Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Värähtelevä hierontalaite Päähieronta

(0)
13590
16890
-19%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

1. kesäkuuta

000

Postin pakettiautomaatti

5. kesäkuuta

599

Postin noutopiste

5. kesäkuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

5. kesäkuuta

599

Matkahuollon noutopiste

5. kesäkuuta

599

Kotiinkuljetus

5. kesäkuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 75% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Päähieronta

Päänsäryn poisto ja päänahan rentoutuminen: Kokeile realistista hierontaa päähierontaa, jotka simuloivat ihmisen sormia, jotta päänahan jännitys saadaan lievitettyä. Punainen valo lisää verenkiertoa ja edistää lihasten palautumista ja rentoutumista. Punaista valoa sisältävän hieronnan pitkäaikainen käyttö parantaa yleistä hyvinvointia ja palauttaa sen, vähentää lihasvaivoja ja - kipua sekä lisää kehon joustavuutta ja mukavuutta.

Edistää hiusten kasvua ja puhdistaa päänahkaa: nauti erinomaisesta päänahan hieronnasta vesitiiviin IPX7 hieronnan avulla. Sen ergonomiset silikonikädensijat vähentävät käsien painetta ja varmistavat miellyttävän, luistonkestävän pidon. Nauti kosteasta ja kuivasta käytöstä, joka auttaa puhdistamaan päänahkaa ja stimuloimaan verenkiertoa päähieronnan avulla sekä stimuloi hiusten kasvua rentouttavan ja vakaan hieronnan avulla. Vihjeet: Älä upota hierontalaitetta pitkäksi aikaa veteen.

Käytön helppous: yksinkertaisessa päähierontalaitteessa on yksinkertaisen ohjauksen painike, joka säästää aikaa ja lisää mukavuutta. Kolmen eri tilassa voit nauttia yksilöllisestä hieronnasta tarpeidesi mukaan. USB-lataus varmistaa sujuvan käytön, ja 10 minuutin älykkäällä automaattisella pysäytystoiminnolla varmistetaan turvallinen hieronta, vältetään liiallinen käyttö ja suojellaan käyttäjän terveyttä ja turvallisuutta.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Yleiset tuotetiedot: Päähieronta

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Päähieronta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu