Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Impulssihierontalaite Lämmitettävä hieroja

(0)
Lisätiedot:
Hierontalaitteen tyyppi: Impulssihierontalaite
Tarkoitettu: Lihasten hierontalaite, Jalkahierontalaite, Käsien hierontalaite, Vyötärön hierontalaite, Vartalon hierontalaite, Selkähierontalaite, Niskahierontalaite, Vatsan hierontalaite
Hierontatila: 2
Tuotekoodi: 8545327
11390
13890
-18%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. kesäkuuta

599

Postin noutopiste

3. kesäkuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. kesäkuuta

599

Kotiinkuljetus

3. kesäkuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 75% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Lämmitettävä hieroja

Innovatiiviset hierontapäät: niskahieronnassa käytetään innovatiivisia 6,0:n hierontapäätä, jotka lisäävät hieronnan peittoaluetta ja vaikuttavat kaulan lisäksi trapetsi- ja olkalihaksiin. Pääsevät alueille, joita muut hierontaryhmät eivät voi saavuttaa. Pehmeällä silikonipäällysteellä varustetut hierontapäät tarjoavat herkän ja rentouttavan kosketuksen, joka mahdollistaa mukavan ja rentouttavan hieronnan ihollesi.

Lämpöhoito: lämpöhieronta tuottaa nopeampaa ja pysyvämpää rauhoittavaa lämpöä kaulaan (113 °F). Se vähentää merkittävästi syvää lihasjännitystä, parantaa verenkiertoa ja on 90% tehokas kroonisen kurkkukivun lievittämisessä, hermojen, migreenien ja TMG:n puristamisessa.

Hyvä muotoilu: tunne käsivapaa hieronta ainutlaatuisella selkä-niskahieronnallasi. Työskentelet työpöydän ääressä tai lepäät kotona, voit nauttia rentouttavasta hieronnasta ilman liikkumisen rajoitusta.

Uudet hieronnat: ergonomiset niskahierontalaitteet mahdollistavat maksimaalisen rentoutumisen. Laite jäljittelee ihmisen käsiä ja vaikuttaa syvempiin kudoksiin huolellisella hieronnalla. Laitteessa on 2 säädettävää hierontatasoa toiveittesi ja tarpeidesi mukaan.

Helppokäyttöinen: niska- ja olkahierontalaitteessa käytetään 2 000 mAh:n akkua, joka latautuu täysin noin 3 tuntia ja jota voidaan käyttää noin 11 kertaa (joka sopii päivittäiseen käyttöön viikon aikana). Puhdistuskärjen kangas voidaan poistaa ja pestä, jotta se pysyy puhtaana.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Yleiset tuotetiedot: Lämmitettävä hieroja

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Lämmitettävä hieroja
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu