1

Noma Guide to Fermentation: Including koji, kombuchas, shoyus, misos, vinegars, garums, lacto-ferments, and black fruits and vegetables

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Rene Redzepi, David Zilber
Sivujen määrä: 440
Julkaisuvuosi: 2018
Tuotekoodi: 14574533
4880
Muiden myyjien tarjoukset (3):
6878
-
8058
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

14. maaliskuuta

000

Postin pakettiautomaatti

18. maaliskuuta

599

Postin noutopiste

18. maaliskuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

18. maaliskuuta

599

Matkahuollon noutopiste

18. maaliskuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

18. maaliskuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

18. maaliskuuta

599

Kotiinkuljetus

18. maaliskuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Pro Baltic
6878 8969
KATARATA
6999
EasyShop
8058
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Noma Guide to Fermentation: Including koji, kombuchas, shoyus, misos, vinegars, garums, lacto-ferments, and black fruits and vegetables

The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation-the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today-and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional chefs alike. New York Times Bestseller Named one of the Best Cookbooks of the Year by the Chicago Tribune, New York Times, Boston Globe, San Francisco Chronicle, Atlanta Journal-Constitution, Houston Chronicle, Esquire, GQ, Eater, and more Named one of the Best Cookbooks to Give as Gifts by Food & Wine, Bon Appétit, Esquire, Field & Stream, New York Magazine's The Strategist, The Daily Beast, Eater, Vogue, Business Insider, GQ, Epicurious, and more "An indispensable manual for home cooks and pro chefs." -Wired At Noma-four times named the world's best restaurant-every dish includes some form of fermentation, whether it's a bright hit of vinegar, a deeply savoury miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind Noma's extraordinary flavour profiles. Now René Redzepi, chef and co-owner of Noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant's acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to creating Noma's extensive pantry of ferments. And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks. With more than 500 step-by-step photographs and illustrations, and with every recipe approachably written and meticulously tested, The Noma Guide to Fermentation takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-ferments, vinegars, garums, and black fruits and vegetables. And-perhaps even more important-it shows how to use these game-changing pantry ingredients in more than 100 original recipes. Fermentation is already building as the most significant new direction in food (and health). With The Noma Guide to Fermentation, it's about to be taken to a whole new level.

Yleiset tuotetiedot: Noma Guide to Fermentation: Including koji, kombuchas, shoyus, misos, vinegars, garums, lacto-ferments, and black fruits and vegetables

Tuotekoodi: 14574533
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kustantamo: ARTISAN
Kirjan kieli: Ei ole määritelty
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos, EasyShop, KATARATA, Pro Baltic
Tekijä: Rene Redzepi, David Zilber
Sivujen määrä: 440
Julkaisuvuosi: 2018

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Noma Guide to Fermentation: Including koji, kombuchas, shoyus, misos, vinegars, garums, lacto-ferments, and black fruits and vegetables
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Noma Guide to Fermentation: Including koji, kombuchas, shoyus, misos, vinegars, garums, lacto-ferments, and black fruits and vegetables kanssa

Sponsoroitu

Muiden myyjien tarjoukset (3)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Pro Baltic 4
(203 asiakasarviota)
-23%

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

4. maaliskuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
6878 8969
Myyjä: KATARATA 3.7
(8 asiakasarviota)

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

4. maaliskuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
Myyjä: EasyShop 3.7
(55 asiakasarviota)

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

27. helmikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos