Kirves Neo Ax-Hammer muovi 2,5kg 90cm (27-050)

Tuotekoodi: 2976343
Tyyppi:
Tarkoitus:
Tavaramerkki:
Neo
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 041
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Kirves Neo Ax-Hammer muovi 2,5kg 90cm (27-050)

Neo vasara kirveellä (viite. nro 27-050), paino 2,5 kg. Suunniteltu ensisijaisesti kantojen halkaisuun. Pää on karkaistu vyöhyke, joka lisää vaurioiden kestävyyttä ja pidentää terän käyttöikää. Varsi on valmistettu lasikuidusta, joka kestää hyvin lämpötilan muutoksia, kosteutta ja mekaanisia vaurioita. Liukumattomalla materiaalilla päällystetty kahva lisää mukavuutta ja turvallisuutta. Kumirengas suojaa akselia vaurioilta. Tae korkea laatu ja luotettavuus on sertifioitu TÜV Rheinland. NEO-brändi täyttää ammattilaisten vaatimukset.

Laadukkaat, kätevät ja työtä helpottavat leikkuutyökalut ovat hyödyllisiä jokaiselle puutarhurille. Kirves on välttämätön työkalu puutarhassa, työpajassa, metsässä tai maataloustöissä. Tätä työkalua valittaessa on tärkeää ennakoida sen käyttötarkoitus. On myös tärkeää valita se oikein pituutesi mukaan. Isompi kirves sopii erinomaisesti puiden kaatoon, kun sinun täytyy pakottaa ne taipumaan haluamaasi paikkaan. Tätä työtä varten tarvitset erittäin vahvan, raskaan ja luotettavan työkalun, jossa on terävä terä ja pitkä kahva, joka helpottaa molemmilla käsillä tarttumista ja isompaa puuhun kohdistuva lyöntivoimaa. Asiantuntijat suosittelevat valitsemaan ne kirveet, joiden terät on valmistettu kovakarkaistusta metallista, jolle on ominaista poikkeuksellinen terävyys ja helppo teroitus. Tämän tyyppinen terä on integroitu kahvan runkoon, mikä tekee näistä työkaluista erittäin turvallisia. Itse kahvat on valmistettu puusta, lasikuidusta tai muovista. Niissä on kaareva pää, jotta niitä on mukava pitää kädessä ja ne estävät työkalua luistamasta. Oikein valittu kirves takaa turvallisen ja mukavan työskentelyn puutarhassa, tunkeutuu helposti puuhun ja helpottaa siten sen kaatoa.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Kirves Neo Ax-Hammer muovi 2,5kg 90cm (27-050)

Tuotekoodi: 2976343
Kategoria: Puutarhatyökalut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,06 x 0,215 x 0,9 m, 2,888 kg
Tyyppi: Akselit
Tarkoitus: Hakkuuseen
Tavaramerkki: Neo
Näytä: Neo, akselit puutarhatyökalut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki NEO tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Kirves Neo Ax-Hammer muovi 2,5kg 90cm (27-050) kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia