Complete Robuchon

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Joel Robuchon
Sivujen määrä: 610
Julkaisuvuosi: 2008
Tuotekoodi: 14170303
4055
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

17. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

19. joulukuuta

599

Postin noutopiste

19. joulukuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

19. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

19. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

19. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

19. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

19. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Complete Robuchon

Robuchon is the most influential French chef of the post-nouvelle cuisine era. Since the mid-eighties, he has been called the primus inter pares of Paris three star chefs for his work both at Jamin and at his eponymous restaurant. He is renowned for the relentless perfectionism of his cuisine. His food was seen as instrumental in leading French cuisine away from the excesses and excessive reductionism of nouvelle cuisine. In particular, his cuisine is seen as harkening back to a more authentic, even bourgeois French cuisine cuisine actuelle which focuses on making each ingredient taste of itself. He has mentored such distinguished chefs as Gordon Ramsay and Michael Caines and his signature dishes include a cauliflower cream with caviar and potato puree.In The Complete Robuchon he offers us his recipes (over 800), secrets and tips: from the perfect omelette to vegetable soup, leg of lamb to marinated mussels, to his renowned potato puree every dish is described in detail starting with the ingredients, he tells you how to clean and prepare them down to the way to hold the pan and precise cooking times. It is all here a catalogue of the basics of French cuisine and a broad sampling of dishes that have earned the author his titles of glory and his truly imaginative recipes from LAtelier.Born in Poitiers in 1945, Joel Robuchon became the official chef of La Tour de France, where he learnt a variety of diverse regional techniques. At 28, he became head chef at Harmony-Lafayette, overseeing 3,000 meals a day. In 1981 he launched Jamin in Paris and within three years had received three Michelin stars. In 1996 he left his Parisian restaurant, establishing LAtelier de Joel Robuchon in Tokyo. He opened another LAtelier in Paris in 2003 and has since established Ateliers in Las Vegas, New York and London.

Yleiset tuotetiedot: Complete Robuchon

Tuotekoodi: 14170303
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,05 x 0,18 x 0,25 m, 1,82 kg
Kustantamo: Grub Street Publishing
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Joel Robuchon
Sivujen määrä: 610
Julkaisuvuosi: 2008

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Complete Robuchon
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Complete Robuchon kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos