Perfect Loaf: The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More: A Baking Book

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Maurizio Leo
Sivujen määrä: 400
Julkaisuvuosi: 2022
Tuotekoodi: 14727598
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
4880
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

2. tammikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

7. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Postin noutopiste

7. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Kotiinkuljetus

7. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

7. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

7. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

7. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

7. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Perfect Loaf: The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More: A Baking Book

A dynamic, authoritative sourdough baking bible for those looking to build confidence in the craft with a wide range of foolproof recipes, from pan loaves to pizza to doughnuts, by the beloved blogger and resident bread baker at Food52Maurizio Leo’s blog The Perfect Loaf is the go-to destination on the internet for beginner sourdough bakers. He now brings his impeccably detailed techniques, foolproof recipes, and generous teaching style to a groundbreaking debut cookbook that delves into the absolute fundamentals of sourdough—plus the tools and confidence to explore beyond. Recipes cover flavorful, crowd-pleasing favorites:  • Essential freeform loaves: Simple Sourdough, Rosemary & Olive Oil, Extra-Sour Sourdough, Cranberry & Walnut, Demi Baguettes  • Pan loaves: Everyday Sandwich Bread, Naturally Leavened Brioche, German Whole Rye, Honey Whole Wheat Sandwich Bread  • Pizza and flatbread: Roman-Style Pan Pizza, Focaccia, Naan, Flour Tortillas, Pita  • Buns, rolls, and more: Soft Dinner Rolls, Potato Buns, Ciabatta Rolls, English Muffins, Bagels  • Sweets: Weekend Cinnamon Rolls, Italian Doughnuts, Summer Fruit Sourdough Crostata, Banana Bread, Cinnamon Babka  Beginner bakers will have their hands held the entire way, with troubleshooting sections and numerous sidebars answering almost every question they may have—like how to store a sourdough starter long-term, how bakers’ percentages actually work, and a visual guide to common “bread fails” and how to remedy them. Seasoned bakers will relish deep dives into the science behind baking processes and expert information on how to build their “baker’s intuition” and level up by experimenting with hydration, ingredient ratios, freshly milled grains, and specialty flours. Whether you're new to bread baking or a pro, The Perfect Loaf will be your indispensable guide in the kitchen.

Yleiset tuotetiedot: Perfect Loaf: The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More: A Baking Book

Tuotekoodi: 14727598
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,16 x 0,24 m, 0,3 kg
Kustantamo: Random House USA Inc
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Kovaa
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ruoasta ja ravinnosta
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Maurizio Leo
Sivujen määrä: 400
Julkaisuvuosi: 2022

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Perfect Loaf: The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More: A Baking Book
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Perfect Loaf: The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More: A Baking Book kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos