Patio

Päivänvarjo Patio Push Up, sininen

Lisätiedot:
Tyyppi: Puutarhavarjot
Väri: Sininen
Leveys: 250 cm
Tuotekoodi: 2988548
4800
6449
-25%

Hintahistoria

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 3. huhtikuuta (000 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 5. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 5. huhtikuuta (999 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 5. huhtikuuta (1499 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Päivänvarjo Patio Push Up, sininen

  • Taitettava aurinkosuoja;
  • Jalkaputken halkaisija: 25 ja 38 mm;
  • Valmistettu metallista ja polyesteristä (180 g/m2);
  • Mitat: leveys - 250 cm, syvyys - 250 cm, korkeus - 230 cm;
  • Väri: sininen;
  • Myydään ilman pohjaa ja painoa.
  • Tuote toimitetaan kokoamattomana.

Tyylikäs päivänvarjo käytettäväksi parvekkeella tai terassilla. Kokoontaitettava, joten kun sitä ei käytetä, se ei vie paljon tilaa.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Päivänvarjo Patio Push Up, sininen pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Päivänvarjo Patio Push Up, sininen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Päivänvarjo Patio Push Up, sininen

Tuotekoodi: 2988548
Kategoria: Aurinkovarjot ja markiisit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,29 x 0,135 x 0,135 m, 4,26 kg
Tyyppi: Puutarhavarjot
Näytä: Patio, puutarhavarjot aurinkovarjot ja markiisit
Väri: Sininen
Tyyli: Moderni
Tuotemerkki: Patio
Materiaali: Metalli, Polyesteri
Alkuperämaa: EU
Leveys: 250 cm
Korkeus: 230 cm
Syvyys: 250 cm
Huonekalumallisto: Push Up
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Patio tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Päivänvarjo Patio Push Up, sininen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu