Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!
Garden4You

Montreal-keinukatto, ruskea

Lisätiedot:
Tyyppi: Pihakeinun katokset
Väri: Ruskea
Leveys: 160 cm
Syvyys: 200 cm
Tuotekoodi: 2975293
5649
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 4. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 6. huhtikuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 6. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 6. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 6. huhtikuuta (1349 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Montreal-keinukatto, ruskea

  • Montreal-keinukatto;
  • Materiaali 100% polyesteriä;
  • Mitat:.. 160x200 cm;
  • Väri: ruskea;

Erinomainen vastine rahalle!

Garden4You on kansainvälisesti tunnettu virolainen ulkokalusteiden brändi, joka on tuttu kaikkialla Baltiassa. Yritys on yksi Viron suurimmista huonekalujen maahantuojista ja jälleenmyyjistä, jossa on myös useita fyysisiä liikkeitä. Eri materiaalien ja värien valikoima varmistaa, että jokainen asiakas löytää täydelliset ulkokalusteet kotiinsa. Garden4youn valikoimassa on laaja valikoima suosittuja ja säänkestäviä kankaita. Kalusteet on valmistettu erilaisista materiaaleista - laadukkaasta synteettisestä pajusta, massiivipuusta (tammi, pyökki), metallista, kivestä, muovista jne. Suuri osa ulkokalusteista on saatavilla sarjoina varmistamaan mukavan ja toimivan vapaa-ajan päivälliselle, uima-altaalla rentoutumiseen tai ystäväporukkaan nauttimiseen. Valikoima sisältää riipputuoleja, keinuja, sateenvarjoja sekä vuosittain uusittavia malleja. Garden4you-brändin tuotteet valitaan huolellisesti viimeisimpien trendien ja asiakkaiden mieltymysten perusteella tarjoten aina jotain ainutlaatuista ja ainutlaatuista. Laaja ja monipuolinen valikoima, korkea laatu ja nopea toimitus – nämä ovat Garden4You-brändin suurimmat edut.

Montreal-keinukatto, ruskea

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Ne, jotka haaveilevat mukavista ja kodikkaista huonekaluista, haluaisivat kudotun maton. Tämä kangas on tunnettu kestävyydestään, se on valmistettu eri sävyisistä langoista. Aiemmin sana kuvakudos yhdistettiin kirkkailla piirroksilla koristeltuihin kuvakudoksiin, mutta tekniikan kehittyessä sitä käytettiin huonekalujen viimeistelyyn. Tämä ratkaisu on edelleen suosittu tänään.

Tämän materiaalin pituussuuntaiset langat ovat paksumpia, mutta harvinaisempia kuin kudelangan, joten pinnassa näkyy varsin havaittavia värisekoituksia, jotka näyttävät leikkauksilta. Tämä lisää näille tuotteille ainutlaatuisuutta. Lisäksi tämä kirjainkuvio piilottaa lian paremmin, joten Montreal-keinukatto, ruskea on käytännöllinen vaihtoehto.

Nykyaikaisen tekniikan ansiosta kuvakudoksia voidaan käyttää kotisi sisustamiseen eri väreillä ja alkuperäisillä koriste-elementeillä - tästä syystä tämä huonekalu näyttää alkuperäiseltä ja siitä tulee katseenvangitsija. Tällaisten huonekalujen valikoima on erityisen laaja, joten se on helppo mukauttaa mihin tahansa sisustukseen - mukavuus on taattu!

Monet olisivat samaa mieltä siitä, että kuvakudoshuonekaluissa on miellyttävä istua - se on yksi suurimmista arvoista huonekalujen viimeistelyssä. Tärkeää on kuitenkin tietää, että kangas on huollettava säännöllisesti kalusteen pitkäikäisyyden varmistamiseksi, on suositeltavaa puhdistaa se pölynimurilla tai harjalla ja estää nesteen pääsy kankaalle ja olla asentamatta huonekaluja suorassa auringonpaisteessa. Jos noudatat näitä vinkkejä, kodikkaat ja miellyttävät kuvakudoskalusteet sisustavat kotiasi vuosiksi eteenpäin.

Montreal-keinukatto, ruskea

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Montreal-keinukatto, ruskea sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Montreal-keinukatto, ruskea

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Montreal-keinukatto, ruskea

Tuotekoodi: 2975293
Kategoria: Puutarhakeinut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,2 x 0,3 x 0,1 m, 6,2 kg
Tyyppi: Pihakeinun katokset
Materiaali: Kuvakudos
Näytä: Garden4You, kuvakudos puutarhakeinut
Tuotemerkki: Garden4You
Väri: Ruskea
Tyyli: Käytännöllinen
Leveys: 160 cm
Syvyys: 200 cm
Alkuperämaa: EU
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Garden4You tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Montreal-keinukatto, ruskea
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu