Revolting Recipes From History

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Seren Charrington-Hollins
Sivujen määrä: 216
Julkaisuvuosi: 2022
Tuotekoodi: 14601448
3380
Muiden myyjien tarjoukset (1):
5399
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

17. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

19. joulukuuta

599

Postin noutopiste

19. joulukuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

19. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

19. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

19. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

19. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

19. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
KATARATA
5399
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Revolting Recipes From History

Nothing causes a stir on social media platforms like a topical discussion on the latest food trend. Modern-day chefs like to think that they are creative and often claim to push boundaries of food creation, but if we want to explore real culinary creativity then we need to look to our ancestors.Writer and food historian, Seren Charrington-Hollins delves into the history of culinary experimentation to bring us some of the weirdest and most stomach-churning food delicacies to ever grace a dining table. She uncovers the rather gruesome history behind some everyday staples, uncovers bizarre and curious recipes, whilst casting a light on foods that have fallen from culinary grace, such as cows udders and tripe; showing that revulsion is just a matter of taste, times and perhaps knowledge.From pickled brains to headcheese, through to song birds and nymph's thighs, this book explores foods that have evoked disgust and delight in diners depending on culinary perspective.So pull up a chair, unfold your napkin and get ready for a highly entertaining and enlightening journey to explore what makes a recipe revolting? Be warned; you’ll need a strong stomach and an open mind.
Nothing causes a stir on social media platforms like a topical discussion on the latest food trend. Modern-day chefs like to think that they are creative and often claim to push boundaries of food creation, but if we want to explore real culinary creativity then we need to look to our ancestors.

Yleiset tuotetiedot: Revolting Recipes From History

Tuotekoodi: 14601448
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,16 x 0,23 m, 0,3 kg
Kustantamo: Pen & Sword Books Ltd
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Ei ole määritelty
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ei ole määritelty
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos, KATARATA
Tekijä: Seren Charrington-Hollins
Sivujen määrä: 216
Julkaisuvuosi: 2022

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Revolting Recipes From History
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Revolting Recipes From History kanssa

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: KATARATA 0

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

10. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos