Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
Patio

Patio riippumatto, sininen/vihreä

Lisätiedot:
Tyyppi: Riippumatot
Riippumaton tyyppi: Istuminen
Pituus: 100 cm
Leveys: 50 cm
Tuotekoodi: 2984593
Osta ja säästä! Lue ohjeet ->
5200
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 19. huhtikuuta (000 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 19. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 19. huhtikuuta (899 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 19. huhtikuuta (1499 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Patio riippumatto, sininen/vihreä

  • Materiaali: puuvilla, polyesteri.
  • Mitat: leveys - 50 cm, pituus - 100 cm;
  • Suurin kuorma - 100 kg;.
  • Väri: sininen, vihreä

Riippumatto, jossa on istuin, on loistava vaihtoehto perinteiselle riippumatolle - loistava paikka rentoutua. Tämä on täydellinen paikka rentoutua, lukea kirjaa tai nauttia kahvia. Pienen kokonsa vuoksi se voidaan ripustaa parvekkeelle tai puutarhaan. Keinu on helppo koota eikä vie paljon tilaa, joten se on helppo kuljettaa ja varastoida.

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Patio riippumatto, sininen/vihreä sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Patio riippumatto, sininen/vihreä

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Patio riippumatto, sininen/vihreä

Tuotekoodi: 2984593
Kategoria: Riippumatot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,18 x 0,18 x 0,44 m, 2 kg
Tyyppi: Riippumatot
Näytä: Patio, riippumatot riippumatot
Riippumaton tyyppi: Istuminen
Tyyli: Käytännöllinen
Tuotemerkki: Patio
Materiaali: Kangas
Väri: Sininen, Vihreä
Pituus: 100 cm
Leveys: 50 cm
Alkuperämaa: EU
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Patio tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Patio riippumatto, sininen/vihreä
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu