Modern Art Desserts: Recipes for Cakes, Cookies, Confections, and Frozen Treats Based on Iconic Works of Art [A Baking Book]

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Caitlin Freeman
Sivujen määrä: 224
Julkaisuvuosi: 2013
Tuotekoodi: 14489718

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita


Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Modern Art Desserts: Recipes for Cakes, Cookies, Confections, and Frozen Treats Based on Iconic Works of Art [A Baking Book]

""Taking its cues from works by Andy Warhol, Frida Kahlo, and Matisse, this collection of uniquely delicious dessert recipes (and step-by-step assembly guides) gives readers all they need to make their own edible masterpieces"--Provided by publisher"--
"Taking cues from works by Andy Warhol, Frida Kahlo, and Matisse, pastry chef Caitlin Freeman, of Miette bakery and Blue Bottle Coffee fame, creates a collection of uniquely delicious dessert recipes (with step-by-step assembly guides) that give readers all they need to make their own edible masterpieces. From an Ellsworth Kelly sculpture-inspired fudge pop to a pristinely segmented cake fashioned after Mondrian's best known composition, Caitlin Freeman's stunning desserts will delight frequent entertainers, hobby bakers, and contemporary art lovers. These show-stopping desserts exhibit the charm and sophistication of works by Jeff Koons, Roy Lichtenstein, Richard Avedon, and other revered modern artists. Each recipe project includes an image of the original artwork alongside perspective on the piece from the San Francisco Museum of Modern Art's Janet Bishop, Curator of Painting and Sculpture. With detailed, easy-to-follow directions that simplify even the most elaborate creations, Modern Art Desserts is an all-encompassing guide that will inspire kitchen galleries of gorgeous treats"--
A step-by-step collection of creative dessert recipes features confections inspired by master artworks, from an Ellsworth Kelly-inspired fudge pop to cakes based on Wayne Thiebaud's paintings, in an easy-to-follow guide that is complemented by museum curator perspectives on the original pieces. 12,500 first printing.
Creative dessert recipes include confections inspired by master artworks, from an Ellsworth Kelly-inspired fudge pop to cakes based on Wayne Thiebaud's paintings, in a guide complemented by curator perspectives on the original pieces.

Yleiset tuotetiedot: Modern Art Desserts: Recipes for Cakes, Cookies, Confections, and Frozen Treats Based on Iconic Works of Art [A Baking Book]

Tuotekoodi: 14489718
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kustantamo: Random House USA Inc
Kirjan kieli: Englanti
Tyyppi: Ruoasta ja ravinnosta
Tekijä: Caitlin Freeman
Sivujen määrä: 224
Julkaisuvuosi: 2013

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Modern Art Desserts: Recipes for Cakes, Cookies, Confections, and Frozen Treats Based on Iconic Works of Art [A Baking Book]
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Modern Art Desserts: Recipes for Cakes, Cookies, Confections, and Frozen Treats Based on Iconic Works of Art [A Baking Book] kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Hobbyhall.fi