllyjä)
  • Avoin tila - lasihylly;
  • Valmistettu: Lastulevystä (MDP), Lasista;
  • Väri - valkoinen(kiiltävät ovet);
  • LED valaistus ei sisälly hintaan
  • Mitat:  pituus - 140 cm, leveys - 36 cm, korkeus - 30 cm.
  • Tuote toimitetaan kokoamattomana

Modernilla designilla varustettu TV-pöytäHit lisää modernia olohuoneeseesi. Minimalistisen muotoilun ja tilavuuden ansiosta tälle pöydälle on mahdollista säilyttää oikein kaukosäätimet, DVD-laitteet tai muut olohuoneen tarvikkeet.

Meblocross on dynaaminen ja menestyvä huonekalutehdas, jolla on monen vuoden kokemus huonekalujen valmistuksesta. Se on vuonna 1984 perustettu perheyritys. Yrityksen edustajat asettuvat Puolan markkinoille ensimmäisinä tv-pöytien valmistuksen aloittajana. Suuri menestys vaikutti osaltaan tuotevalikoiman laajentamiseen eri mallien ja mallistojen lisäksi myös eri värien muodossa. Nyt yritys tarjoaa erittäin laajan valikoiman kalusteita koko asunnon sisustamiseen. Koko tämän ajan heidän päätavoitteensa on ollut tarjota asiakkaille iloa ja laadukkaita tuotteita. Nykyaikaisten tietokonejärjestelmien ohjaama teknologia on mahdollistanut tuotteiden korkeamman laadun ja tehokkuuden. Meblocross-brändi on saanut lukuisia palkintoja tuotteiden laadusta, toimivuudesta tai muotoilusta. Se osallistuu joka vuosi erilaisiin huonekalu- ja sisustusnäyttelyihin Saksassa, Espanjassa, Italiassa, Puolassa ja muissa maissa laajentaen jatkuvasti asiakaskuntaansa kansainvälisesti.

TV-pöytä Hit, valkoinen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Puulle luotettavaa vaihtoehtoa etsivien kannattaa pitää lastulevystä (tunnetaan lastulevynä) tehdyistä huonekaluista. Lastulevy - koostuu puuhiukkasista ja hakkeista, joista saadaan puristuksen ja hionnan jälkeen lastulevyt. Niitä löytyy yleensä huonekaluteollisuudesta. Tämä viimeistely muistuttaa massiivipuuta, mutta on paljon yksinkertaisempi ja taloudellisempi. Korkeasta laadustaan huolimatta tämä materiaali on erittäin halpa - tästä materiaalista valmistetut huonekalut ovat saatavilla kaikille, jotka etsivät optimaalista hinta-laatusuhdetta.

Lastulevyt koostuvat kolmesta kerroksesta, mikä alentaa tuotantokustannuksia ja itse materiaali on melko kevyttä, mutta samalla vahvaa. Tämä tarkoittaa, että lastulevy kestää jopa raskaita painoja - tämä on erittäin tärkeää kestävien ja pitkäikäisten huonekalujen valmistuksessa.

Levyn yläkerros peitetään usein erityisellä kalvolla, joka varmistaa huonekalun lujuuden. Viimeisimpien tuotantoteknologioiden avulla nämä laatat voivat olla kosteudenkestäviä, minkä vuoksi nämä materiaalit eroavat monipuolisuudestaan ja sopivat mihin tahansa huoneeseen. TV-taso Hit, tammi/valkoinen löytää varmasti paikan kodistasi!

Vahvuuden vuoksi lastulevy leikataan vain suoraviivaisesti, joten et huomaa monimutkaisia kuvioita näissä huonekaluissa. Materiaali on helppo käsitellä, joten et tule pettymään valitessasi huonekaluja. Eri puun sävyt sopivat kotisi sisustukseen ja luovat kodikkaan ja rauhallisen tunnelman.

TV-pöytä Hit, valkoinen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Modernistiset

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. TV-taso Hit, tammi/valkoinen pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: TV-pöytä Hit, valkoinen

Tuotekoodi: 180893
Kategoria: TV-tasot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,45 x 0,41 x 0,09 m, 28 kg
Tyyli: Moderni
Toiminto: Ovella
Tuotemerkki: Meblocross
Pituus: 140 cm
Korkeus: 30 cm
Syvyys: 36 cm
Alkuperämaa: EU
Myyjä: Hobbyhall.fi
Materiaali: Lastulevy (MDP)
Näytä: Meblocross, lastulevy (mdp) tv-tasot
TV-tason tyyppi: Vapaasti seisova
Väri: Valkoinen
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Meblocross tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (1)

TV-pöytä Hit, valkoinen
5

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Maie P.
01.09.2023

Myyjä: Hobbyhall.fi

Hyvää ! Kiitos Hobby hall