Pöytä Patio Genua 150x90cm, tummanharmaa

Lisätiedot:
Leveys: 90 cm
Pituus, cm: 150 cm
Puutarhapöydän tyyppi: Ei kokoontaitettava
Muoto: Suorakulmainen
Korkeus: 72 cm
Tuotekoodi: 3068673
14000

Alkup.

22100
-36%

1 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
TOIMITUS HUOMENNA

Tilaa tänään klo 14:00 mennessä


ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) HUOMENNA, 3. kesäkuuta (000 )
Tilauksen arvioitu toimitusaika kotiinkuljetuksella tiistai, 6. kesäkuuta (1799 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Pöytä Patio Genua 150x90cm, tummanharmaa

 • Tyylikäs suorakaiteen muotoinen ruokapöytä;
 • Pöydän runko on valmistettu teräksestä.
 • Pöytälevy on vahvaa ja turvallista 5 mm:in paksuista karkaistua lasia.
 • pöytälevyn keskellä on reikä aurinkovarjoon (vakautta varten tarvitaan alusta);
 • Pöydän mitat:: pituus - 150 cm, leveys - 90 cm, korkeus - 72 cm;
 • Kestävä ja vakaa rakenne;
 • Väri: tummanharmaa;
 • suurin sallittu kantavuus: 60 kg;
 • Pöytään mahtuu 6 henkilöä;
 • Voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona
 • tuote toimitetaan koottuna.

Moderni ja käytännöllinen pöytä kodin sisä- ja ulkotiloihin.

Arkielämässä löydämme lasia kaikkialta ja jatkuvasti - lasiovet, lasihuonekalut, lamput, ikkunat ... Kuitenkin harvoin ajattelemme sen historiaa tai ainutlaatuisia ominaisuuksia. Usko tai älä, lasia voidaan valmistaa kuumentamalla tavallista hiekkaa. Älä huoli – se ei varmasti tapahdu paikallisella rannalla: hiekka sulaa uskomattoman korkeissa lämpötiloissa. Lasia pidetään edelleen suurena mysteerinä - se on loppujen lopuksi kiinteä, mutta samalla erittäin hauras aine ... Ei ole mikään salaisuus, että tämä on yksi maailman vanhimmista ja yleismaailmallisimmista materiaaleista, jonka ihminen on luonut ja jonka mahdollisuudet ovat yksinkertaisesti valtavat. Yksi suosituimmista käyttötavoista nykymaailmassa on huonekalujen koristelu. Kodin sisustuksen tyypistä riippuen useimmissa kodeissa on lasikalusteet: peili, lasinen kahvi- tai ruokapöytä, sivupöytä tai lasikeittiösarja, lasilattiavalaisin tai uunin ovi, jonka läpi kirkas lasivalo loistaa miellyttävästi. . Lasi antaa huonekaluille eleganssia ja ylellisyyttä - sen kiilto ja sileys näyttävät puhuvan korkeammasta luokasta. Moderni lasin värien monimuotoisuus ja runsaus avaa sisä- ja ulkoalan ammattilaisille loputtomia mahdollisuuksia ja antaa mahdollisuuden tarkastella innovaatioita erilaisista moderneista näkökulmista. Lisäksi lasikalusteet on helppo huoltaa – lasit voidaan puhdistaa kostealla liinalla murehtimatta kosteuden vaikutuksista. Tällä hetkellä markkinoilla käytetään pääasiassa hieman naarmuuntunutta lasia, mikä varmistaa tuotteiden kestävyyden ja laadun. Ensimmäiset lasihuonekalut tehtiin luomaan ylellisyyden tunne. Jalojen taidepöytien ja -kaappien luomiseen käytettiin erilaisia lasimosaiikkeja ja lasimaalauksia. Tämäntyyppiset huonekalut luotiin ensimmäisen kerran Italiassa ja Englannissa noin 1600-luvulla. Vaikka lasin alkuperä juontaa juurensa muinaisista ajoista, sitä ei pitkään pidetty käytännöllisenä materiaalina huonekalujen valmistuksessa. Karkaistun lasin keksimisen myötä tällaiset mielipiteet kuitenkin muuttuivat - ihmiset alkoivat katsoa niitä kunnioittavasti ja haaveilla lasihuonekalujen valmistamisesta. Lasinvalmistustekniikoita kehitetään jatkuvasti, teolliset sovellukset laajenevat jatkuvasti ja uusia tapoja käyttää niitä eri tarkoituksiin keksitään.

Pöytä Patio Genua 150x90cm, tummanharmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Pöytä Patio Genua 150x90cm, tummanharmaa sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Pöytä Patio Genua 150x90cm, tummanharmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Pöytä Patio Genua 150x90cm, tummanharmaa

Tuotekoodi: 3068673
Kategoria: Puutarhapöydät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,51 x 0,06 x 0,91 m, 23 kg
Materiaali: Metalli, Lasi
Näytä: Patio, metalli puutarhapöydät, Patio, lasi puutarhapöydät
Tuotemerkki: Patio
Väri: Harmaa
Tyyli: Käytännöllinen
Leveys: 90 cm
Alkuperämaa: EU
Huonekalumallisto: Genua
Myyjä: Hobbyhall.fi
Pituus, cm: 150 cm
Puutarhapöydän tyyppi: Ei kokoontaitettava
Muoto: Suorakulmainen
Korkeus: 72 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Patio tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Pöytä Patio Genua 150x90cm, tummanharmaa
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu