Impulssihierontalaite Langaton lämmitettävä hierontalaite kaulaan 5D

(0)
9590
11890
-19%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

4. kesäkuuta

000

Postin pakettiautomaatti

6. kesäkuuta

599

Postin noutopiste

6. kesäkuuta

599

Matkahuollon noutopiste

6. kesäkuuta

599

Kotiinkuljetus

6. kesäkuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 75% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Langaton lämmitettävä hierontalaite kaulaan 5D

Simuloi ihmisen käsiä: lämmitettävän kaulan hieronnan on simuloitava ihmisen sormien jännitystä ja voimaa. Hieronta sopii erityisen hyvin olkapäille tarjoamalla syvää ja rentouttavaa hierontaa.

5D supersuuri hierontapää: tarjoavat laajan valikoiman kuumia puristuksia, joissa käytetään NTC:n lämpötilan älykästä säätelytekniikkaa ja joiden lämpötila on säädetty 40–50 °C:seen. Syvä meridiaanien ja akupunktiopisteiden hieronta lihaskivun lievittämiseksi.

Käyttö: kaula- ja selkähieronnat ovat yksinkertaisia ja sopivat vanhemmillekin, mukauta erilaisia tiloja ja voimaa hallintapainikkeilla erilaisten tarpeiden tyydyttämiseksi. Hierontalaitteet käyttävät Type-C-liitäntää lataamiseen, ja niitä voidaan käyttää 100 minuutin ajan täyteen lataamisen jälkeen. Nämä hieronnat ovat melutasoltaan alhaisista, ja niiden päät poistetaan tekstiilipinnoitteesta puhdistusta varten, mikä tekee hieronnasta puhdasta ja rentouttavaa.

Yksi laite hieroo koko kehoa: hierontalaitetta voidaan käyttää kivun lievittämiseen ja syvän kudoksen hierontaan olkapäiden, kaulan, vyötärön ja lantion lisäksi koko keholle. Voit nauttia koko vartalon hieronnasta yhdellä laitteella, mukavalla ja rentouttavalla hieronnalla.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Yleiset tuotetiedot: Langaton lämmitettävä hierontalaite kaulaan 5D

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Langaton lämmitettävä hierontalaite kaulaan 5D
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu