Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Älykello HONOR Watch GS 3 (45.9mm) Midnight Black

Tuotekoodi: 2984888

Liittyvät tuotteet:

Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 186
Rekisteröidy
18599
20600 -9%
Hintahistoria
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot
Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Tuotteen kuvaus: HONOR Watch GS 3 (45.9mm) Midnight Black

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

HONOR on tavaramerkki, jonka omistaa valmistaja HUAWEI. HONOR nimettiin alun perin yhdeksi vuonna 2011 julkaistuista HUAWEI-malleista, ja vuoden 2013 lopussa päätettiin erottaa HONOR itsenäiseksi valmistajaksi. Mielenkiintoista kyllä, vaikka Huawei yrittää mainostaa Honoria Huawei-tuoteperheenä, ja Baltiassa HONOR-puhelimet tunnetaan edelleen paremmin kuin Huawei Honor :) Tänään haluamme esitellä sinulle HONOR-älypuhelimen HONOR View 20.
HONOR View 20 -esitys keskittyi viiteen avainominaisuuteen tai teknologiaan, joita käytettiin ensimmäisen kerran brändin laitteessa: 48 megapikselin takakamera, 25 megapikselin etukamera ja 7nm "Kirin 980" AI -prosessori, kolminkertainen Wi-Fi-antenni ja nanokuvioitu kiiltävä pinta. Suuren kapasiteetin Honor 20 Pro -akun ansiosta olet hetkessä valmis itseilmaisuun, viihteeseen ja jokapäiväiseen toimintaan.
HONOR View 20 -älypuhelin on saatavana neljässä värissä: Saphire Blue, Phantom Blue, Phantom Red, Midnight Black.
HONOR View 20 on halvin älypuhelin, jossa on edistyksellinen Kirin 980 -prosessori. 

HONOR Watch GS 3 (45.9mm) Midnight Black

Uudet ja laadukkaat laitemallit ovat todella kosteuden ja roiskeiden kestäviä. Varoitamme, että näiden mallien käyttö ja luonnollisen kuluminen voivat vähentää laitteiden kestävyyttä kosteutta, roiskeita ja vaurioita vastaan.

Huomioimme myös, että tuotteiden kosteudenkestävyys määritettiin puhtaassa ja juoksevassa vedessä. Muissa tapauksissa jopa näiden laitteiden uudet mallit voivat olla vähemmän kestäviä kosteutta ja roiskeita vastaan, esim. jos kyseessä oleva kosteuslähde (juokseva tai roiskeet) on likainen.

Älä millään tavalla testaa kotona näiden mallien kestävyyttä kosteutta ja roiskeita vastaan. Vaikka nämä laitteet on suunniteltu kosteutta kestäviksi, tämä ei tarkoita, että näiden mallien laitteet olisivat 100 % vedenpitäviä. Huomioi, että kosteuden aiheuttamat vauriot eivät kuulu takuun piiriin.


Useimmissa nykyaikaisissa älykelloissa on sisäänrakennettu GPS. Mikä GPS-älykello oikein tarkoittaa? Älykellot, joissa on sisäänrakennettu GPS-vastaanotin, voivat käyttää maailmanlaajuista paikannusjärjestelmää sijaintisi paikallistamiseen ja seuraamiseen. Tämä on samanlainen kuin älypuhelimesi GPS, mutta tiedot ja paikannustulokset voivat vaihdella kellon satelliittijärjestelmän mukaan. Ensinnäkin globaali paikannusjärjestelmä käyttää satelliitteja kiertoradalta noin 12 000 mailia maanpinnan yläpuolella. Jokainen satelliitti kiertää maapallon kahdesti päivässä ennalta määrättyä reittiä ja lähettää mikroaaltosignaaleja älykellosi GPS-vastaanottimiin. Älykello kerää signaalidataa ja määrittää sijaintisi kolmiomittausmenetelmällä. GPS-vastaanottimen on havaittava vähintään kolme satelliittia leveys- ja pituusasteissa ja neljä satelliittia korkeuden mittaamiseksi. Lisäksi se laskee, milloin signaali lähetettiin satelliitista ja milloin se vastaanotettiin laitteessa. Tämän menetelmän avulla voit määrittää, kuinka kaukana satelliitti on sijainnistasi.

Älykello on tietokoneistettu asuste, jolla on monia älykkäitä ominaisuuksia. Kellonajan näyttämisen lisäksi monissa älykelloissa on myös Bluetooth-yhteys. Käyttäjä voi yhdistää kellon puhelimeen Bluetoothin kautta soittaakseen ja vastatakseen puheluihin matkapuhelimesta, lukea sähköposteja ja tekstiviestejä, saada säätiedotuksia, kuunnella musiikkia, sanella sähköposteja ja tekstiviestejä sekä esittää kysymyksiä digitaaliselle avustajalle. Älykellot toimivat myös itsenäisinä laitteina. Esimerkiksi jotkut älykellot keräävät tietoja käyttäjän terveydestä, esimerkiksi seuraamalla hänen sykettä. Toiset tarjoavat GPS (Global Positioning System) -tietoja, jotka antavat käyttäjälle tietoja kävelystä tai ajamisesta ja nykyisestä sijainnista. Älykellot yhdistetään yleensä pariksi käyttäjän älypuhelimen kanssa. Monet puhelimesi ominaisuuksista ja sovelluksista ovat käytettävissä kellossa, ja ne voidaan synkronoida sen kanssa.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: HONOR Watch GS 3 (45.9mm) Midnight Black

Tuotekoodi: 2984888
Kategoria: Älykellot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,28 x 0,06 x 0,05 m, 0,2 kg
Tyyppi: Älykellot miehille
Tuotemerkki: Honor
Näytön koko, tuumaa: 1.43
Väri: Musta
Näytön tyyppi: AMOLED
Näytön resoluutio: 466 x 466
Kosketusnäyttö:

Näyttää, onko näyttö kosketusnäyttö vai ei.

Kyllä
Rannekkeen materiaali: Nahka
Vedeneristys:

Kertoo, onko älykello vesitiivis.

Kyllä
Vedenkestävyystaso:

Näyttää vedenkestävyyden tason. Esimerkiksi 1 ATM, 10 ATM, 15 ATM.

5 ATM
Bluetooth: Kyllä
NFC: Kyllä
Wi-Fi: Ei
GPS:

Näyttää, onko GPS saatavilla vai ei.

Kyllä
Yhteensopivuus: Android
Akun kapasiteetti, mAh: 451 mAh
Älykkäät ominaisuudet:

Näyttää, mitä älykkäitä ominaisuuksia ovat. Esimerkiksi unenvalvonta, askelmittari, tekstiviesti- ja puheluilmoitukset.

Unen seuranta, Askelmittari, Herätyskello, Sykeanturi, Kompassi, Fyysisen aktiivisuuden seuranta, Sää, Musiikin kaukosäädin, Poltettujen kalorien laskeminen, 100 erilaista urheilua, Stressin seuranta, SMS- ja puhelu-ilmoitukset
Sykemittari (HR): Kyllä
Pulssioksimetri:

Kertoo, onko älykellossa veren happipitoisuuden mittausominaisuus.

Kyllä
Ranteen ympärysmitta:

Kertoo ranteen mahdollisen ympäryksen senttimetreinä (cm).

140 - 210 mm
Paino: 44.63 g
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Honor tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä HONOR Watch GS 3 (45.9mm) Midnight Black kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia