Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Kaarikasvihuone Easy-Up 2 x 4 m+Kastelujärjestelmä kaupan päälle

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Kasvihuoneet
Materiaali: Polykarbonaatti, Teräs
Kokonaispinta-ala, m²: 8 m²
Leveys, cm: 200 cm
Pituus, cm: 400 cm
Korkeus, cm: 210 cm
Tuotekoodi: 2591138
62800
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  2000 /kk

Kotiinkuljetus

8. toukokuuta

alkaen 3499

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Kaarikasvihuone Easy-Up 2 x 4 m+Kastelujärjestelmä kaupan päälle

NOPEA JA HELPPO ASENNUS!

Kaareva kasvihuone on suunniteltu erilaisten puutarhakasvien viljelyyn. Kasvihuoneen runko on valmistettu kestävistä neliömäisistä putkista, rungon asennus on nopeaa ja helppoa.
Kasvihuoneen ovi ja tuuletusluukut on jo koottu - laita ne laatikkoon ja kiinnitä neljällä ruuvilla.
Rungon kokoaminen vie vain noin 2-3 tuntia
Kasvihuone on kiinnitettävä tuulta vastaan ​​kiinteään puurunkoon tai suoraan maahan. Setti sisältää 4 mm paksun polykarbonaattipeitemateriaalin UV-suojalla ja kaiken tarvittavan sen kiinnitykseen.
Kasvihuoneessa on ovi ja ikkuna tuuletusta varten toisessa päässä, ikkuna tuuletusta varten toisessa päässä.

Korkeus 2,1m
galvanoitu teräsrunko
kaksikerroksinen polykarbonaattipinnoite, UV-suojattu
kiinnikkeet ja asennusohjeet mukana

HUOM! Paketti ei sisällä:
Kaarikasvihuone Easy-Up lisäkiinnitys. 1 kpl.
Saatavana lisävarusteena, ostettavissa erikseen, tilauskoodi 903820651
Tämän sarjan avulla on mahdollista tehdä kaarevasta kasvihuoneesta "Easy-Up" kestävämpi.
Yhdelle kaarelle - yksi kaarivahvikesarja.

HUOM! Tuote käsitellään erillisenä tilauksena.
GIFT automaattinen kastelujärjestelmä arvo 59,95 €

Automaattinen kastelujärjestelmä

Kasvihuone kastelujärjestelmällä huolehtii itsestään, kun olet poissa! Automaattinen kastelujärjestelmä soveltuu kasvihuoneissa, peenteissä ja parvekkeella kasvavien kukkien automaattiseen kasteluun. Kastelujärjestelmä on varustettu ajastimella ja vesijärjestelmään yhdistettävällä mikrosprinklerijärjestelmällä. Kastelujärjestelmä on helppo asentaa ja asentaa, ja se mahdollistaa myös viivästetyn kastelun toteuttamisen.
Sarja sisältää: ohjelmoitava digitaalinen ajastin, 3/4 - 1/2 hanasovitin, 20m 1/2 letku, 5 pikaliitintä, 8 ruiskun vartta, 8 ruiskua, työkalu ruiskujen asennusta varten.
EAN: 4742656006970

Kasvihuoneita on saatavilla erittäin laajassa valikoimassa. Tunnetuimmat mallit ovat kaarevat, viisto- ja pisaramuotoiset kasvihuoneet. Kasvihuoneen peitemateriaali ei ole tärkeä, vaan myös materiaali(t), joista niiden kehykset on valmistettu. Nämä ovat pääasiassa alumiini-, muovi- ja teräsrakenteita. Yleisimmät kasvihuoneet ovat tehokkaita ja taloudellisia PVC-pinnoitettuja malleja, joissa on erinomaiset kasviystävälliset lämpötilat ja joita on helppo asentaa sekä huoltaa.
Ympäri vuoden säänkestävät ja tehokkaasti UV-säteilyä estävät polykarbonaattikasvihuoneet sopivat tinkimättömän laadun ystäville. Polykarbonaattimallit säilyttävät lämmön täydellisesti ja sisälle muodostunut mikroilmasto edistää kasvien intensiivisempää kehitystä ja aikaisempaa kypsymistä.
Lasikasvihuone on pitkäikäinen puutarharakennus ja erillinen koristelu. Lasi on läpikuultava ja kasvihuoneelle on ominaista mukavuus, esteettisyys sekä leveät ovet, automaattiset kattoluukut ja kasvihuoneen tehokas ilmanvaihto. Lasi työnnetään tiiviisti profiileihin ja on lisäksi suojattu kumitiivisteellä. Jotta kasvihuone näyttäisi pihallasi entistäkin tukevammalta, kasvihuoneen runko voidaan tarvittaessa maalata uudelleen pitkäkestoisella jauhemaalilla. Kasvihuoneen osat ovat käteviä ja se on erittäin helppo asentaa itse.
 

Polykarbonaatti on yksi teknisten kestomuovien ryhmän polymeereistä, dynaamisia kuormituksia ja kemikaaleja kestävä muovi, jolla on erittäin laaja käyttöalue. Termoplastinen materiaali kestää hyvin iskuja, säteilyä, vettä ja lämpöä ja on mekaanisesti vahvaa, läpinäkyvää ja joustavaa. Sen ominaisuudet eivät muutu edes kiehuvassa vedessä, ja se sulaa vain 300 ˚C:een kuumennettaessa. Toisin kuin lasi, se kestää suuriakin muodonmuutoksia rikkomatta tai rikkoutumatta, on helppo työstää ja valaa. Sopivien ominaisuuksiensa ansiosta tätä kemikaalia käytetään laajasti monilla teollisuudenaloilla: mainostaulujen, sähkökomponenttien, kodinkoneiden, lääkintä- ja suojalaitteiden valmistuksessa sekä rakentamisessa, julkisivujen viimeistelystä kasvihuonemaalaukseen. Muovilla on optinen läpinäkyvyys - sen valonläpäisykyky on jopa 93%. PC on sopiva materiaali kasvihuoneiden rakentamiseen, jotta kasvit saavat suodatettua, ei-polttavaa auringonvaloa
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Kaarikasvihuone Easy-Up 2 x 4 m+Kastelujärjestelmä kaupan päälle

Tuotekoodi: 2591138
Kategoria: Kasvihuoneet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 2,2 x 1,2 x 0,8 m, 140 kg
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Kasvihuoneet
Näytä: Ei ole määritelty, kasvihuoneet
Materiaali: Polykarbonaatti, Teräs
Kokonaispinta-ala, m²: 8 m²
Leveys, cm: 200 cm
Pituus, cm: 400 cm
Korkeus, cm: 210 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Kaarikasvihuone Easy-Up 2 x 4 m+Kastelujärjestelmä kaupan päälle
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu