Mastering Pasta: The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Marc Vetri, David Joachim
Sivujen määrä: 272
Julkaisuvuosi: 2015
Tuotekoodi: 14638268
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
6356
8319
-23%
Myyjä: Pro Baltic 4
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

13. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

17. joulukuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Postin noutopiste

17. joulukuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Kotiinkuljetus

17. joulukuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

17. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

17. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

17. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

17. joulukuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Pro Baltic 4
  • 79% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Mastering Pasta: The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]

From Marc Vetri, acclaimed master of pasta and chef/owner of four highly successful and popular Philadelphia restaurants, comes a detailed primer on artisan pasta-making for home cooks and professionals, including 100 of Vetri's favorite recipes. Opening with a brief tour of pasta-making in Italy, then moving on to the details of making pasta at home, Mastering Pasta explains exactly how to build doughs from scratch, craft a variety of pasta shapes, then pair them with the ideal sauces and condiments for spectacular finished dishes. This comprehensive guide from a recognized expert is packed with special features, including opinionated sidebars on frequently asked questions (Should pasta always be cooked al dente? To cheese or not to cheese?) as well as advanced preparation and storage notes. Covering all the pasta basics along with risotto, gnocchi, and crespelle, Vetri delves deep into food science and revels the secrets of the very best pasta. For cooks who want to take their pasta-making to the next level, this complete handbook is destined to become a must-have resource.

Yleiset tuotetiedot: Mastering Pasta: The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]

Tuotekoodi: 14638268
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,02 x 0,22 x 0,25 m, 1,17 kg
Kustantamo: Random House USA Inc
Kirjan kieli: Ei ole määritelty
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: Pro Baltic
Tekijä: Marc Vetri, David Joachim
Sivujen määrä: 272
Julkaisuvuosi: 2015

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Mastering Pasta: The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Mastering Pasta: The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook] kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Pro Baltic