Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!
Fiskars

Fiskars PowerLever™ P57 oksasakset sivuleikkurilla

Lisätiedot:
Tyyppi: Oksasakset
Tarkoitus: Pensasaitojen leikkaamiseen, trimmaamiseen
Tuotekoodi: 4081651
4449
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 12. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 14. huhtikuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 14. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 14. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 14. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Fiskars PowerLever™ P57 oksasakset sivuleikkurilla

  • Suunniteltu halkaisijaltaan enintään 20 mm:n oksien leikkaamiseen.
  • Kevyt ja kestävä FiberComp™-materiaali.
  • Terä on valmistettu erittäin kestävästä ja korroosionkestävästä teräksestä, PTFE-pinnoitettu yläterä varmistaa parhaan laadun.
  • Tyylikkäällä valkoisella muotoilulla.
  • Sopii pienille sekä keskikokoisille käsille.
  • Pituus: 180 mm
  • Tuotteen leveys: 23 mm
  • Paino: 140 g

Fiskars

Fiskars - vuosisatoja ylpeyttä, intohimoa ja muotoilua. Joka päivä.

Vuonna 1649 pienestä suomalaisesta kylästä perustetusta Fiskarsista on tullut johtava yritys, jolla on maailmanlaajuisesti tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Fiskars, Iittala, Gerber, Wedgwood ja Waterford. Ainutlaatuisten tuotteiden, vahvojen tuotemerkkien ja maailmanlaajuisten tavoitteiden kautta Fiskarsin tehtävänä on tuoda sisältöä asiakkaiden elämään kotona, puutarhassa ja kodin ulkopuolella.

Fiskars on Suomessa perustettu yritys. Yrityksen juuret ovat Fiskarsin kylässä, jossa se perustettiin vuonna 1649. Se on vanhin Suomessa toimiva yritys ja sen kansainvälinen pääkonttori sijaitsee Helsingin Arabianrannassa.
Fiskars on johtava merkki mukavien, toimivien ja kestävien työkalujen alalla. Fiskarsin tuotteet on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi ja miellyttäviksi. Valitse Fiskars-tuote ja nauti sen ergonomisesta suunnittelusta sekä innovatiivisesta toimivuudesta. Fiskars omistaa tuotemerkkejä, kuten: IITTALA, GERBER, ROYAL COPENHAGEN, BUSTER.
Fiskarsin menestys on yhdistelmä innovaatiota, jatkuvaa tuotekehitystä ja tieteellistä teknologiaa. Tuotevalikoima on monipuolinen sisältäen puutarhatyökaluja, metsätyökaluja ja laajan valikoiman keittiövälineitä. Kaikki kotona ja ulkona työskentelemiseen tarvittavat työkalut ovat käytettävissä koko kauden. Kestävät ja varmat tuotteet varmistavat, että teet valitsemasi työn mahdollisimman turvallisesti ja mukavasti.
Fiskarsin missio ja visio on luoda ikoninen lifestyle-brändi ja varmistaa positiivinen sekä kestävä vaikutus elämänlaatuumme.

Fiskars PowerLever™ P57 oksasakset sivuleikkurilla

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Puutarhan säännöllinen hoito vaikuttaa pensaiden ja puiden ulkonäköön. Pensasaidan muodostaminen on olennainen osa puutarhan hoitoa. Huolellinen karsiminen ja leikkaaminen auttavat säilyttämään sen, ei vain kauniin näkymän vuoksi, vaan myös terveellisemmän ja tiheämmän kasvien kasvun vuoksi. Oikein ja ajoissa hoidettu pensasaita antaa tiiviin ja vahvan kasvirakenteen, mutta tähän työhön on tärkeää valita laadukkaat työkalut. Sakset ovat välttämätön työkalu puutarhassa, ja ne ovat erityisen käteviä pensasaitojen leikkaamiseen. Niissä on leveät ja suorat kahvat ja suora terä. Ergonomiset ja kestävät sakset auttavat muokkaamaan visuaalisesti täydellisen ja siistin pensasaidan. Kestävien saksien avulla voit muodostaa vakiopensasaitojen lisäksi myös muita muotoja, jotta voit toteuttaa kaikki unelmiesi ideat. Luotettava oksasaha laadukkailla teriillä on erityisen hyödyllinen pensasaitojen leikkaamisessa, joten on tärkeää valita oikea työkalu, jotta puutarhanhoito olisi mahdollisimman helppoa. Olitpa aloittelija tai ammattipuutarhuri, pensasaitojen leikkaaminen on paljon helpompaa hyvillä työkaluilla.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Fiskars PowerLever™ P57 oksasakset sivuleikkurilla

Tuotekoodi: 4081651
Kategoria: Puutarhatyökalut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 0,2 m, 0,14 kg
Tyyppi: Oksasakset
Näytä: Fiskars, oksasakset puutarhatyökalut
Tarkoitus: Pensasaitojen leikkaamiseen, trimmaamiseen
Tavaramerkki: Fiskars
Pituus, mm: 180 mm
Leveys, mm: 23 mm
Paino, kg: 0.14 kg
Alkuperämaa: Suomi
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Fiskars tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Fiskars PowerLever™ P57 oksasakset sivuleikkurilla
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu