Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Lihashuoltovasara Selluliittihierontalaite VOYOR, 11W, 7.4V

(0)
Lisätiedot:
Hierontalaitteen tyyppi: Lihashuoltovasara
Tarkoitettu: Lihasten hierontalaite, Jalkahierontalaite, Selkähierontalaite, Niskahierontalaite
Hierontatila: 3
Tuotekoodi: 8573287

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Selluliittihierontalaite VOYOR, 11W, 7.4V

• Pura jännityksiä ja lihaskipuja: käsihierontalaitteessa on 8 ryhmää hierontarullia, joissa on yhteensä 80 aaltopäätä, jotka voivat tarjota sinulle voimakkaan syvähieronnan yli 42 900 kertaa minuutissa verenkierron edistämiseksi ja kipeän tai kireän tunteen vapauttamiseksi. Kasvojen, käsien, käsivarsien, kaulan, jalan ja vartalon lihaksille.

• Langaton, vedenpitävä ja kannettava: tämä selluliittihieronta on IPX7-vesitiivis ja langaton, sinun ei tarvitse huolehtia sen laittamisesta kylpyhuoneeseen tai suihkuun. Ergonominen kahvan muotoilu tekee siitä helpon käsitellä, kannettavan matkoilla tai työmatkoilla.

• 3 vahvuutta ja 2 hierontaohjetta – Tämä selluliittihierontalaite on varustettu tehokkaalla moottorilla ja 2600 mAh:n litiumakulla. Siinä on myös 3 säädettävää nopeusasetusta (LOW, MID & HIGH) ja 2 suuntakytkintä (myötäpäivään ja vastapäivään) erilaisiin tarpeisiisi.

• Tee ihostasi puhdas – voit käyttää kasvojen puhdistusharjaa suihkussa tunkeutumaan voiteen tai öljyn syvälle ihoon ja tarjoamaan sinulle hellävaraisen, tehokkaan ja rentouttavan ihonpuhdistuskokemuksen. Vaaraton silikonikumimateriaali helpottaa ihon puhdistamista ja kuorimista ärsyttämättä ihoa eikä varastoi bakteereja.

• 3 monitoimipäätä: sisältää 1 x ohuen hierontapään, joka voi toimia käsi-kasvo-/niska-/vartalohierontalaitteena; 1 x kasvojen ja vartalon puhdistusharjaspää; 1 x selluliittihierontalaite poistaa kehosi rasvat ja vahvistaa vartaloa.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Lihashuoltovasarat

Iskuhierontalaitteet ovat uuden sukupolven hierontalaitteita, joita kuka tahansa voi käyttää kotona. Lisäksi näiden hierontalaitteiden avulla on mahdollista saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia ja parantaa elämänlaatuasi. Jos nämä laitteet eivät vielä ole tuttuja, sinun kannattaa ensin tutustua niiden suurimpiin etuihin: ne vähentävät lihasjännitystä, parantavat verenkiertoa, liikkuvuutta, stimuloivat imunestejärjestelmää, auttavat saavuttamaan parempia urheilutuloksia ja lisäävät lihasmassaa. Lisäksi laite voi toimia kivunlievittäjänä intensiivisen harjoittelun jälkeen tai jopa erinomaisena kuntoutushoitona erilaisten kehon vammojen jälkeen. Laitetta on helpompi käyttää kuin uskotkaan - pidät vaan siitä kiinni yhdellä kädellä ja työstät toivottuja vartalon alueita. Tuotevalikoimastamme löydät useita malleja , joista tulee korvaamaton apu päivittäisessä elämässäsi, urheilussa tai vaikka kuntoutuksessa. Mallista riippuen nämä hierontalaitteet voidaan varustaa vaimentimella, jotta voisit käyttää sitä myös herkemmille kehon alueille; tavallisella pallolla, jota voidaan käyttää eri lihasryhmille; kartiolla, jota voidaan käyttää jalkojen tai käsivarsien lihaksiin, ja kovakantinen säilytyskotelolla, johon mahtuu laite sekä kaikki sen lisätarvikkeet.

Yleiset tuotetiedot: Selluliittihierontalaite VOYOR, 11W, 7.4V

Tuotekoodi: 8573287
Kategoria: Hierontalaitteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,21 x 0,16 x 0,09 m, 0,6 kg
Tuotemerkki: Voyor
Suuttimien määrä: 3
Hierontalaitteen tyyppi: Lihashuoltovasara
Tarkoitettu: Lihasten hierontalaite, Jalkahierontalaite, Selkähierontalaite, Niskahierontalaite
Näytä: Voyor, lihasten hierontalaite hierontalaitteet, Voyor, jalkahierontalaite hierontalaitteet, Voyor, selkähierontalaite hierontalaitteet, Voyor, niskahierontalaite hierontalaitteet
Hierontatila: 3
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Voyor tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Selluliittihierontalaite VOYOR, 11W, 7.4V
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu