Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Ruokailuvälineteline

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Työkalut
Mukana, kpl: 1 kpl
Tuotekoodi: 8586312
2153
3583
-39%
Myyjä: ABC lelut 4

1 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Tiistai, 23. huhtikuuta

000

Kotiinkuljetus

25. huhtikuuta

1499

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Ruokailuvälineteline  • Jalusta ruokailuvälineille ja keittiövälineille. Sitä voidaan käyttää myös järjestelijänä esim. meikkitarvikkeille. Valmistettu bambupuusta, telineen alaosa on maalattu harmaaksi. Säiliön mitat ovat kokoontaitettuna 27 x 10 x 12 cm ja kokoontaitettuna 18,2 x 10 x 12 cm.


  • Se voidaan taittaa kokoon niin, että siihen mahtuu jopa 3 säilytyslokeroa. Helppo säätää, siirrä vain sivuelementtejä 18 cm:stä 27 cm:iin. Säätämällä voit päättää, haluatko käyttää 1, 2 vai 3 lokeroa.


  • TILAA - Taitetussa säiliössä on yksi suuri lokero, jonka ulkomitat ovat 18 x 10 x 12 cm, kun taas taitetussa säiliössä on kaksi ylimääräistä säilytyslokeroa (kummankin ulkomitat ovat 6,2 x 10 cm).


  • Ihanteellinen ruokailuvälineiden tyhjennykseen ja säilytykseen sekä keittiö- ja meikkitarvikkeiden järjestämiseen. Työpöydälle sijoitettuna voit kätevästi säilyttää toimistotarvikkeita. Työpöytävälineilläsi ja -tarvikkeillasi on aina paikkansa. Monikäyttöisyytensä ansiosta sitä voidaan käyttää missä tahansa huoneessa - keittiössä, kylpyhuoneessa, toimistossa tai olohuoneessa.


  • Muodikas muotoilu trendikkäässä puutyylissä. Se on koristeellinen elementti missä tahansa keittiössä.
Teline ruokailuvälineiden ja keittiövälineiden säilytykseen. Täydellinen meikkitarvikkeiden, kuten siveltimien, säilytykseen. Kätevä käyttää, säädettävän leveyden ansiosta voimme käyttää 1-3 lokeroa tarpeen mukaan. Siinä on muodikas muotoilu ja se on jo itsessään koristeellinen elementti keittiössä. Tšekkiläisen Orion-merkin alkuperäinen tuote. Valmistettu eurooppalaisten standardien mukaisesti.

Yleiset tuotetiedot: Ruokailuvälineteline

Tuotekoodi: 8586312
Kategoria: Keittiövälineet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,7 x 0,5 x 0,6 m, 1,2 kg
Materiaali: Bambu
Pakkaus: Ei
Myyjä: ABC lelut
Tyyppi: Työkalut
Mukana, kpl: 1 kpl

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Ruokailuvälineteline
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu