"Ikra" Akku 40 V 2,5 Ah

5 (1)
Lisätiedot:
Tyyppi: Akut
Yhteensopivuus: Muut
Kokoelma: Ikra 40V
Tuotekoodi: 858123

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: "Ikra" Akku 40 V 2,5 Ah

 40 V 2,5 Ah "Ikra" akku

Akku sopii kaikkiin "Ikra" 40 V sarjan tuotteisiin. Akku on valmistettu Samsungin tehtaalla ja sille on ominaista korkea laatu, kestävyys ja pitkäikäisyys.

Teho: 40V 2,5Ah Li-Ion

Työaika: jopa 60 min. (riippuen tuotteesta ja käyttötavasta)

Akun latausaika: 1-5 h (laturista riippuen)

Saksalainen puutarhatyökalujen valmistaja IKRA Mogatec esittelee Baltian markkinoilla tuotemerkit Ikra Mogatec, Flexo Trim ja Tonino Lamborghini, joille on ominaista korkea laatu, kestävyys ja toimivuus. Yritys on menestynyt vuodesta 1977, jolloin siellä valmistettiin ensimmäinen trimmeri. IKRA Mogatecin tehdas on varustettu huippuluokan laitteilla, jotka valmistavat korkealaatuisia sähköjärjestelmiä, kytkin- ja laakerijärjestelmiä. Mogatecin tehdas valmistaa myös korkealaatuisimpia karkaistuja ja teroitettuja timanttiteriä, jotka asennetaan paitsi sen omien merkkien tuotteisiin, myös moniin muihin maailmankuuluihin merkkituotteisiin.

Nykyään puutarhanhoitolaitteet ilahduttavat meitä laajalla valikoimalla, erilaisiin tarpeisiin sovitettuina ja monilla eri toiminnoilla. Puutarhalaitteiden akut - ruohonleikkurit, tuulileikkurit, traktorit, sahat, kultivaattorit, moottorisahat ja muut puutarhakalusteet ovat välttämättömiä lisävarusteita tehokkaaseen energiankäyttöön ja laadukkaaseen työhön. Se on tärkeä osa energiaa varastoivaa tekniikkaa. Ilman akkua laite purkautuu ja moottori sammuu, joten laite ei enää toimi. Ne ovat ihanteellisia laitteille, jotka vaativat enemmän tehoa ja pitempiä käyttöaikoja. Joissakin niistä on sisäänrakennettu suojaus purkautumista vastaan, mikä pidentää akun käyttöikää. On tarpeen kiinnittää huomiota tämän osan mittoihin, tehoon, purkausaikaan ja käytetyn laitteen tyyppiin. Laadukkaat akut tekevät vaikutuksen vankalla kotelollaan ja maksimaalisella käyttömukavuudellaan, joten puutarhatyökalusi kestävät pitkään ja toimivat kunnolla.

Yleiset tuotetiedot: "Ikra" Akku 40 V 2,5 Ah

Tuotekoodi: 858123
Kategoria: Puutarhatyökalujen tarvikkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,15 x 0,1 x 0,1 m, 0,7 kg
Tyyppi: Akut
Yhteensopivuus: Muut
Kokoelma: Ikra 40V
Tuotemerkki: Ikra GmbH
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ikra GmbH tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (1)

"Ikra" Akku 40 V 2,5 Ah
5

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Kamila C.
28.07.2023

Myyjä: Hobbyhall.fi

Suosittele tämä tuotteet