Lihashuoltovasara Hierontapistooli

(0)
Lisätiedot:
Hierontalaitteen tyyppi: Lihashuoltovasara
Tarkoitettu: Lihasten hierontalaite
Hierontatila: 20
Tuotekoodi: 8432162
5964
7753
-23%
Myyjä: Pro Baltic 4.3
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

24. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

26. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

26. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

26. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

26. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Pro Baltic 4.3
  • 84% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Hierontapistooli

Tässä hierontapistoolissa on laaja valikoima 20 hierontanopeusasetusta. Tämän avulla voit päättää, kuinka voimakkaan haluat hieronnan olevan. Aseessa on selkeä näyttö valitusta voimakkuudesta, joten olet aina hallinnassa. Saatavilla on kosketuspaneeli hieronnan nopeuden muuttamiseksi - napauta sitä kevyesti. Aseessa on 6 erilaista hierontakärkeä, jotka sopivat täydellisesti kaikille kehosi lihaksille. Tämä tarkoittaa, että voit saavuttaa jopa vaikeasti tavoitettavat lihakset. Ase on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja sitä on helppo pitää. Siinä on erityinen pinnoite, jotta se ei luiskahda kädestä käytön aikana. Tämän setin mukana tulee kätevä kantolaukku, jonka ansiosta se on erittäin helppo ottaa mukaan. Kotelossa on erikoistelineet sarjan kaikille osille. Lisäksi siinä on ylimääräinen verkkotasku muille tavaroille, kuten harjoitusvarusteille. Tuotteen mitat ovat 24 x 24,5 x 5,5 cm. Kaapeli on 100 cm pitkä. Lopuksi koko setti pakkauksen kanssa painaa 1,5 kg.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Lihashuoltovasarat

Iskuhierontalaitteet ovat uuden sukupolven hierontalaitteita, joita kuka tahansa voi käyttää kotona. Lisäksi näiden hierontalaitteiden avulla on mahdollista saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia ja parantaa elämänlaatuasi. Jos nämä laitteet eivät vielä ole tuttuja, sinun kannattaa ensin tutustua niiden suurimpiin etuihin: ne vähentävät lihasjännitystä, parantavat verenkiertoa, liikkuvuutta, stimuloivat imunestejärjestelmää, auttavat saavuttamaan parempia urheilutuloksia ja lisäävät lihasmassaa. Lisäksi laite voi toimia kivunlievittäjänä intensiivisen harjoittelun jälkeen tai jopa erinomaisena kuntoutushoitona erilaisten kehon vammojen jälkeen. Laitetta on helpompi käyttää kuin uskotkaan - pidät vaan siitä kiinni yhdellä kädellä ja työstät toivottuja vartalon alueita. Tuotevalikoimastamme löydät useita malleja , joista tulee korvaamaton apu päivittäisessä elämässäsi, urheilussa tai vaikka kuntoutuksessa. Mallista riippuen nämä hierontalaitteet voidaan varustaa vaimentimella, jotta voisit käyttää sitä myös herkemmille kehon alueille; tavallisella pallolla, jota voidaan käyttää eri lihasryhmille; kartiolla, jota voidaan käyttää jalkojen tai käsivarsien lihaksiin, ja kovakantinen säilytyskotelolla, johon mahtuu laite sekä kaikki sen lisätarvikkeet.

Yleiset tuotetiedot: Hierontapistooli

Tuotekoodi: 8432162
Kategoria: Hierontalaitteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,1 x 0,05 m, 1 kg
Tuotemerkki: Malatec
Suuttimien määrä: 6
Myyjä: Pro Baltic
Hierontalaitteen tyyppi: Lihashuoltovasara
Tarkoitettu: Lihasten hierontalaite
Näytä: Malatec, lihasten hierontalaite hierontalaitteet
Hierontatila: 20
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Malatec tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Hierontapistooli
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu