Vakuumihierontalaite Imukuppihieronta 4in1

(0)
Lisätiedot:
Hierontalaitteen tyyppi: Vakuumihierontalaite
Tarkoitettu: Lihasten hierontalaite, Jalkahierontalaite, Vyötärön hierontalaite, Vartalon hierontalaite, Selkähierontalaite, Niskahierontalaite
Hierontatila: 4
Tuotekoodi: 8545352
4990
6890
-27%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

29. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

31. toukokuuta

599

Postin noutopiste

31. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

31. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

31. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 75% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Imukuppihieronta 4in1

Älykkäät 4in1 hierontalaitteet: kuumennus, sulatus, punaisen valon hoito ja toiminnan aloittamista helpottava hieronta. Dynaaminen hengitystila vähentää kipua sulatuksen aikana ja ainutlaatuinen paineenalennusmekanismi yhdellä kosketuksella vähentää välittömästi painetta ja estää kipua, kun malja poistetaan.

Väsymyksen vähentäminen: suunniteltu kivun lievittämiseen, ihon kiinteyttämiseen, lihaskivun ja selluliitin ehkäisemiseen ja nopeampaan toipumiseen liikunnan jälkeen. Laita se pussiin ja käytä sitä työssä tai nukkuessa. Sitä voidaan käyttää selkään, hartioihin, kaulaan, jalkoihin, vatsaan jne.

Sähkökäyttöinen hierontalaite voi säätää lämpötilan noin 100,4 ℉ -122 ℉, mutta korkeaa lämpötilaa ei suositella käytettäväksi pitkäkestoisesti, sillä muuten se voi syttyä.

Älykäs turvallisuus: pysäytä ja sammuta painamalla virtalähdettä pitkään. Jos haluat varmistaa vakiolämpötilan, yhdysrakenteisella lämpötilaohjattu suojasiru toimii älykkäästi. Laite sammuu automaattisesti 20 minuutin kuluttua, vaikka nukkuisit hoidon aikana.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Yleiset tuotetiedot: Imukuppihieronta 4in1

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Imukuppihieronta 4in1
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu