Bosch BFL623MS3

5 (1)
Lisätiedot:
Kapasiteetti: 20 l
Grilli: Ei
Teho: 800 W
Tuotekoodi: 302333
23200
Muiden myyjien tarjoukset (1):
26487

1 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  900 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Torstai, 25. huhtikuuta

000

Matkahuollon noutopiste

29. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

29. huhtikuuta

1549

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset

Tuotteen kuvaus: Bosch BFL623MS3

Boschin mikroaaltouuni BFL623MS3 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat mukavuutta ja tehokkuutta keittiössä. Sen tyylikäs muotoilu ja sisäänrakennettu asennus sopivat täydellisesti mihin tahansa moderniin keittiötilaan. Kompakti koko ja tehokas 800 W teho tekevät siitä ihanteellisen pieniin ja keskisuuriin talouksiin. Sisäänrakennetun ajastimen ja sulatustilan kaltaisten ominaisuuksien ansiosta tämä mikroaaltouuni tarjoaa helppoa ja monipuolista ruoanlaittoa.

  • Tyylikäs ja integroitu muotoilu: Bosch BFL623MS3 -mikroaaltouuni on sisäänrakennettu, joten se sulautuu saumattomasti keittiöösi ja antaa modernin ja saumattoman ilmeen.
  • Kompakti koko, tehokas suorituskyky: 36,5 cm korkea, 56,8 cm leveä ja 33,5 cm syvä mikroaaltouuni sopii erinomaisesti pieniin ja keskisuuriin talouksiin. 800 W teho takaa nopean ja tehokkaan ruoanvalmistuksen.
  • Monipuoliset ruoanlaittovaihtoehdot: Bosch BFL623MS3 -mikroaaltouunissa on sisäänrakennettu ajastin ja sulatustila, joten voit valmistaa ja sulattaa monenlaisia ruokia helposti, tarkasti ja kätevästi.
  • Kätevä ja helppokäyttöinen: Intuitiivisten hallintalaitteiden ja helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta tämä mikroaaltouuni tekee ruoanlaitosta helppoa. Lämmititpä sitten tähteitä tai valmistit nopean aterian, Bosch BFL623MS3 tekee ruoanlaitosta vaivatonta.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Bosch

"Brändi ei ole vain asuste, brändi on tärkein kilpailuetu." - Robert Bosch.
Bosch - keksitty elämää varten.
Bosch-konserni on maailman johtava teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittaja. Sen palveluksessa oli vuoden 2020 lopussa noin 395 000 työntekijää.
Konserni on jaettu neljään liiketoiminta-alueeseen. Johtavana IoT-yhtiönä se tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja älykoteihin ja pyrkii kestävään, turvalliseen sekä jännittävään tulevaisuuteen, joka perustuu anturiteknologian, ohjelmistojen ja palvelujen asiantuntijuuteen. Bosch-konsernin strategisena tavoitteena on luoda innovaatioita verkottuneen maailman tarpeisiin käyttämällä tekoälyä (AI) sisältäviä tuotteita ja ratkaisuja. Bosch parantaa elämänlaatua kaikkialla maailmassa innovatiivisilla ja innostusta herättävillä tuotteillaan ja palveluillaan. Lyhyesti sanottuna yhtiö tarjoaa tekniikkaa, joka on ”Invented for life”.
Boschin tuotot käytetään hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta kestävän ja pitkän aikavälin tulevaisuuden turvaamiseksi yhteiskunnalle, ympäristölle ja tuleville sukupolville. 

Bosch BFL623MS3 Bosch

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Bosch BFL623MS3

Tuotekoodi: 302333
Kategoria: Mikroaaltouunit
Valmistajan koodi: BFL623MS3
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,43 x 0,618 x 0,415 m, 10 kg
Tuotemerkki: Bosch
Väri: Valkoinen
Kokoonpano: Sisäänrakennettu
Korkeus: 36.5 cm
Leveys: 56.8 cm
Syvyys: 33.5 cm
Hallinto: Ei ole määritelty
Ajastin: On
Grilliteho: -
Pyörivä alusta: 27 cm
Sulatus: Kyllä
Konvektio: Ei
Myyjä: Hobbyhall.fi, Trajektorija, UAB
Kapasiteetti: 20 l
Grilli: Ei
Teho: 800 W
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Bosch tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (1)

Bosch BFL623MS3
5

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Eero L.
27.12.2023

Tuote vastasi annettuja tietoja. Toimitusaika oli erittäin nopea.


Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

(57 asiakasarviota)

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Perjantai, 26. huhtikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot